Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astoria

Astoria

6/7 Bony Do Expa.  

375 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda? 6/7 Bony Do Expa ?

• tak
      248
    • nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje dodać TYLKO 6 bonus i bez zmianki 6/7... tylko bonus 10/15 na potwory. Wtedy nie będzie wpływał na pvp i nie piszcie, że będzie za łatwo bo to jest serwer easy a ja chcę sobie pograć bm lub heallerem a nie wp czy bodym... :/

@PS

[GM]Bardas

[GM]Shaders

To trochę mnie odstrasza ale i tak zawitam.

Czemu cię odstraszamy? Coś Ci zrobiliśmy? Pewnie się jakiś plotek nasłuchałeś. Dużo mnie osób oczernia i pisze na forach a nie zna prawdy. Jak chce pogadać na ts to nie potrafią mi tego powiedzieć. /Bardas

zukh.png

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy oficjalny Start ? Mówiłeś tam , że zwiększycie lvl a zbroje i miecze itp też będą nowe dodane ? .

Jutro . Mowiłeś tam ? Tzn. gdzie ?

zukh.png

Opublikowano

nom dobrze dodać te 5 Bonus potwory

ale też jestem za osunięciem bon na potwory bo w dobrym eq też można ubić każdego potwora

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Pamiętacie Tanirus? To ta sama administracja, która nic nie umie, a wydaje jej się że umie wszystko. Jeśli szukacie serwera włączonego 3h na dzień - to polecam.

Opublikowano

Pamiętacie Tanirus? To ta sama administracja, która nic nie umie, a wydaje jej się że umie wszystko. Jeśli szukacie serwera włączonego 3h na dzień - to polecam.

Nic nie umie ? Powiedz to Xezowi - zje Cię doświadczeniem . Podstawa każdego serwera to technik , a co wtedy mógł 14 letki tehchnik z czasem do godziny 21 ? Za mało interesował się serwerem i za mało poświęcał mu czasu dlatego wyszło jak wyszło :) Wbij na officiala to zobaczysz jak to będzie wyglądało . :)

zukh.png

Opublikowano

A ja na pewno wbije.

Super, że easy serwer wychodzi i mam nadzieję, że postoi trochę.

Brakuje ostatnio takich serwerów, a te co wychodzą to albo wyjść nie mogą (bo problem z tym, czy z tamtym), albo są zamykane po 2-3 dniach, albo tracą graczy po wielu nieudanych wystartowań, albo mają bugi w iteam shop, albo team jest nieudolny.

Jeżeli tego nie zapsujecie będziecie mieli dużo graczy.

Liczę na Wasze doświadczenie i stabilność.

Małe pytanko: Czy mapy na wyższe lvl zrobione są tak, że szamanka smok może sama ekspić?

Zadaje te pytanie, gdyż na wielu serwerach, np. ime...in po wprowadzeniu nowych map, spoty to 4-5 grupek, które biję się 1-2 minuty.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie czy shaders tak jak na tanirus bedzie dawał eq i robił prywatne zuo??

W ile wbije sie max lvl??

Dawałem komuś EQ na tanirus ? <facepalm> / Co do zuo to Bardas zrobił zuo jak serwer padał a potem zrobiliśmy wielkie zuo na pustyni . Nie wiesz dokładnie to się nie wypowiadaj bo siejesz ferment .

A ja na pewno wbije.

Super, że easy serwer wychodzi i mam nadzieję, że postoi trochę.

Brakuje ostatnio takich serwerów, a te co wychodzą to albo wyjść nie mogą (bo problem z tym, czy z tamtym), albo są zamykane po 2-3 dniach, albo tracą graczy po wielu nieudanych wystartowań, albo mają bugi w iteam shop, albo team jest nieudolny.

Jeżeli tego nie zapsujecie będziecie mieli dużo graczy.

Liczę na Wasze doświadczenie i stabilność.

Małe pytanko: Czy mapy na wyższe lvl zrobione są tak, że szamanka smok może sama ekspić?

Zadaje te pytanie, gdyż na wielu serwerach, np. ime...in po wprowadzeniu nowych map, spoty to 4-5 grupek, które biję się 1-2 minuty.

Będzie mogła swobodnie expić .

zukh.png

Opublikowano

No właśnie, w sumie to cała administracja była okej, problemy techniczne jestem w stanie zrozumieć. Ale niezrównoważony psychiczne shaders, któremu też się wydaje że wszystko umie. A jak przyjdzie co do czego to potrafi tylko postraszyć DDoSem XDD. No i te rozdawanie itemów i prywatne zło. Trzymajcie go na łańcuchu czy coś. Ale wbiję, bo to może być dobry easy, jeśli tego nie spieprzycie.

Opublikowano

Dawałem komuś EQ na tanirus ? <facepalm> / Co do zuo to Bardas zrobił zuo jak serwer padał a potem zrobiliśmy wielkie zuo na pustyni . Nie wiesz dokładnie to się nie wypowiadaj bo siejesz ferment .

Czyli jednak będzie tak samo jak na tanirus nawet nie zaprzeczyłeś życze powodzenia ....

5qj.png

Opublikowano

Czyli jednak będzie tak samo jak na tanirus nawet nie zaprzeczyłeś życze powodzenia ....

A po co ma zaprzeczać. Widocznie tak było. Sam napisał, że serwer padał. Prawda?

Zawsze trzeba dać drugą szamse, w końcu człowiek uczy się na błędach.

Ich celem jest uczuciwie zarobić, naszym dobrze się bawić. To czemu nie połączyć tego ?

Liczę na dobry kontakt graczy z administracją.

A co do tych zbrojek ostatnich, to faktycznie powinnieście zmienić ^^

Opublikowano

No właśnie, w sumie to cała administracja była okej, problemy techniczne jestem w stanie zrozumieć. Ale niezrównoważony psychiczne shaders, któremu też się wydaje że wszystko umie. A jak przyjdzie co do czego to potrafi tylko postraszyć DDoSem XDD. No i te rozdawanie itemów i prywatne zło. Trzymajcie go na łańcuchu czy coś. Ale wbiję, bo to może być dobry easy, jeśli tego nie spieprzycie.

Człowieku to Ty jesteś nie poważny , byłeś u Nas na forum i odszedłeś , dla Ciebie ważny jest "fejm" a nie dobro forum i nie potrafiłeś poczekać 2 dni na serwer tylko uciekłeś strasząc Nas .

On nic nie rozdawał - wiesz co to są logi zapewne i one były sprawdzane na bieżąco a My sobie nie pozwolimy nawet na "lekkie" wybryki . Gdyby coś takiego zrobił to nie byłoby go w tym TEAMie .

na coś takiego czekałem,zagram :) Start jutro (ale mniej więcej o której godzinie?)

Jeszcze nie wiemy :) Damy znać dziś co do startu .

zukh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...