Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astoria

Astoria

6/7 Bony Do Expa.  

375 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda? 6/7 Bony Do Expa ?

• tak
      248
    • nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż na serwerze można testować tylko system ulepszeń , biologa , pety , bossy , no bo w sumie exp nie może być zły , wojny , DT , pkt osiągnięć , dungeony , DMG broni i drop z metków bossów , na becie powinny być dane większe lvl bo co może się stać w expieni np w do 100 exp jest dobrze ustawiony a podstawowe mapki nie są zbugowane , lepiej niech ktoś kto potrafi niech spróbuje zbugować expa czy się da bo potem może to być nie naprawione i ,questy i śluby =D Oby wszystko ładnie działało .

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyjebac 6-7 bon calkowicie , pewnie bedzie wartosc ataku co chujowo wplynie na klasy magiczne bo klasy "fizyczne" beda miec niezlego kopa ,dlatego wolalbym nie miec w ogole 6-7. Jak zrobie tak zrobicie ale jak macie to wprowadzać to dajcie wiecej dmg magicznego w broniach na klasy magiczne.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Klient już jest od wczoraj, kiedy on będzie udostępniony? Dla wszystkich może dziś wieczorem.

Osobiście też nie jestem za 6/7, ale jak ludzie chcą...

Lvl będzie potem zwiększony, na razie wbijcie 200lvl a potem się martwcie a nie na zapas.

zukh.png

Opublikowano

Jak juz beda 6/7 b to skąd bedzie mozna je wziąć ?

Jak juz beda 6/7 b to skąd bedzie mozna je wziąć ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Jestem za 6/7 ale ...

Jesli dmg w av2 zostanie na podobnym poziomie . Jesli nie to jestem na nie, poniewaz gram na becie i sie pieknie expi nawet bez 6/7

Opublikowano

ja jestem za usunięciem 6/7 bo w pvp będzie miazga ^ ^

kto jest za !?

W jakim pvp ludzie nauczcie sie czytac , dalem propozycje zeby byl tylko 6 bonus 10-15 potwory , to pomoze w ubijaniu metkow bosow i sie bedzie lepiej expilo , zadnych bonusow ktore wplyna na pvp.

Opublikowano

W jakim pvp ludzie nauczcie sie czytac , dalem propozycje zeby byl tylko 6 bonus 10-15 potwory , to pomoze w ubijaniu metkow bosow i sie bedzie lepiej expilo , zadnych bonusow ktore wplyna na pvp.

Zwracam honor, myślałem ze dodali takie bony jak Wartość ataku INTP SILA itp, a jak są na potwory to bardzo dobrze

:))

p@.

Czemu taki bul wers odrazu

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

JPRDL. wszyscy chcecie ten 6-7 do expa bo co? bo nie ubijecie bossa? Każdego bossa da się ubić samemu. wystarczy konkretne eq. 6-7 jest nieprzyjemny i nie potrzebny

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Tak jak pisałem ja osobiście nie jestem za 6/7.

Ale jak wynika z ankiety ludzie chcą. Więc jeśli chodzi do expa to proponuje np. żeby wchodziło tylko 5 na potwory a dodania z tej okazji że będzie tylko jeden bonus w miarę ciężko dropiło.

zukh.png

Opublikowano

Ale jak wynika z ankiety ludzie chcą. Więc jeśli chodzi do expa to proponuje np. żeby wchodziło tylko 5 na potwory a dodania z tej okazji że będzie tylko jeden bonus w miarę ciężko dropiło.

Tak może być ;) jestem na TAK

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

5% i ciezko dropilo ^^? No bez przesady to nie medium/hard.

5-10% moze byc ale niech nie dropi za ciezko.

Jak chcesz ciezki drop to lepiej dac 10%.

Opublikowano

Przy całym eq 40% na potwory to jest dosyć dużo.

Z tym ciężko przesadziłem. Ale np. na metkach 105lvl z 50%?

66% i stoi :D

Tak wgl w ile wbiję ten 105?

@żeby modek się nie przyczepił to jeszcze się spytam czy mobki na pierwszej nowej mapce mają bardzo dużo hp, że szamanką się będzie je klepać z hita po 1/50 hp?

Opublikowano

Przy całym eq 40% na potwory to jest dosyć dużo.

Z tym ciężko przesadziłem. Ale np. na metkach 105lvl z 50%?

Zawsze to jakis plus dla healeara np , takie postacie jak body i wp sa stworzone do bicia duzych obrazen.

Ale innym sie to przyda :) Przeciez w pvp nic nie robi wiec czemu ma przeszkadzac :)

50% moze byc na drop :) Albo nawet 40.

Opublikowano

Proponuje dodać TYLKO 6 bonus i bez zmianki 6/7... tylko bonus 10/15 na potwory. Wtedy nie będzie wpływał na pvp i nie piszcie, że będzie za łatwo bo to jest serwer easy a ja chcę sobie pograć bm lub heallerem a nie wp czy bodym... :/

@PS

[GM]Bardas

[GM]Shaders

To trochę mnie odstrasza ale i tak zawitam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...