Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astoria

Astoria

6/7 Bony Do Expa.  

375 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda? 6/7 Bony Do Expa ?

• tak
      248
    • nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak rozumiem serwer będzie zamknięty dla graczy ? a otwarty dla testerów?

( zamknięta beta w skrócie ) :D.

tak dokładnie :)

Bez 6/7 było by lepiej one psują grę , Kiedy przewidujecie Oficjalne otwarcie serwera tak mniej więcej ?

od tego jest ankieta :) / w piątek wystartujemy jak nie będzie większych bugów.

a co do wachlarzy to są tylko grafik zapomniał zrobić ssów :) ale to się pojawi w oficialnej prezentacji .

zukh.png

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy macie zamiar zmienić te dwie ostatnie zbroje w systemie ulepszeń? Są już tak oklepane, że szkoda gadać. Poza tym nie da się na nie patrzeć.

Ile będzie bloku ciosów w full eq i z kd?

Opublikowano

tak dokładnie :)

od tego jest ankieta :) / w piątek wystartujemy jak nie będzie większych bugów.

a co do wachlarzy to są tylko grafik zapomniał zrobić ssów :) ale to się pojawi w oficialnej prezentacji .

Odpowiesz wreszcie jakie będą te 6/7 i jakie ich wartości ?

Opublikowano

Czy macie zamiar zmienić te dwie ostatnie zbroje w systemie ulepszeń? Są już tak oklepane, że szkoda gadać. Poza tym nie da się na nie patrzeć.

Ile będzie bloku ciosów w full eq i z kd?

Co do zbroi pomyślimy . 30% tarcza 15% i kamień 15% .

Strona nie działa :> ? Ps. Jeżeli serwer na prawde wygląda jak wygląda, z chęcią zagram :) !

Strona będzie jutro wieczorem albo w piątek ponieważ chcemy udostępnić ją gotową w 100% :)

Odpowiesz wreszcie jakie będą te 6/7 i jakie ich wartości ?

jeżeli wynik ankiety będzie pozytywny żeby dodać bony to z pewnością o ich wartościach tutaj napiszemy , jak na razie ich na serwerze nie ma ..

zukh.png

Opublikowano

Nareszcie coś porządnego.

Sorrki za pytanie ale team tzn Shaders,Bardas,Nekron nie byli teamem Tanirusa ?

Tak byli ale Ich "technik" robił serwer na gotowcach i dlatego wyszło jak wyszło .. Ten serwer nie ma z tamtym nic wspólnego .

zukh.png

Opublikowano

Bez 6/7 było by lepiej one psują grę , Kiedy przewidujecie Oficjalne otwarcie serwera tak mniej więcej ?

Wszystko unormuje się na testach. takie 6/7 będzie zwłaszcza dla BM-a, archera. "Trudno" - dla niektórych osób jest expić tymi klasami.

I nie jest wcale przepowiedziane,że zepsuje to grę, jak może być np. 5% na potwory,1k pż. Lub nawet jeżeli miałby ten pż duży wpływ na pvp, można byłoby dać zamiast HP dajmy na to...% bonus exp, szybkość ataku, minimalna wartość "wartości ataku" -25-50 wartości, krytyk 5% nie warto więcej, bo buff szaman mało byłby przydatny:)

Co prawda wartość ataku będzie znów miała jakieś tam znaczenie w pvp, no ale jakie można dać inne bony do pvm?.

-omdlenie?. - od razu dagger będzie miał wszystkie takie bony.

Opublikowano

1. Kiedy beta?

2. Czy mogę wziąść udział w becie ?

/

/

1. Dziś około 20.00

2. Rekrutacja na betę zamknięta. Niestety.

Opublikowano

To dziś nie ma startu oficialnego?

// ewentualnie jeśli jednak potrzebujecie testera pod kątem www/skryptów strony to chętnie sprawdzę

x

Opublikowano

1. Beta dziś

2. Mamy już pełną listę testerów .

A jedno miejsce nie znalazło by się ? Znam się troche na tych bufach itp mogę troche pomóc jak co

c2br.jpg

Opublikowano

1. Zwój zmiany będzie w IS .

2. Dodam ankiete za 1 min ;)

3. Tak tylko aby dać buffa . 15 sekund na danie buffa ;)

4. Do piątku.

ANKIETA DODANA.

Podoba mi sie opcja z bufem.

Nie dodawajcie bonow na wartosc ataku kryta przeszywke bo to juz bardzo wplynie na pvp , chodzi tylko potwory (10-15%) hp(1-1,5k) ale nie statystyki + to co wczesniej napisalem.

Pozdrawiam i czekam na start.

Opublikowano

To dziś nie ma startu oficialnego?

// ewentualnie jeśli jednak potrzebujecie testera pod kątem www/skryptów strony to chętnie sprawdzę

1. Dziś oficialna beta :)

2. Mamy taką osobę.

A jedno miejsce nie znalazło by się ? Znam się troche na tych bufach itp mogę troche pomóc jak co

1. Wybacz mi ale nie . Zasady to zasady .

zukh.png

Opublikowano

@Naffek

Masz racje 6/7 są dobre do expa , ale będzie bardzo ciężko i kontrowersyjnie wy ich ustaleniu , nie można przesadzić aby np. wartości , hp , kryta/przeszywki nie była tak znacząca w pvp , bo ludzie zamiast do pvm zaczną ich używać do pvp bo będą bardzo przydatne nawet te najmniejsze bony jak 25-50 wartości ,1k hp będzie przydatne do pvp więc według mnie najrozsądniej było by ustawienie np . 10 na potwory /10-15 bonus expa/yang i to wszystko , albo po prostu nie dawać 6/7 i nie stwarzać sobie dodatkowych problemów .

Opublikowano

@Naffek

Masz racje 6/7 są dobre do expa , ale będzie bardzo ciężko i kontrowersyjnie wy ich ustaleniu , nie można przesadzić aby np. wartości , hp , kryta/przeszywki nie była tak znacząca w pvp , bo ludzie zamiast do pvm zaczną ich używać do pvp bo będą bardzo przydatne nawet te najmniejsze bony jak 25-50 wartości ,1k hp będzie przydatne do pvp więc według mnie najrozsądniej było by ustawienie np . 10 na potwory /10-15 bonus expa/yang i to wszystko , albo po prostu nie dawać 6/7 i nie stwarzać sobie dodatkowych problemów .

Zgadzam sie i porponuje nowosc , dodanie tylko 6 bonu na potwory aby zaden bonus "6-7" nie wplynal na pvp.

Opublikowano

Zgadzam sie i porponuje nowosc , dodanie tylko 6 bonu na potwory aby zaden bonus "6-7" nie wplynal na pvp.

hm.. okej dobra propozycja :) zastanowimy się nad nią .

zukh.png

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł - sam o tym myślałem, lecz dałem inną propozycję.

To się właśnie dobrze zgadza...dajmy na to,że mam broń na maksymalny poziom z systemu ulepszeń i mam dylemat...hp potwory, czy hp, kryt... i tutaj byłyby właśnie myśli : "kurwa znów muszę zmieniać 6/7 na pvp/potwory." .Sam miałem takie dylematy czy zmieniać te 6/7 ,czy po prostu robić nową broń...

Także propozycja jest na miejscu!

Opublikowano

Będzie się je kupować w sklepie, przenosić czysty marmur na npc i robić jakiego się chce.

Poli od razu mamy przy starce na P.

zukh.png

Opublikowano

Będą jakieś dungeony ? Oczywiście dla zabicia czasu po gdy się już wbije max lvl =D . No i oczywiście nie zapomnij odbugować wojen bo przy startach serwerów często GA o tym zapominają i są długo zablokowane

Opublikowano

Będą jakieś dungeony ? Oczywiście dla zabicia czasu po gdy się już wbije max lvl =D . No i oczywiście nie zapomnij odbugować wojen bo przy startach serwerów często GA o tym zapominają i są długo zablokowane

Tak, jeden z Gm dziś/jutro zrobi film prezentujący .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...