Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o budowlach mojego kolegi na POCKET EDITION?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się was spytać, co sądzicie o budowlach mojego kolegi w Minecraft PE? :) Jak dla mnie są niesamowite, gdyż weźmy pod uwagę że on buduje używając dotykowego ekranu i malutkiego sterowania :p

Zresztą sami zobaczcie. Willa została zrobiona na survivalu (sam wszystko zbierał!) a reszta na creative.

Willa:

8xo8hz.png

Wnętrze willi:

2quu6ig.png

9puxrd.png

Miasto (SAM BUDOWAŁ)

nn2pw4.png

Wnętrze czegoś, nie pamiętam czego

2eoxzk8.png

Port morski

34zeqtt.png

63y7as.png

Wioska pustynna

90zqmg.png

Podziemne królestwo:

15pfhph.png

Mam znacznie więcej zdjęć, jak chcecie mogę pododawać :)

Jak oceniacie jego budowle? Ze względu na słaby sprzęt nawala sobie w PE, a to wszystko robił na nudnych lekcjach, w domu kiedy mu się nudziło itp.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Super. Ja właśnie pracuję nad willą w survivalu. Potem zrobię zamek na creativie. Ss nie dam( nie mam roota ;()

Opublikowano

@up po co root? Naciskasz jednocześnie power i Home i powinno ci sie zrobic zdjęcie i wrzucić do katalogu screenshots ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak na Pocket Edition, to bardzo ładne. Ja sam męczyłem się na zrobienie byle jakiego domu.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Nie wiedziałem że tak się spodoba :D za 10 minut wrzucę więcej bo mam ale wkurza mnie wklepywanie capthy w tinypicu...

Opublikowano

W PE trudno jest budować, zajmuje to dużo (więcej) czasu niż na PC. Ja bym musiał nad tym siedzieć dobre klika h jak nie więcej ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Grałem na pe i patrząc na to jestem pełen podziwu. Zrobić takie coś, to z mojego punktu widzenia masakra :O . Ale w końcu liczy się efekt, a tu jest super :p<br />

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Fajne ładnie budowle :) . 5/5

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Opublikowano

Mi się podoba :)
Sam miałem Pocket edition i trudno jest tam coś zrobić ale te budowle to coś pięknego jak na Pocket Edition.

Opublikowano

Prawdopodbnie roztrzaskałbym mojego smartfonika o ścianę nim bym to zbudował, chyba że miałbym sporego ekrana. W każdym razie budowle bardzo zacne.

Opublikowano

Ok, ja już zbudowałem duży zamek. Dam ss jutro. Do tego biorę się za stadion do nogi. Następnie skończę moja wille w survivalu.

Ej ale mam buga. 6 owiec pływa po morzu i żadna nie chce wyjść. Zboże na nich nie działa, więc muszę posuwać.

Mam tableta, więc budowanie dla mnie to nie problem

Opublikowano

Jak na PE, to musiał włożyc w to sporo pracy, za co mu gratuluję. Osobiście grałem tylko w demo, i wiem ile jest męczenia przy stawianiu klocków na Galaxy Ace 2.

Opublikowano

Ja kiedyś budowałem na psp ;d w hooy ciężko, zwykły dom budowałem długo. Ostatnio grałem na dotykowym fonie, i jeszcze gorzej ;x ładnie buduje ten ziomek, podoba mi się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...