Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] NAJLEPSZY SERWER HARDCORE W POLSCE | AUTORSKIE GILDIE | WŁASNY GENERATOR ŚWIATA | I O WIELE WIĘCEJ !

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na start, jestem ciekawy jakie "Autorskie pluginy" przygotowaliście dla spragnionych fajnej rozrywki graczy. ;)

Na obecną chwilę ? HCChat, HCStart, HCDrop, HCGildie, HCTnT, HCCrafting i HCGenerator. Planujemy jeszcze coś dopisać poważnego ;]

CAMDNAx.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dacie jakieś Ssʹy z servera ?

Niedługo damy :),jeszcze dopracowujemy,aby generator byl jeszcze bardziej epicki ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Mam do Was pytanie,czy chcecie,aby nether był dostępny dla graczy tylko w wyznaczonych godzinach np. tylko wieczornych od 18 do 22,czy raczej nie chcecie tego rozwiązania ? Bardzo proszę o pomoc ;] //DeQUK

CAMDNAx.png

Opublikowano

Mam do Was pytanie,czy chcecie,aby nether był dostępny dla graczy tylko w wyznaczonych godzinach np. tylko wieczornych od 18 do 22,czy raczej nie chcecie tego rozwiązania ? Bardzo proszę o pomoc ;] //DeQUK

A może by wprowadzić że w netherze można przebywać okreslona ilość czasu? Np 30 min

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Z tego co wiem to hardcore skkf też ma swój generator i to ma w ch** bugów, mam nadzieje że sprawdzicie wszystko zanim coś wypuścicie ;]

Znam dobrze DeQa,to jest profesjonalista.Zna sie na tym co robi ;]
Opublikowano

Gildie z cuboidami czy claimami?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Czekam na więcej informacji typu ile będzie slotów , czy serwer będzie premium ... Chętnie zagram , szczerze to nie mogę się doczekać , aby zagrać na takim serwerze ! :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Wszystko fajnie miodzio, zagram. Jednakże zniechęca mnie to całe "Najlepszy serwer hardcore w Polsce" - przecież może okazać się, że to będzie niewypał jak większość serwerów z zapowiedzi.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Wszystko fajnie miodzio, zagram. Jednakże zniechęca mnie to całe "Najlepszy serwer hardcore w Polsce" - przecież może okazać się, że to będzie niewypał jak większość serwerów z zapowiedzi.

Staramy się,aby nie był :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Kiedy start ?

Niedlugo. Wlasnie usunelismy wszystkie bugi generatora ! Czekamy,az przyjdzie maszyna i mozemy zaczynac ;)

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...