Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS 24/7] New Wars [Nowy serwer][400x][5000x]

Gość Emillo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha:D serwer do dupy. na 4 sw włamali mi sie na konto i se wioski czyszczą a ja nawet zmienic hasla nie moge;d haha admin zajebisty serwer:D

a to do marcinka i do maliny szma**** jestescie czyscie sobie dalej me wsie... dzieciaki... tylko plemiona w głowie od kilku dni i tak nie gram

a na konto włamują sie malina a mosche czysci:P

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Opublikowano

mnie w to nie mieszaj ja tylko dostałem liste pustych wioch na pw i to wszystko
skąd mam wiedzieć kto tam jest
prosze bardzo sprawdzcie sobie czy się logowałem na konto justyny
i tak wyjdzie że nie

Opublikowano

Justyna... ostatnio jesteś śmieszna tyle powiem... przepraszam za te słowa tutaj , ale jak wiesz nie wytrzymuje już z tobą.

Piszesz , że nie grasz i żeby cię przejmowali... a tu nagle masz problem , bo wioski ci przejmują... ogarnij się proszę i skończ z tym zachowaniem , przepraszam jeszcze raz , ale nie wytrzymuje już z tobą.

Co do serwera... straszne lagi... buguje się samo wojsko gdy robię fale na 200 lub lepiej wiosek i dostaje bana , a admin zamiast zapobiegać takim sytuacją , by wojsko się nie bugowało woli dać bana... totalne dno , w dodatku raporty by mógł z serwera usunąć co jakiś czas, bo to go strasznie obciąża i robią się bugi następne!

Nie zablokowany przycisk ok , w masowej mógłby dodać pasek na górze gdzie wpiszemy ilość wojsk i raz klikniemy by forumlarz wypełnić... a tu ręcznie trzeba.

Renamer wsi by się przydał i mapa nie działa.

Tylko tyle jak dotąd błędów widzę i admin mało ogarnięty.

Nie warto grać , zresztą na takich lagach mało idzie ugrać.

Pozdrawiam i jak adminku poprawisz się wtedy może z ekipą wystartuje na tym serwerze , bo nowy silnik lepiej się zapowiada i lepiej byś usunął bugi na nim.

Edit:

Zapomniałbym o tym , że admin nie potrafi nawet odbugować serwera ... w sensie , że nie umie usunąć ujemnyuch ataków... takiego admina to tylko ze świeczką szukać.

Opublikowano

Smieszny serwerek lagi niedoopisania,gracz z mala iloscia pkt nie ma tu startu bo jak by nie grał lagi mu przeszkodza w kontrach etc.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...