Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS 24/7] New Wars [Nowy serwer][400x][5000x]

Gość Emillo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prace techniczne w serwerowni do rana, nie mam na to wpływu :(

Szanowny Kliencie,

W dniu 22 sierpnia 2013 - czwartek, od godziny 00:00 (północ) rozpocznie się planowana modernizacja w serwerowni Śląsk Data Center.

Planowane zakończenie prac - czwartek 22 sierpnia 2013 około godziny 06:00 lub wczesniej

Na czas prac serwery VPS zostana bezpiecznie wyłączone.

Za powstałe utrudnienia przepraszamy.

Opublikowano

@UP trochę zwiększyłem ;)

Nowe światy (w tym na pewno hard z prędkością 20x) będzie dopiero na nowym silniku, do środy w tym temacie pojawi się krótki filmik prezentujący możliwości naszego nowego skryptu ;)

Ponawiam pytanie,będzie ten filmik czy nie? :D

Opublikowano

Witam, można wiedzieć czym są spowodowane lagi na serwerze ? I czy da się coś z nimi zrobić bo przez te lagi się ataki bugują że wojsko nie wraca tylko atak na minusie jest.

Opublikowano

Nie wiem czy będą od razu, ale mamy zamiar dodać zarówno wojny jak i odkrycia (odnośnie aktualnego silnika to na s4 odkrycia chyba jednak nie wyjdą bo szkoda mi czasu na kończenie ich na starym silniku) :) Póki co staramy się zrobić podstawowe i najważniejsze rzeczy żeby móc już uruchomić nowe światy (mi osobiście zależy na świecie z prędkością 20). Jeśli macie jakieś pomysły odnośnie nowego silnika to piszcie.

Opublikowano

Świat testowy (który prawdopodobnie zostanie usunięty po testach) planujemy uruchomić w ciągu 2 tygodni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...