Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS 24/7] New Wars [Nowy serwer][400x][5000x]

Gość Emillo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz poprawię żeby się rozwijały, w tej chwili a sldc jest mała awaria, musimy czekać.

Opublikowano

Był raz priv, na którym prędkość jednego serwera wynosiła 6 :) to były czasy.

Chętnie zagrałbym na serwie z pr. max 10, nie lubię szybkich 4fun, na których w 1 noc utworzy się kasta wymiataczy posiadających po +100 wiosek

Opublikowano

Pracujemy od kilku dni nad nowym silnikiem (m.in. z przesuwaniem mapy, odkryciami i wojnami) opartym o twlan, otwarcie świata testowego planujemy na koniec sierpnia/początek września. Jak silnik się sprawdzi to otwieramy kolejne kilka światów, m.in. z prędkością 5-10 ;)

Opublikowano

najgorszy serwer w moim życiu!! kradną konta jak chcą!! straciłam konto top 1 na 1 ś i na 4:( debI** to już nie pierwszy przypadek. ... brawo grajcie sobie na jeb***** serwerze po chu** siedzieć tam jak ja to robiłam jak po 2 dniach ktoś ci konto zabierze?

sorki za tyle przekleństw ale to kurde nie możliwe ze tak mi konto zabrać :(

hades666 zabrał mi konto i pieknie bota se ustawił ? brawo !! adminie jesteś do...

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Opublikowano

a teraz na spokojnie da radę odzyskać me konto ?? jesli tak to proszę na GG 37380819

Spokojnie. Jak sprawdzi logowania z IP to pewnie da radę.

Opublikowano

Wszyscy którzy stracili dostęp do kont niech wyślą mi na pw login, bez problemu wam zresetuję hasła ;)

Opublikowano

na s4 wyskakuję jakiś błąd podczas grania

Forbidden

You don't have permission to access /pl4/game.php on this server.

Apache/2.2.16 (Debian) Server at 178.19.108.242 Port 80
Opublikowano

@UP trochę zwiększyłem ;)

Nowe światy (w tym na pewno hard z prędkością 20x) będzie dopiero na nowym silniku, do środy w tym temacie pojawi się krótki filmik prezentujący możliwości naszego nowego skryptu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...