Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueLineM2 [Dedyk]

bartek10pogon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Alin*2 jakie było takie było , ale przynajmniej przyjemnie się grało. :>
Na serwerze 4fun "admin" powinien mi podać wszystko na tacy gdzie co jest a nie gracze mają szukać i się domyślać. Na tym nie polega 4fun . Jeśli chcesz zrobić serwer hard , to widze ,że masz doświadczenie w takim typie serwera i możesz być nawet konkurentem dla obecnych bardzo popularnych hardów haha ;d

Widzę,że nawet serwer 4fun potraficie zrobić na harda - ulepszacze nie usuniete ;> Bravo .

Widać podejście 14 letniej administracji z parciem na kase z IS

Opublikowano

Takie zabawy zostawcie sobie na hamchi. A nie na dedyka... Lepiej wyłączcie ten serwer ,bo nie wiem po co maszyne obciążać takim czymś. :D

Żałuję każdej minuty jaką poświęciłem na ten serwer , bo mogłem wiele konstruktywnych rzeczy zrobić ;D

Tylko zaśmieciłem sobie komputer tym badziewnym klientem , którego zaraz zresztą usunę i wam polecam to samo.

Opublikowano

Oni się bawili. na dobry początek :)

Dobra zabawa, dla graczy w jinno hahaha. Dajcie mi też trochę bosów. Ziolox ma rację, jeżeli to serwer 4fun to powinno być ładnie i klarownie napisane, lub przedstawione gdzie co i jak. Natomiast otrzymuję informację o fabule. Te wasze oponki to je.bane urojenie.

91775970139172315947.gif

Opublikowano

Oponki będą o 14.30 na pustyni .

Będ? Czyli do tej pory ich nie ma. Gratuluję kłamstwa pewnej osoby z teamu. Nic wam to nie da, tym ludzi nie przyciągniecie, tymi pseudo zabawami tylko dla jinno też. To proszę o event dla chunjo też, bo jak to tak można.

91775970139172315947.gif

Opublikowano

Nie chce zalogować, logowanie off? czy coś?

Na start gdy wbiłam ox, którego wygrałam lofe ju lecz bo wyborze broń/zbroja nie dostałam nic!? mam napisać na pw do kogoś czy jak? bo nie mam nic..

Pozdrawiam LightStar

@edit już da się wbić

@edit2 i znowu logło wtf

Opublikowano

Znów serw wywaliło? ;d

Oj przykro mi ;d

Nie baw się kosztem innych.. Mama nie uczyła?! Na jaki huk wyłączasz serwer za pomocą komendy lub czegoś innego? Zazdrościsz czy co? Jeżeli nie chcesz to nie graj i wypierdzielaj jak na człowieka z honorem przystało -,-

Opublikowano

Zapraszamy na OX który będzie za 5min.

Do wygrania kostiumy oraz fryzury :)

daj link do launchera bo nie widze na stronce

Opublikowano

Tutaj Gm chyba nawet nie uczyli w Gimbazie jak się "szkatułka" pisze ;D

Co na ss widać :>

Pro nie ma co serwer z przyszłością hehe ;d

Opublikowano

Tworze konto loguje się nie działa z następnymi tak samo więc co jest?

Ktoś się bawi w ddosy najwyraźniej, albo komendami, bo co jakiś czas da się zalogować, a na kamerze da się copy paste więc to chwila zanim się wywali.

Opublikowano

Ale mi chodzi że jak tworzę konto to jest ok a jak się loguje to nie ma takiego konta

Bug w cliencie naprawdę jest błąd. Mi też tak czasami wyskakuje, nie przejmuj się tym.

@edit jest teraz błąd czyli coś administracja zaczyna robić.

@edit2 serwer online! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...