Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueLineM2 [Dedyk]

bartek10pogon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Linki poza MPC podajemy w CODE.

a moje pytanie brzmi, ile gra ludzi bo na stronce jest napisane 22, nie wiem czy warto pobierać, wiec jak to jest?

Opublikowano

No strasznie mało ludzi nie usunięte ulepszacze z pl'a na stalke musisz miec 2x ogon weza + a skąd to weźmiesz jak expisz w godzine 90 bez bonowania itów

graphic.png

Opublikowano

Serwer jest już online :) Serdecznie Zapraszamy, mamy nadzieje ,ze juz was nie będzie wywalac.

Linki poza MPC podajemy w CODE.

a moje pytanie brzmi, ile gra ludzi bo na stronce jest napisane 22, nie wiem czy warto pobierać, wiec jak to jest?

Aktualnie gra na nim ponad 50 osób, i co raz więcej :) A co do ulepszaczy jak tam kolega wspomniał, będzie to usunięte w najbliższym czasie

Opublikowano

U Kapitana sie dostaje Skille P

@ Serwer posiada własny TeamSpeak3?

Tak posiada IP: 46.29.18.155

Ostatnio duzo o wirusach w clientach slychac.

Skanowal ktos ? Prosze o skany lunchera i game.dll na pw

Tak jest gdzies skan bo widzialem zaraz jak odszukam dam edita

Edit1:

http://scr.hu/0adi/1h4wm

1377774857-U369478.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/992818-zapowiedz-gotha/

moze 5ss-ow to Twoje dzielo, lecz napisy i reszta to juz złodziejstwo ;> Odradzam gry, przelecialem sie juz na tym serwerze 2/3 razy

ps: 30-100 osob online...

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Uwaga ! Przerwa techniczna Serwer. Naprawiamy wszelkie bugi, oraz nie dociągnięcia :). Zapraszamy o 20/19.00. Więcej informacja na forum serwer. Znajdziemy je na bluelinem2.eu

Opublikowano

KURWA LUDZIE OGARNIENIAJCIĘ SIĘ Z TYMI ATAKAMI JAKI SERWER NIE POWSTANIE TO JEST KURWA ATAKOWANY . WYPIERDALAĆ SAMI NIE POTRAFICIE SIĘ WYBIĆ .

MODERATOR NIE WARMUJ NIECH SE TO DO GŁOWY WBIJĄ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...