Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueLineM2 [Dedyk]

bartek10pogon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to wielki fail... Moglem nie dawac mu szansy, zawiodlem sie :>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest z Expem i kasą wychodzi że to itemy 4fun exp i kasa hard ...

Dokładnie! Exp na 16 lvl leci gorzej niz na PLU! a yangi na np.Dzikusach po 40.

Opublikowano

Server znów OFF hah widzę że serwer długo nie postoi z takimi atakmi := /

spokojnie serwer zaraz bd onn sa ataki jak zawsze na starcie , powoli juz zostaje to opanowane dajcie jeszcze chwilke

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Serwer w skrócie niewypał.

Raty jak na serwerze hard a to ma być serwer easy/4fun...

A chciałem pograć na tym serwie dłużej ale ataki są co chwile :(

Opublikowano

Troszke mi się nie podoba, ze względu na to iż powinny być bronie normalnie jak każde że się przerabia a nie dropi ... 2. Brzydkie bronie i zbroje ;x

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

@Techl4nd

LOIC czy lecimy z cmd ? :)

Czekam na odpowiedź co do rat serwera.

Opublikowano

Serwer dziala czy nie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Wiec tak narazie nie ma co tam wbijac ;) .Rzeczy do naprawy jest mnostwo np ( poprawic raty , spolszczyc wszystko w 100 % ).

00381637475378013724.png
Opublikowano

hehe, ataki ładnie lecą, wgl nie odpierają :)

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Miałem tu zajrzeć, ale jak widzę po postach, ten serwer to jeden wielki fail.

P.S Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ...?

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Serwer? Nie. Tego nie da się nazwać serwerem, więc będę pisał "Burdel na kółkach". Zacznijmy od tego, że jest to bardzo podobna sytuacja do serwer Alin*2. Technikiem jest dzieciak, który nawet nie potrafi zrobić tabelki EXP, więc dodaje je ręcznie poprzez bonusy królestw <lol>. Ponoć cały klient robił on sam, lecz powtarza się to na wielu wcześniejszych serwerach. Burdel, prowadzony przez Shojacza jedyne co ma na swoje usprawiedliwienie to " DZIECIOM SIE NUDZI TO DDOSUJĄ ! " taki chu.... . Dejmien przyszedł na team speak-a i naopowiadał bajek o amazingu... . Kiedy zapytałeś się prowadzącego burdelku kiedy poprawi exp w v2, dostałem klarowną odpowiedź : "JUTRO!".

Ahh, nie wspomnę o jego znajomościach, zna kolegę który jutro się mną zajmie <lol2>. SS:

65412994133534559351.png
Takiego masz firewalla, że z darmowego VPS poleciałeś xDDD. Co tu dużo mówić, nic ciekawego co może przyciągnąć uwagę, tym bardziej zatrzymać graczy.

91775970139172315947.gif

Opublikowano

No,no gratulacje udalo Ci sie zobyc adres IP strony , GRATULACJE w nagrode otrzymasz darmowy kurs jebniecia sie w glowe .

Daj swoje IP to polecimy grimbooter kozaku zaraz ja z toba polatam i bd mial zabawe wiec CI tego odradzam.

Pamietaj jest taki pliczek jak "pf.today" a jestem pewien ,ze dostane z niego logi wiec pomysl zanim cos zrobisz .

taki chu.... . Dejmien przyszedł na team speak-a i naopowiadał bajek o amazingu... .

Kolego na ts'a to ja zaraz wjade z buta ,ze wszyscy z tego ts'a wyjada wiec jak cos pierdolisz na moj temat to dokoncz to bo na ts'ie bylem tylko poto,zeby powiedziec Shojaczowi co ma zrobic bo nawet nie wie jak ma zmienic exp'a na serwie ,wiecsie odemnie odpierdol

I nagle ten który odszedł z teamu wraca i zaczyna bronić serwa xDDDDDDDD

ten serw pewnie taki mocny, że z damowego botneta by się go wyjebaobao :/

Shojacz@ straszysz każdego ale to każdego ddos'em.. w końcu trafi kosa na kamień i internetu nie będziesz miał do póki IP nie zmienisz .. jak bym miał twoje IP to bym sam się pobawił :)

aw@

kiedy serw zostanie doprowadzony do porządku?

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

I nagle ten który odszedł z teamu wraca i zaczyna bronić serwa xDDDDDDDD //

Kolego ja nie wracam tylko sie bronie przez tymi co na mnie cisna , ze DDoS'uje itp a sami sa nie lepsi bo na PW do mnie pisza i prosza o pomoc a ,ze mam czas to przy okazji bd bronic serwera bo mi sie tak podoba ,Pozdrawiam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Coś czuję, że serwer długo nie postoi, więc trzeba się szykować na smetin

Sorki nie mogę edytować poda ktoś linka do kamera by móc dodać ten serwer lub obrazu z nim, bardzo proszę

Opublikowano

server juz on ? nie loga ?

Sorki nie mogę edytować poda ktoś linka do kamera by móc dodać ten serwer lub obrazu z nim, bardzo proszę

Ok , to idz a nie siedzisz tutaj i zniechecasz innych..

Konkurencie

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz na PW

Pomogłem? Daj Plusika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...