Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Mojang zrobił nowy krok dodając...

radek1051

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z każdą kolejną wersją jest co raz gorzej. :c Zgadzam się z kolegami wyżej, Teraz to na hardzie nie jest problem przeżyć, w 20 Minut można mieć diax eq, Kiedyś to była wielka radocha gdy się znalazło diamenty ;) Konie nie są ciekawe, Ale przecież nikt nas nie zmusza abyśmy z nich korzystali...

Opublikowano

Dla mnie najgorszym bledem bylo zmienienie generatora. . . . teraz mapy sa jakby bez duszy, takie byle jakie.Kiedys mozna bylo spotkac piekne gory albo rowniny obok ktorych jest ladne jezioro i nic aby robic mosty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tam cierpię tylko przez lagi bo w najnowszym mc mam max 10fps i na fast i tiny a na tylko class 1.2.5(chyba) fast odległość medium i mam 40-60fps a jest ponad 40 modów i na serwerze

Opublikowano
Powiedzmy tak 1.8.1 To Był Prawdziwyfajny Minecraft a teraz 1.6 ? konie nie przesadzili myśla gdy cos niby zajebistego dodadza bedzię więcej ludzi grac ? yy własnie widzę ze przez 1.6 Przestało w minecrafta grac z 2 tysiące ludu :( Niestety Przez z nich gra robi sie nudna
Opublikowano

Tak więc polecam pobrać Alphę 1.2.6 i tam pograć ;) Jest wyraźna różnica. Pograjcie a żałować nie będziecie.. Wczoraj zbudowałem sobie zamek (na serwerze swoim) i dzisiaj wchodzę i trochę chunki się popsuły :C Miałem cały zamek i zjadło mi trochę muru i poziom podwyższył się o 2 kratki w góre. W dodatku to pustynia, a skąd tam jest ziemia o.O

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...