Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2 Fala banów

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieeeee !!! a myslałem ze mnie nie z łapią ,ale ja korzystałem z bota tylko 2-3 h na trialu :(

@EDIT:

a jednak!!!!

nie dostalem bana!!!!!! hura !

ale ta fala banow juz byla czy nie??

jezeli tak to super!! ;)

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

To nie jest już druga tylko trzecia albo dalsza fala zbanowanych kont.
Osobiście mam pierwszy stopień od 'początku' i czekam na rozwój wypadków.

7yo9.png

Opublikowano

A Ja dalej bez bana. o.O

Ciekawe, czy dadzą sobie spokój, czy doprowadzą tę grę do kompletnej ruiny. :rolleyes:

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

A Ja dalej bez bana. o.O

Ciekawe, czy dadzą sobie spokój, czy doprowadzą tę grę do kompletnej ruiny. :rolleyes:

Pozdrawiam.

Ta gra to już dawno ruina, kolejne bany tylko zabiorą graczy, pomimo tego, że wielu się nie poddaje i robi od nowa konta.

Niedługo zaczną zamykać serwery (1,2,3,4 ...) i zostnie 1 na kraj, bo zbyt mało grających "uczciwie" graczy dających im zyski, które tak czy siak maleją...

Opublikowano

A ja dalej bez bana :D ostatni raz bociłem przed upadkiem PBDO, na nim bociłem 1-2 miesiące a przed PBDO kbotem od grudnia 2012 ;D słaby ten system :P

Opublikowano

:) Pewnie polecą mi po % na reputacji ale dla waszej informacji lepiej do końca wakacji nie bocić :)) to chyba tyle w tym temacie, jak widać moje wcześniejsze "wróżby" się sprawdziły "KLIK" Kto mnie zna ten zrozumie :) Pozdrawiam Rusek .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) Pewnie polecą mi po % na reputacji ale dla waszej informacji lepiej do końca wakacji nie bocić :)) to chyba tyle w tym temacie, jak widać moje wcześniejsze "wróżby" się sprawdziły "KLIK" Kto mnie zna ten zrozumie :) Pozdrawiam Rusek .

to też nie jest prawda

znam 3 przypadki co nie bocili od zamknięcia pdbota i wczoraj ban więc jak to wyjaśnisz ? Jak to pisałeś pdbot był juz off

175001456602037225492.gif

Opublikowano

2 tygodnie temu bot sobie latał a teraz ban :) to się trzeba odwołać niech uzasadnią swoje postępowanie :) a później sądem sie postraszy czemu zabierają mi mój poświęcony czas <3

Opublikowano

na 5 kont tylko jedno mi zbanowali :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@Emilio jedyne co oni zrobią to Cię wyśmieją, bo to ich konto, nie Twoje:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@Emilio jedyne co oni zrobią to Cię wyśmieją, bo to ich konto, nie Twoje:)

fakt, konta są bigpoint, nie nasz, my tylko z nich skorzystamy, więc gówno im zrobisz choć byś chciał

z resztą założę się @emilo, że nie czytałeś OWH :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

to też nie jest prawda

znam 3 przypadki co nie bocili od zamknięcia pdbota i wczoraj ban więc jak to wyjaśnisz ? Jak to pisałeś pdbot był juz off

Proszę o czytanie ze zrozumieniem :) chcesz jaśniej jak nie rozumiesz? Chodzi o to że te ekscesy BP będą trwały do września -.- teraz rozumiesz ? dlaczego jestem taki dobry i daje informacje od RU :) ? po prostu dlatego że mnie to ni grzeje ni chłodzi ile osób dostanie bany, Pozdrawiam Rusek :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Proszę o czytanie ze zrozumieniem :) chcesz jaśniej jak nie rozumiesz? Chodzi o to że te ekscesy BP będą trwały do września -.- teraz rozumiesz ? dlaczego jestem taki dobry i daje informacje od RU :) ? po prostu dlatego że mnie to ni grzeje ni chłodzi ile osób dostanie bany, Pozdrawiam Rusek :)

AAAA to czekamy do września

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Cóż, bana z ostrzeżeniem dostałem i bocenie jest przeszłością :(

Inna sprawa, że gra bez botów na mapach jest spokojniejsza - pustki wręcz :)

Nie trzeba się bić o alieny - problem chyba tylko z tym, że sama elita została - bo albo początkowi gracze albo koksy latają - z przeagą tych ostatnich [ oni już bocić nie musieli ].

No i leonki poznikały z map :D

Co do fali banów - to już tylko chyba dla satysfakcji niektórych złosliwych pracowników gry.

Główne zadanie zostało zrealizowane, a wyszukiwanie czy ktoś 6 czy 12 miesięcy temu bocił sądzę więcej szkody przyniesie niż pożytku - ale to moje prywatne zdanie.

Teraz wystarczy tylko pilnować, aby na nowo botów nie puczali ludzie i boty przejdą do historii ... na jakiś czas, bo zawsze się znajdzie ktoś, kto napisze bota i na próbę zagra z nadzieją, że będzie niewykrywalny ... a potem za kasą rozpowszechni ...

Opublikowano

jeszcze jak kbot działał bocilem 5 kont wszystkie mają 17 lvl, i z tych 5 ciu jedno zostało zbanowane i to akurat te, na którym miałem licencje kbot

może to był powód banowania takiej ilości osób? moze info zostały sprzedane?

Opublikowano

ja mialem przerwe 2 miechy a bocilem 24/h i teraz nic pp itd dalej mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...