Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Informacja na temat banów

koniecpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

z racji tego że nie gram już w grę a kontakty pozostały więc informuje że 'lepiej' by było nie bocić przez 3 miesiące , nie chcę siać propagandy , Ale przecież nikomu na siłę nie pomogę większość i tak odbierze to jako 'fake' lub chęć zwiększenia swoich zysków .

Hmmm to chyba tyle co mogłem napisać bo dowiedziałem się o tym przez przypadek .

ps: :))) Tak panie Darku myślałeś że do mnie ta informacja nie dotrze ?

Proszę także moderatora by nie usuwał tego tematu .

Pozdrawiam Rusek .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Tematu usunąć nie usunę, bo bo informacja jakaś tam jest.

Ale wiesz, jeśli mają banować to i tak bedą banować, jeśli ktoś ma bana dostać to i tak go dostanie. Więc nie widzę sensu aby przez ten czas bota nie puszczać bo aż poprostu tej urki którą można wydobyć jest szkoda :P No chyba że komuś jest szkoda konta to wtedy może sobie urlop od bocenia zrobić

Mógłbyś wyjaśnić czemu 3 miesiące ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

:)) @Kombassik ty wiesz i ja wiem , na gg wyjaśnię

Taką informacje dostałem że przez 3 miesiące lepiej niech ktoś z mojej rodziny (dziewczyna , bliski kolega , ) "jeżeli nie chcą od uzależnić się od tej gry to lepiej niech przestaną na ten czas bocić " to są słowa oczywiście w prostym przetłumaczeniu z RU . od siostrzyczki :*

hmmm to chyyba by było na tyle ile mogę przekazać , a dałem to info z tego po prostu powodu że Nie gram w tą grę już więc mi nie zależy ilu graczy zbanują , czy podniosę się w rankingu , randze :)

Pozdrawiam Rusek

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Wprowadzać i tak mają wprowadzić, ale wiecie, ja osobiście nie mam jakiegoś full wypasionego konta którego bym nie chciał stracić, więc będę nadal bocił. A nóż widelec może mnie ban ominie i zyskam na tym naprawdę dużo ? Jeśli to jest prawdą to ja zaryzykuję ;) Bocę dalej.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ciekawi mnie czy skrypt potrafi rownierz wychwycic wspomagacze takie jak os, kos?

Jeśli OS'a/KOS'a będziesz używał na palladium to wydaje mi się że tak, zauważcie że palladium zebrane OS'em nie zapisuje się w dzienniczku ;) Więc łatwo jest namierzyć kto zbiera ręcznie a kto programem.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ale to chyba od następnego tygodnia miało wejść, czy jakoś tak

NIe wiadomo kiedy to ma wejść, wiadomo jest że dany skrypt wejdzie w życie, ale kiedy ? To jest zagadka.

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...