Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2 Fala banów

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam cichą teorię że bana dostały te konta, które miały przydzieloną lickę do konta, a sprawdzili to przez to czy ID konta jest używane w jakimkolwiek programie który nie należy do BP. I jeśli ich skrypt wykazał że konto ma "licke" to automatycznie dostawało bana. Lecz to są tylko moje przypuszczenia. :)

Opublikowano

A jak mówiłem że się zmienią zasady i pójdą bany to dostawałem warny , teraz macie za swoje zapewne albo sprawdzali każde id pod względem korzystania z programu , albo poszedł przeciek id z baz danych licencji i macie bany :) Ja bana nie dostałem korzystałem z botów kilka razy do wrót trzeba było wiedzieć kiedy przestać .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

UP wyjatkowo pizdowato to napisales,przeciez wiadomo ze do konca zycia bocic nie mozna ale zale sa bo to chyba normalne ze calkiem kozackie konta poszly na dozywotnia odstawke powinnismy to rozumiec chyba nie?tez dostalem perma po 4 latach grania szkoda mi to caszami to napisze.

A jak mówiłem że się zmienią zasady i pójdą bany to dostawałem warny , teraz macie za swoje zapewne albo sprawdzali każde id pod względem korzystania z programu , albo poszedł przeciek id z baz danych licencji i macie bany :) Ja bana nie dostałem korzystałem z botów kilka razy do wrót trzeba było wiedzieć kiedy przestać .

Opublikowano

Oni mieli taki sam tok myślenia i za to zapłacili . Czuje że ceny kont poszły w górę o 200 % może by konto sprzedać .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Mam cichą teorię że bana dostały te konta, które miały przydzieloną lickę do konta, a spracą wdzili to przez to czy ID konta jest używane w jakimkolwiek programie który nie należy do BP. I jeśli ich skrypt wykazał że konto ma "licke" to automatycznie dostawało bana. Lecz to są tylko moje przypuszczenia. :)

Prócz PBDO (który nie działa i licencja na ID nie była tam przypisywana) nie miałem żadnego bota, a bana wyłapałem. Twoja teoria obalona.

Oni mieli taki sam tok myślenia i za to zapłacili . Czuje że ceny kont poszły w górę o 200 % może by konto sprzedać .

Raczej odwrotnnie. Ludzie chcą się już pozbyć kont.

Opublikowano

I znowu dzisiaj poleciały bany jak tak dalej pójdzie to oleję tę grę bo uczciwie grać się nie da, dla początkujących graczy nie inwestujących realnej forsy to lata gry bo nagrody za misje i alieny są śmieszne.

bugpointblack.png

Opublikowano

robaczki skrypt działał już dużo wcześniej teraz tylko konta wam banuję a na wrzesiń też się szykujcie, nie jest to koniec, co nie Rusek?

;))) pffffff hahahaha widzę że sporo wiesz :))) ale wystarczająco mało by mówić co będzie się we wrześniu działo

pozdrawiam Rusek.

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

;))) pffffff hahahaha widzę że sporo wiesz :))) ale wystarczająco mało by mówić co będzie się we wrześniu działo

pozdrawiam Rusek.

Nic się nie stanie we Wrześniu bo w Sierpniu zamykają grę. Będzie tak samo jak z Uridium Wars :P

A naprawdę dziwię się że ktoś w to jeszcze gra są o niebo lepsze gry a tam niedość Ci stracili PP, ulepszenia to jeszcze niektórzy dalej ładują kase w gre. Ta gra to nie gra to jest hazard a Ci ludzi chorzy psychicznie którzy są w to zaciągnięci tylko wzbogacają bigpoint o kilka groszy przed końcem.

jp8p35.png
Opublikowano

Nic się nie stanie we Wrześniu bo w Sierpniu zamykają grę.

Dlaczego mieliby zamknąć grę ? xD To jest raczej niemożliwe :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...