Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o hostingu MandzioCraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

§ 3 Zobowiązania serwisu[/size]
Serwis Mandziocraft.pl zastrzega sobie prawo do anulowania zwrotów serwera.
Serwis Mandziocraft.pl nie ponosi odpowiedzialności za braki w uzyskaniu serwera.
Serwis MandzioCraft.pl nie gwarantuje otrzymania i dostępności usługi, nawet po spełnieniu warunków opisanych w poprzednich punktach.

Te punkty mowia chyba same za siebie : )

Tu macie caly regulamin: http://mandziocraft.pl/regulamin/

Wiec lepiej zainwestuj w jakas pukawke, craftserve, czy inny hosting, gdzie masz pewnosc ze otrzymasz od nich serwer : )

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MandzioCraft to fake! Cytuję:

§ 1 Użyte w Regulaminie określenia oznaczają:

Usługi – usługi hostingowe świadczone przez Usługodawcę na rzecz Abonenta.

Panel klienta – panel do zarządzania usługami, udostępniany Abonentowi na czas świadczenia usług.

Konto administracyjne – adres skrzynki pocztowej Abonenta, na który wysyłane są komunikaty i powiadomienia od Usługodawcy. Abonent jest zobligowany do zadeklarowania takiego adresu w panelu administracyjnym udostępnionym przez Usługodawcę.

Usługodawca – serwis MandzioCraft.pl

Abonent – podmiot korzystający z usług.

§ 2 Świadczenie usług

Abonentem może być obywatel Unii Europejskiej który ukończył 18 rok życia, lub posiada zgodę opiekunów prawnych oraz jest powyżej 13 roku życia.

Usługa polega na darmowym udostępnieniu hostingu dla Abonenta.

Film to instruktażowy przykład zakładania serwera a usługi i obecny stan może się zmienić.

Warunkiem otrzymania usługi jest wypełnienie formularza dostępnego.

Abonent akceptując niniejszy regulamin zgadza się na jego wszystkie postanowienia i oświadcza że nie ma żadnych przeciwwskazań.

Administratorem strony jak i pełnoprawnym przedstawicielem jest użytkownik zarejestrowany w serwisie YouTube pod nazwą xMandzioHosting.

§ 3 Zobowiązania serwisu

Serwis Mandziocraft.pl zastrzega sobie prawo do anulowania zwrotów serwera.

Serwis Mandziocraft.pl nie ponosi odpowiedzialności za braki w uzyskaniu serwera.

Serwis MandzioCraft.pl nie gwarantuje otrzymania i dostępności usługi, nawet po spełnieniu warunków opisanych w poprzednich punktach.

§ 4 Usługi płatne

Cennik może ulec zmianie ze względu na aktualne promocje oraz decyzje serwisu.

Reklamacje muszą być w zrozumiały sposób udokumentowane oraz opisane.

Złożenie zamówienia oraz dokonanie wpłaty wiąże się z akceptacją regulaminu, w przypadku jego nieprzestrzegania Usługodawca ma prawo do zablokowania konta.

§ 5 Postanowienia końcowe

Kontaktując się z obsługą prosimy zachować kulturę wypowiedzi, zastrzegamy sobie prawo do nieodpowiadania na wiadomości, które zawierają wulgaryzmy i blokowania kont takich użytkowników.

W przypadku niepoprawnego działania serwera z winy użytkownika lub serwisu, zobowiązujemy się, jeżeli będzie to możliwe do przywrócenia sprawności w czasie nie dłuższym niż 7 dni od zgłoszenia problemu.

Serwis daje sobie prawo do zmiany regulaminu w jakimkolwiek czasie bez informowania abonenta.

Akceptując regulamin zapisujesz się na liste mailingową. Adresy e-mail dodane do bazy mailingowej nie będą udostępniane podmiotom trzecim. Każda zapisana osoba, może w dowolnej chwili wypisać się z listy wysyłając email na adres: lista(małpa)mandziocraft.pl

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Mandzio pisze żeby zgłaszać tą strone..Nie jest ona zrobiona przez niego i robią tam przekrenty.. Już lepiej zrobić sobie serwer za darmo na freeservers.pl i dostajesz 12 slotowy serwer

Opublikowano

MPCTaylor a ja z 15 minut regulaminu szukalem :D stawiam ze w tym jest raczej jakis haczyk. A wie ktos gdzie mozna dostac dosyc tanio i 100% dobry serwer bez lagow?

http://www.mine24.pl/offer/3
Za 1 gb ramu płacisz tylko 15zł ale musisz polubić ich fanpage na facebooku.

Licze na like'a

Opublikowano

ja znam stronę na której posiadam swój serwer i to jeszcze za darmo ! Jeśli posiadasz premium możesz go aktywować za free a jak no to sms 4.92 oplaca się 12 slotów ! Polecam link do strony :

https://freeservers.pl/

50364.png

Opublikowano

Zrobił się z lekka spam , na czym polecacie zrobić serwer...

MandzioCraft To fake, prowadzą to informatycy którym zależy tylko i wyłącznie na pieniążkach ;)

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiecie nie ma czegoś takiego jak darmowy dobry hosting serwerów!

Radze kupić bo ''darmowe'' Serwery są najczęściej są zlagowane

a do mandziocrafta to radze zwrócić uwagę na :

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Fejk i tyle mandzio na fb pisał że nie ma nic z tym wspólnego tak samo darmocraft.pl. Jedyny darmmowy, sprawdzony hostuing to fsrv.pl

Opublikowano

ja znam stronę na której posiadam swój serwer i to jeszcze za darmo ! Jeśli posiadasz premium możesz go aktywować za free a jak no to sms 4.92 oplaca się 12 slotów ! Polecam link do strony : https://freeservers.pl/

Ja czekałem z miesiąc aż mi aktywują serwer.

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To są 2 te same strony oraz ci sami właściciele grzegorz2047 to raczej on poznaję po głosie  ;).

To FAKE stronka Grzegorza2047  :)

Niestety, lub stety mylicie się pisząc, że jestem właścicielem tej strony bądź innej tego typu strony. Żadnej strony nie posiadam oprócz jednej oficjalnej z plikami serwerowymi. Także proszę nie posądzać mojej osoby jedynie ze względu na to, że komuś zdaje się głos podobny do mojego.

Opublikowano

Na pewno nie jest to strona Grzegorza , jest to znając życie strona dzieciaka 16+ który oszukuje dzieciaków , według mnie sprawa powinna znaleźć się w sądzie i  z tego co wiem będzie takowa sprawa [Znany YouTuber zgłosi/zgłosił to]

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

To jeszcze w ogóle istnieje? Kiedyś myślałem, że to prawda, ale to subskrypcja SMS :P

iK1prMP.png

Chciałbym dostać IP choć jedngo z tych serwerów :P

Opublikowano

Od razu mówię, że to są oszuści praktycznie na każdym kroku. A dokładnie oszust, bo nie sądzę aby ktoś w tym jeszcze siedział…
A więc, w filmie na stronie głównej mówi gość, że wszystko jest za darmo, że będziemy mieć serwer za jednego smsa. To nie prawda… Za sms zapłacimy, ale serwera nie dostaniemy.
Strona jest napisana na jakimś skrypcie, który należy do blogowania (taki sam jak na moim blogu) – skrypt w ogóle nie nadaję się do czegoś takiego!
Co więcej, mówią, że mamy ściągnąć generator jakiś, kluczy. Pytanie - jak? Musimy wejść na jakąś stronę, która każe wypełnić ankiety i wysłać sms… Nie polecam.
Co jeszcze, mówi, że mandzio ma coś z tym wspólnego – o założeniu tego serwisu ta osoba nic o tym nie wiedziała.
Nazwa MandzioCraft wprowadza nas w błąd, sądząc, że Mandzio ma coś z tym wspólnego.
Więc jeśli uważasz, że ktoś Ci postawi serwer Minecraft, za darmo, to jesteś w grubym błędzie.
Mandzio – Popularny YouTuber – xMandzio.

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...