Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetinCraft [Metin w minecraft] [Biolog, 50 Questów] [Nowe zbroje] [Nowe Miecze] [Nowe ulepszenia] [Klasy] [Skille]

SanDiegoSanti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie może zagram ale widzę błąd w pierwszym poście. Mianowicie jest napisane: ,,od 21 do 30 robimy skille kamieniami duchowymi które dropiom z metinów, żadko'' a powinno być ,,rzadko'' :). Oczywiście każdy popełnia błędy, a chce tylko wskazać błąd by było można poprawić za nim inni zaczną się o to kłócić :D.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy przewidywany start serwera ?

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Przepraszam, że tak późno odpowiadam ;)

Pouczasz innych a sam popełniasz błędy. Po pierwsze od kiedy piszemy "," przed "i"? Po drugie istnieje taki znak interpunkcyjny jak kropka, której niestety w tej wypowiedzi nie zastosowałeś. :)

Jeżeli chcesz już kogoś ośmieszyć to może najpierw sprawdź czy nie osmieszasz siebie. :)

Przecinek przed "i" się stawia. Wracaj do szkoły, albo przynajmniej sprawdź w google.

Znajdź mi Polski odpowiednik słowa drop, tak chcesz odciągnąć ale Ci to nie wyjdzie. ;x

Jesteś taki dorosłych, ach... te 14 lat ^_^

"Polski" piszemy z małej litery.

Napisałeś "dropiom", nie wiem jakiego języka to odpowiednik, ale pisze się "dropią" jak już.

Skoro jesteś starszy ode mnie, to gdzie twój wiek w profilu ? ^^

PS Z serwa nic nie będzie. Przeglądacie ten temat na marne.

Opublikowano

Jeśli serwer wypali to myślę, że będzie to najlepszy serwer minecraft , na który wbiję :)

Mam nadzieję, że szybko się uporacie i serwer wystartuje :)

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Niech zgadne pomysl podsunol nijaki michal? (KIelbasa123)? Moj wspolpracowanik pomaga kazdemu zna ten pomysl odemnie tylko ja dodalem troche wiecej i nadal pracuje nad serwerem aktualnie czekam az moj sponsor dokona przelewu poniewasz ja nie musze tego robic Kielbasa gdy widzi ze cos nie tak odchodzi i kradnie twoj pomysl i daje go komus innemu.Wszystkie serwery ktorymi sie chwali nie sa jego tylko czyjes twoj serwer upada powstaje nowy czyja to wina (jego).

Taki madry pisze poradnik do essentials a nawet nie wie jak poradzic sobie z bugiem w essentials a dokladnie (/warp).

Opublikowano

@up czemu sądzisz, że z serwera nie nic będzie? Po co mam dawać wiek w profilu?! jest taki wymóg? Może rozmowa na ts? ech... widzę przykład zazdrości ;x

Nie zazdroszczę, bo w MC na razie nie gram.

A po Twoich wypowiedziach widzę, że z serwera nic nie będzie.

Wszędzie to rozpoznam, uwierzcie.

@Czy będzie trzeba pobierać jakiegoś specjalnego klienta gry czy wystarczy sam texture pack?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...