Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Elite Last Chaos!

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ty neoxyh taki maniak forum jestes ? nawet nie wiedzialem xD heh mam nadzieje ze dojdziesz do mnie do gildi jak cos . Dokladnie serw jest bardzo dobry tylko odrrazu maly problem sie pojawil . Poczekamy zobaczymy .

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej tam maniak forum buehehehehehehehhe, akurat trafiłem. xD A dojdę, dojdę. Będziemy koxić wszystkich buehehehee :D No pojawił się, niedopracowanie Adminów, ale poradzą sobie, poradzą, wierzę w ich moc. xD Wgl. takie pytanie... bo już nawet nie pamiętam... Na którym lvl jest ten quest na zabicie walkirii?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Piotruś a mnie do gildii przyjmiesz?;>

Bo ja za jakieś 15min będę pod nickiem PSYCHA :>

Jak będziesz za 15min skoro serwer off? o.O

@Edit Już LoginServer odpalili :s

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Jak będziesz za 15min skoro serwer off? o.O

@Edit Już LoginServer odpalili :s

Skąd mogłam wiedzieć, że serwer off jeżeli nie pobrałam jeszcze? Myśl logicznie czasem.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak wezme do gildi , a serw chyba znowu off bo prace jakies zabezpieczajace ;p ( chyba ) nie jestem pewien bo ledwo co na kompa wbilem xD

juz wiem dlaczego xDD

Tomorrow server will be maintenance in hours 10 - 12 for Anti-DDoS and more security.

Opublikowano

To nie temat do rekrutacji gildi . A co do tego czasu offline serwa , to dlatego o 9 iles tam bo wczesniej postanowili wgrac ochrone przeciw ddos . I ceny w isie zostana obnizone . ;) wstarczy ze cash drogi hyhy

ps , Psycha bd u mnie w gildi hyhyhyhyhyyh

Zreszta ty tez heh

Opublikowano

Spróbuj download manager'em.

NO właśnie ściągałem za pomocą Free Download Menager i przy 96% zatrzymało pobieranie Jak daje wznów to nie chce zaskoczyć ponownie

Może problem z programem, a może spróbuj bez niego? :P

Teraz próbuje z hostingu Mega bezpośrednio za pomocą przeglądarki Zobaczymy

Sprawa rozwiązana z pierwszego hostingu Mega pobrało bezproblemu przy 2 razie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

czemu po pobraniu 100 mb z wyskauje błąd sieci

Z jakiego hostingu pobierasz Po spoich próbach polecam tylko 1 host Mega w dodatku pobierać tylko przez przeglądarke

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam takie małe pytanko :) Skoro kiedyś było Elite i teraz jest nowe Elite to czy konta ze starego dobrego Elite są tutaj w bazie i da się na nie zalogować? :D

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Siemka mam problem rano tak o 9 normalnie grałem w LC a teraz jak się loguje błąd wyskakuje taki:

iw6e.jpg

Jakieś sugestie ? Odrazu mówie odpalałem normalnie przez klienta lc a także przez multi i jest taka sama reakcjia

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...