Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawiść - Barca vs. Real

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem sa to dwa kluby ,ktore sa dla siebie najwiekszym zagrozeniem.

ja pierdole człowieku rozumiem masz parasolke ale jebnij sie w ten pusty łeb i przestań spamować ten dział takimi bezsensownymi postami..

są po prostu takie kluby do których nie ma sie szacunku spójrzcie np. na Liverpool i ich przyśpiewki o Monachium i teraz mam pytanie do was - warto szanować taki klub?

a co do tematu to akurat pomiędzy tymi dwoma klubami nie ma takiej nienawiści, więc wszystkie hejty są, bo są ;)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Barca vs Real - głównie rozchodzi się tu o Messi vs Ronaldo.

Fani obu tych drużyn nie wiadomo jak, na siłę próbują być nie wiadomo jakimi fanami...

Wszędzie tylko ból dupy o to, że ten jest lepszy, a ten nie.

Messi to talent, zaś Ronaldo to ciężka praca i wysiłek włożony na treningi przez kilkanaście lat.

Mam respect do obu tych panów, bo grają na mistrzowskim poziomie, a walka pomiędzy ich klubami to zwykły śmiech na sali.

Takie jest moje zdanie na ten temat.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Najlepiej nie kibicować żadnemu z tych klubów ;) Najlepsza jest polska liga , idzie sie pośmiać ale też czasem są dobre mecze ;)

Opublikowano

Ja mam wrażenie jakby cały piłkarski świat kibiców podzielił się na dwie części - kibicie Realu i Kibice Barcelony... bez sensu ..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt tego nie ogarnie to dwie różniące się ze sobą drużyny. I to nie jest nienawiść tylko bycie lepszym i pokazywanie że twoja drużyna lepsza od drugiej. Dlatego jest liga w której mogą się rywalizować.Nienawiść widać przed każdym meczem nie tylko Barca i Real każdy przeciwnik jednej z tych drużyn jest rywalem i nienawiścią. Co do Messiego i Ronaldo to czuje się może nienawiść lecz zawsze jest zgoda ;)

c5xw7d.png

Opublikowano

FC Barcelona i Real Madryt to dwa kluby, które od wielu lat rywalizują ze sobą o bycie najlepszym na świecie, dlatego fani jednego klubu nienawidzą fanów drugiego itd.

cawd.png

Opublikowano

Czymże byłaby piłka nożna bez wzajemnej zawiści klubów? Przez ten aspekt w przykładowym El Clásico jest jeszcze więcej rywalizacji ;)

#rein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myśle , że to jest zawiść fanów realu oraz madrytu.

Ciężko powiedzieć co jest dokłądną przyczyną tej zawiści.

Dwa silne zespołu z tego samego kraju.

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...