Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venise

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Otóż posiadam starego klienta Venise. I pytanie brzmi tak czy będzie jakaś łatka dla ludzi którzy posiadają klienta starego Venise tak jak ja.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lilou moje pytanie jest tanie iż wcześniej na Venise były metki na 90 lvl i z nich się dropiło tęczowy kamień dalej tak będzie ?

2 pytanie mógłbyś mi odpisać na PW bardzo mi na tym zależy . Dzięki

Opublikowano

podajcie mi tylko kiedy start i z czego dropia tęczowe bo nie chciało mi się tego wszystkiego czytać aaa i jeszcze czy będzie beta ??????

74313288103712520133.png

ZAPRASZAMY NA SERWER DZIAŁA I JEST STABILNY :D

Opublikowano

podajcie mi tylko kiedy start i z czego dropia tęczowe bo nie chciało mi się tego wszystkiego czytać aaa i jeszcze czy będzie beta ??????

Start będzie za 3-4 dni a tęczaki dropią z metków 90.

Opublikowano

fajnie jakby bylo duzo ludzi patrzylem wlasnie i klienta pobrało tylko 20osób musiałem im nabic 223 wyswietlen :)

Opublikowano

fajnie jakby bylo duzo ludzi patrzylem wlasnie i klienta pobrało tylko 20osób musiałem im nabic 223 wyswietlen :)

Wiesz że oni nie wchodzą na stronę żeby clienta pobierać ?

Tylko linki mają w prezce .

A jak się pobiera od razu z prezki to nie działa licznik ściągnięć na stronie ^^

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

No dzisiaj wieczorem by się przydało. Pamiętam Venise bardzo dobrze od początku do końca grałem jako Paramonov/BaltazaR jak ktoś pamięta to może pw pogramy razem ; d.

Opublikowano

W przyszlosci tez bedzie autopatcher udostepniony.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Możesz pokazać cały system ulepszeń na każdą klase ?

Zagrał bym ale odpychają mnie hwangi.

@edit

bony wchodzą maksymalne ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

Resiv jaki nick miałeś ? :D Mówie Ci grałem ;p ja mialem potem 227 lvl i nie chcialo mi się expić bo i tak mogłem założyć all ; d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...