Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venise

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanko czemu jak wpisuje "VeniseMt2.pl"

To wyskakuje stronka Metin2.pl tak zwany referal abym zrobił konto na twoim linku i ty potem za to cuś dostajesz? :) oświeć mnie

A i jak SivleR jest w Teamie to nie polecam będzie to samo co na Sealian.pl cała jego gildia 5x eq FULL + eq navi

Serwer bez SivleRa będzie KOZACKI

Pozdrawiam Kensh

Start: okolo 1 sierpnia

Strona www: 25 lipca

Klient: 26 lipca

Nie chce nic mówić ale już dawno powinniście wszystko nam dać :)

Ziomeczku, jaka cała moja gildia? Ja tam nie grałem, to Rolnik eq rozdawał ;) Więc proszę nie wtrącać w to mnie, ale jeśli Cie to pocieszy, to ja nie jestem w teamie.

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lilou , mógłbyś przedstawić twój Team ?

2 Pytanie : Metki co były w M2 dropiło się tęczowy kamień z metinów na 90 to są dalej nic nie ruszane ?

Opublikowano

Zacznijmy od tego czy on wogule wystartuje bo z tego co widze administarcja nic nie mówi zero strony zero Clienta

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Dowiemy się może co z serwerem ? Kiedy będzie klient, strona ? Bo czekamy na ten start a Lilek od dwóch dni tu chyba nie wchodzi. Wychodzi na to, że serwer w ogóle nie wystartuje.

Opublikowano

W końcu jakaś informacja bo myślałem, że już olałeś serwer. To teraz czekać tylko na start. :>

Opublikowano

Wybaczcie, musialem wyjechac w sprawach rodzinnych na 3 dni, od jutra biore sie za poprawki i instaluje zabezpieczenia na dedyku mysle ze w 3-4 dni sie wyrobimy, juz jestem w domu b ede was informowal na bierzaco:)

Każda wymówka jest dobra,ale to nic

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

tu bedzie nasza www, klient wrzucac bede jutro wiec mysle popoludniu bedzie juz link, natomiast co do startu to czekam az technik skonczy zabezpieczenia i mozemy odpalac mysle ze tak 3-4 dni http://old-venise.pl/ www w budowie juz koncowka mysle ze dzis bedzie

Pisalem ze start kolo 1 sierpnia a nie dokladnie 1 sierpnia

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...