Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venise

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer skończy jak poprzednia jego edycja :)
Przypomnę nieco jak to było. Po 2 tygodniach udanej zabawy Lilou zaczął mieć wyjebane w graczy :)
Mimo próśb i gróźb aby poprawił system pvp (BMy nie do zabicia nie ma chuja) nic z tym nie zrobił i ludzie zaczeli odchodzić :)
Kolejna rzecz jeden z gmów rozdawał wody na magie swoim kolesiom :) tak więc 2 BMów niszczyło cały serwer reszta im mogła jak i na pvp jak i na wojnach jaja lizać.
Serwer co do ulepszaczy wygląda identycznie nie ma co się po tym Adminie zresztą spodziewać czegoś wystrzałowego bo po tygodniu, dwóch może trzech serwer osra i wyłączy jak to było z poprzednią edycją :) bo to nie jest druga a TRZECIA odsłona. Co do tych 1k ludzi to prawda ale na pierwszej edycji na drugiej w powiewach było 600 :) a pod koniec 200+ to tyle piszę to aby uświadomić ludzi w co się pakują, nie zniechęcam tylko miejcie na uwadzę to gdy zauważycie jakieś niepokojące rzeczy w pierwszych dniach...
Cześś

sygnaz.jpg
Opublikowano

CHETNIE BYM ZAGRAŁ ALE ZMIEN ZBROJE W SYSTEMIE BO WYGLADAJĄ UJOWO.. ;D

JAKI MAX LV

MAX PKT STATU

BEDZIE ROZBUDOWANY BIOLOG

JAKIE WARTOSCI BONU WCHODZĄ MAX?

BEDZIE WBUDOWANY SWITCH BOT ?

Opublikowano

Dobra jako że grałem na venise TOP1 ninja w PVP zadam kiklka pytan :

1) Czy znowu po ustaniu xx czasu i zarobioeniu xx czasu powiesz że " nie umiesz naprawić serwera " a tak na prawde nie chcialo cię go włączyć - znowu się to powtórzy ?
2) 200 lvl ? ( pierwotnie był 250 chyba )
3) Czy przy wbijaniu max lvl ( 199-200 ) znowu zejdzie pd z isu i 10 pd z lasu ? 0.02 za spota z pdkami ?

4) Bug gildii naprawiony ? tzn wojny działają ?

5) Jak z petami ? PojeBąłoBało itd

6)czy zostanie przedstawiony całym system ulepszeń ?

7)BUg z DT naprawiony ? Na modzie dzalo się ulepszać przez dt na 4 pietrze choć przez kowala nie dawalo rady

8) WIEM ZE MASZ DOBRA MASZYNE JAK ZAWSZE ALE .. CZY OGARNIECIE DDOSY ?

9) Jak z reklama ? na Venise gralo po 1-1.5k ciągle a tu jak będzie ?

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Mam tylko jedno pytanie SivleR jest w teamie?

Tak jest w teamie.

Stary Team nie podpisuje się pod reaktywacją, nie łączcie ich z trzecią już reaktywacją.

Opublikowano

Zapraszam 4Cheats.xx ---? Kto odgadnie, niech wbije :D. Nie mogę dostać bana, bo w Regulaminie nic nie pisze, że nie mogę wstawić xx BUM ! :D

Na serwer na pewno wejdę, ponieważ grałem na Nim kiedyś.

A jak z TS3 ?

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Serwer skończy jak poprzednia jego edycja :)

Przypomnę nieco jak to było. Po 2 tygodniach udanej zabawy Lilou zaczął mieć wyjebane w graczy :)

Mimo próśb i gróźb aby poprawił system pvp (BMy nie do zabicia nie ma chuja) nic z tym nie zrobił i ludzie zaczeli odchodzić :)

Kolejna rzecz jeden z gmów rozdawał wody na magie swoim kolesiom :) tak więc 2 BMów niszczyło cały serwer reszta im mogła jak i na pvp jak i na wojnach jaja lizać.

Serwer co do ulepszaczy wygląda identycznie nie ma co się po tym Adminie zresztą spodziewać czegoś wystrzałowego bo po tygodniu, dwóch może trzech serwer osra i wyłączy jak to było z poprzednią edycją :) bo to nie jest druga a TRZECIA odsłona. Co do tych 1k ludzi to prawda ale na pierwszej edycji na drugiej w powiewach było 600 :) a pod koniec 200+ to tyle piszę to aby uświadomić ludzi w co się pakują, nie zniechęcam tylko miejcie na uwadzę to gdy zauważycie jakieś niepokojące rzeczy w pierwszych dniach...

Cześś

Odrazu oceniasz serwer a nie wystartowal o.O Postoi pare dni idz wtedy i pisz a nie...

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Opublikowano

Odrazu oceniasz serwer a nie wystartowal o.O Postoi pare dni idz wtedy i pisz a nie...

On nie ocenił serwera, lecz Twojego postępowania wobec graczy.

Opublikowano

Pamiętam ten serwer , bardzo przyjemnie się na nim grało , na pewno wbiję < :

Z niecierpliwością , czekam na start

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

I znowu zamkniesz po miesiacu lub dwoch tak jak reszta Twoich zje.banych serwerow ktore juz pozamykales ^^

Opublikowano

SivleR w teamie a co za tym idzie? to co robil na swoich serwach czyli eq dla kumpli itd.. mam nadzieje ze on jest zwyklym gmem bez komend na /i ;-)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

gralem na venise mialem dobra opinie o tym serwerze to nie jest ten venise co byl kiedys za duzo nowosci pogral bym na tym co byl kiedys bd tak jak bylo kiedys + te noswosci ?

3392542656.png

Opublikowano

SivleR w teamie a co za tym idzie? to co robil na swoich serwach czyli eq dla kumpli itd.. mam nadzieje ze on jest zwyklym gmem bez komend na /i ;-)

Nie jestem w teamie mój kocie :*

Grałem tu, i będę grać. Stare dobre czasy ;>

gralem na venise mialem dobra opinie o tym serwerze to nie jest ten venise co byl kiedys za duzo nowosci pogral bym na tym co byl kiedys bd tak jak bylo kiedys + te noswosci

To jest ten sam venise, tylko bronie 180 inne, i w m2 nie ma moobow na ktorych sie expi xD

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Jest wreszcie. Marzyłem o reaktywacji tego zajebistego serwera. Na pewno zagram gdyż był to pierwszy serwer prywatny na jakim grałem i mam do niego wielki sentyment.

Opublikowano

Pytanko :)

Kiedyś ktoś pisał że na 100 metków 90 lvl dropło mu 16 tęczaków .

Teraz znowu tak samo będzie ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...