Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym dropem KU na 7 piętrze trochę zjeb... Ale dobrze że usunęliście bug z przenoszeniem z 2 pietra, bo dzieci by latały tylko :)

zawitam tu tylko z powodu tych zajebistych zwierząt .. i avshopu to 2 ogromne plusy tego serwa a reszta niech idzie na wyjebane :D można by było dodać lepszy drop skrzyneczek to tylko moje zdanie pozdrowionka.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od samego początku, kiedy tylko usłyszałem o Astium bardzo byłem nim zafascynowany i byłem pewien, że na nim zagram, jednak gdy wszedłem na bete moje zdanie zupełnie się odmieniło.

Ten, który ma kasę i przyładuje w IS w dwa/trzy dni może mieć skilla na G, osoba, która nic nie wyda będzie go mieć w miesiąc.

Zmianki lecą jak krew z nosa, ale nie załamujcie się, przecież są w IS !

Już niejedna osoba pisała tutaj, że po kilku dniach nie zostanie wiele osób i ja się z nią zgadzam. Serwer zrobiony typowo pod IS i ja się w sumie nie dziwię, Tenma i Szykra włożyli w chuj pracy w serwer, więc teraz chcą mieć zysk.

Życzę powodzenia :)

Opublikowano

@up. Pisałeś to już przedtem. Nie musisz sie powtarzać. Teraz wyjdź. A zmianki nie lecą jak krew z nosa bo mi bardzo łanie na becie leciały. Idź na algorie tam masz skille na starcie. Nie będziesz musiał się męczyć. Ah zapomniałem że algoria już padła prawie.

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Exp jest większy ile x niż na PL? bo nie zauważyłem tej informacji

W 4h podobno możesz dobić 30 lvl, to przelicz sobie :D

owd7.png

Opublikowano

Od samego początku, kiedy tylko usłyszałem o Astium bardzo byłem nim zafascynowany i byłem pewien, że na nim zagram, jednak gdy wszedłem na bete moje zdanie zupełnie się odmieniło.

Ten, który ma kasę i przyładuje w IS w dwa/trzy dni może mieć skilla na G, osoba, która nic nie wyda będzie go mieć w miesiąc.

Zmianki lecą jak krew z nosa, ale nie załamujcie się, przecież są w IS !

Już niejedna osoba pisała tutaj, że po kilku dniach nie zostanie wiele osób i ja się z nią zgadzam. Serwer zrobiony typowo pod IS i ja się w sumie nie dziwię, Tenma i Szykra włożyli w chuj pracy w serwer, więc teraz chcą mieć zysk.

Życzę powodzenia :)

mam podobne zdanie na temat tego serwera i jeżeli faktycznie zmianki tak będą leciały to ja dziękuje za gre.

Opublikowano

@up. Pisałeś to już przedtem. Nie musisz sie powtarzać. Teraz wyjdź. A zmianki nie lecą jak krew z nosa bo mi bardzo łanie na becie leciały. Idź na algorie tam masz skille na starcie. Nie będziesz musiał się męczyć. Ah zapomniałem że algoria już padła prawie.

Okej, pokaż mi posta gdzie to pisałem ;*

Opublikowano

W 4h podobno możesz dobić 30 lvl, to przelicz sobie :D

Bez przesady z tymi 4 godzinami^^ W 2 na lajcie bez robienia misji i wgl. Zależy też kto jak expi.

Btw jestem ciekaw jaki będzie drop tych KU u zmianek.. Jak będzie syfiasty to dużo osób odejdzie.

graphic.png

Opublikowano

Ze skrzynek ci zwoje lecą -,-

z metinow tez leca zwoje egzo

Rejestracja już działa!

Wbijać Ludziska!

http://astium.pl/user/register

o 1.30 dzialala juz rejestracja

rooobot to jest hard! a nie medium. normalnie na pl musisz miec 55 pomyslnie przeczytanych ksiazek( w praktyce 4-5 miesiecy) - no chyba ze uzywasz egzo. serwery hard like old school sa oparte na metin2.pl.

spojrz chociaz na ravia. ludzie lataja 90+i maja po 2 skille p...

mozna tez leciec w drop i na 40 lv miec 2x p ale to bedzie ciezkie ;)

Opublikowano

Moją propozycją jest zmiana tych szkat i tych kluczy. To będzie masakra, dropnie nam jedna szkata (x kolor), a 10 innych kluczych (y kolor).

Szkat jest 6:
Może zrobić npc który by sprzedawał te klucze?
Cena od 100 yang do 1kk yang za ostatnią.

Z tych pierwszych mogły by dropić ku 1 szt (łatwiej by było o te skille), oraz autopoty

Z drugiej ku 2szt (nie zawsze 100% na 2), oraz autopoty
Z trzecich np: bodzie, ulepy, małże

Z czwartych dodania, zmiany, błogosławieństwa smoka

Z piątych rady/egzo
Z szóstych pewna szansa na metal(?), marmury oraz zmiany i błoga smoka.

Co o tym sądzicie? Osobiście wydaje mi się, że to lepsze niż dropienie przeróżnych kluczy.

**Dropy można zmienić, nie musi być tak jak tutaj

Opublikowano

Drop zmianek jest taki jak na ravii. Tyle że jest pare pudełek i kluczy.

astiumsign.png

Opublikowano

Nie wiem co wy sie tak czepiacie tego ISA ze sa rady/egzo i wiekszosc osob co chwile mowi o ravii ale czy wy wgl kiedys na ravie wchodziliscie ?! Tam w isie dosyc ze sa rowniez rady/egzo co ze 100 hematow masz tam 4 egzo/2-4 rady to jeszcze teczaki w isie i masz skilla P a tutaj sie dopierdalacie nie wiem czego i szukacie tylko do czego sie przypierdolic . Pisal kazdy ze zle w chuj z tym isem a za chwile placz ze bojowca w isie nie ma o.O . Czytanie medali mogli tam do 2h chociaz dac ale jest jak jest i chyba kazdy z czasem tego boja sobie zrobi nie widze problemu .

42421797.jpg

Opublikowano

Japier*ole sracie sie z tymi zmiankami w IS, a na ilu ich hardach tam ich nie ma ?! ra*ia, balmo*a i co ? tam nikt o tym nie pier*oli... co wiecej, na kazdym hardzie jest kon w is i wiele wiecej ? a egzo ? tez w is na hardach sa powszechne... tutaj to po prostu razi w oczy bo IS jest w m1 ....

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Właśnie też mam pewnie wątpliwości co do tych skrzynek, nie lepiej zrobić je bez kluczy? No chyba że drop jest tak dopasowany że nie będzie zbyt dużym problemem dropnięcie skrzyni i pasującego do niej klucza.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi -,- na Draenorze były skrzynki i nie było żadnego problemu, bardzo dobrze to tam funkcjonowała to czemu tutaj tak nie może być?? -,-

Opublikowano

2@Up. na becie z jednego spota 2x skrzynka i klucz poleciały w DT

astiumsign.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o skrzynie i klucze, to może to być też dobry zarobek wystawiając niepasujące kolory kluczy do naszych skrzyń w m1. Jak dla mnie jest dobrze i nie ma powodu do zmiany tego :)

owd7.png

Opublikowano

Nie moge sie doczekać serwera

A wasze wszystkie spiny zwiazane ze skrzyknami ,ogarnijcie.

Gralem na d2 i było wszystko lajtowo , a klucze,skrzyneczki mozna tez sprzedawac/wymieniac wiec w czym problem ?

Opublikowano

@up też ciekawy pomysł :D ale bez tego też da rade bo jak tak zamieniać klucze to równie dobrze mozna usunac klucze i zeby skrzynki bez tego sie otwierały .. ;d Arena chaosu jest fajna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...