Skocz do zawartości

gmuru

Members
  • Zawartość

    15
  • Rejestracja

  • Ostatnio

  1. HMM DOBRY POMYSL ALE NIE SADZISZ ZE JAKBYM CHCIAL TAK ZROBIC, NIE NAPISALBYM TEGO POSTU. :)
  2. Witam, przeprowadziłem się do nowego mieszkania i mam problem z hostowaniem serwera minecraft dla znajomych. W poprzednim mieszkaniu ze starym internetem UPC normalnie oblokowywałem porty w routerze i normalnie moi koledzy mogli się połączyć przez publiczne ip. Teraz jednak z internetem od T-Mobile nie mogę odblokować portów, w Forwarding wpisuje ip, porty, które chce oblokować i nie działa, znajomi nie mogą połączyć się ani przez publiczny ani przez prywatny, ktoś wie jak mogę to zrobić?
  3. Specyfikacja: -Intel Core i3 8100 3.6GHz -Pamięć Corsair Vengeance LPX DDR4, 8GB(2x4GB), 3000MHz, CL15, Red -Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 -SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W SPC166 -Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Jakieś pół roku temu grałem w GTA V fabułę, wszystko chodziło płynnie, zero lagów przy wysokich ustawieniach z włączoną NVIDIA, od tamtego czasu dorzuciłem do komputera dysk SSD, postawiłem na nim system itp. Teraz jak odpalam GTA to już misja fabularna była niegrywalna, ciągłe lagi jakbym grał przy 20fpsach a licznik pokazywał po 110, zmiana ustawień nie pomogła. Zmieniłem ustawienia na najniższe, ustawiłem priorytet na wysoki i w GTA Online mam 60-80 fps stałe lecz w niektórych lokacjach mam wrażenie, że spadają na milisekundę do 0. Temperatury lekko wysokie ale bez przesady i nie wiem co może być przyczyną. Sterowniki oczywiście najnowsze. Czy jest to normalne, żeby przy takim komputerze osiągał takie fpsy w GTA Online? Macie jakieś pomysły jak je zwiększyć?
  4. Próbowałem pozmieniać miejscami itp. ale nic to nie dało. Osobno każde z kości działają w każdym slocie. Wie ktoś co może być problemem? Kości są takie same, od tego samego producenta. Specyfikacja: Pamięć Patriot Viper Elite DDR4, 2x4GB, 2400MHz, CL15, Red Płyta główna ASRock H310M-HDV Procesor Intel Pentium Gold G5400, 3.7GHz Karta graficzna Palit GeForce GTX 1050 Ti Dual 4GB GDDR5 Zasilacz Chieftec 400W
  5. Dzięki wszystkim za próbę pomocy, nie miałem systemu od początku wgranego, tylko z płyty win7 zgrałem. Na płytce, którą dostałem z płytą główną nie wyświetlały się sterowniki na win7 dopiero jak z pendrive odpaliłem win10 i wgrałem usb zaczęło działać (prawdopodobnie działałoby na 7 podpięte do usb 2.0). Nic by to nie dało bo bym musiał zgrać sterowniki na płyty a tego chciałem uniknąć. Za dużo roboty haha
  6. Witam. Kupiłem nowy komputer, zainstalowałem Windowsa 7 i mam problem. Nie działa żadne USB, internet również, na płycie która dostałem wraz z płytą głowną nie ma sterowników ani do tego ani do tego. Ma ktoś jakieś pomysły jak je wgrać?

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...