Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille Z M Na G I Z G Na P Bez Tajemnic!

naur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby wbic skilla z M na G potrzebujemy 55 ksiąg danego skilla i 20k expa na każdą księge czyli w sumie 1.1kk expa

ksiażki kupujemy logujac sie najpierw na hxxp://www.longjuyt2.com/shop/ a potem wchodzac w link

hxxp://www.longjuyt2.com/shop/player.php?id=XXXXX gdzie XXXXX to nr odpowiedniego skilla podany nizej

Woj body

50401 3-stronne
50402 wirek
50403 szarza
50404 aura
50405 berek

Woj mental

50416 penetracji
50417 walniecie
50418 pestone
50419 silne ciało
50420 uderzenia miecza

Ninja dagger

50431 zasadzka
50432 szybki atak
50433 wirujace sztylety
50434 krycie sie
50435 trujšca chmura

Ninja archer

50446 powtarzalny strzal
50447 deszcz strzałki
50448 ognista strzala
50449 szybki chod
50450 zatruta strzala

sura wp

50461 uderzenie palcem
50462 smoczy wir
50463 czarowne ostrze
50464 strach
50465 czarowna zbrojka
50466 rozproszenie magi

sura bm

50476 mroczna sfera
50477 ogniste uderzenie
50478 ognisty duszek
50479 mroczna ochrona
50480 duchowy cios
50481 Stone ciemny

szamnka smok

50491 latajacy talizman
50492 strzelajacy smok
50493 smoczy skowyt
50494 błogosławieństwo
50495 refleksje
50496 pomoc smoka

szamnka leczenie

50506 błyskawica
50507 wywołuje miga
50508 szpon skowa
50509 leczeniu
50510 prędkosci
50511 ataku

potrzebne nam beda jeszcze zwoje egzorcyzmu

hxxp://www.longjuyt2.com/shop/player.php?id=71001

porady pustelnika

hxxp://www.longjuyt2.com/shop/player.php?id=71094

kupujemy 2 razy bo w jednym zakupie jest 50 sztuk a my potrzebujemy 55

czytamy najpierw zwoj potem porady a nastepnie czytamy instrukcje i tak w kolko az dojdziemy do G.

z m1 na m2 potrzebna jest 1 instrukcja

z m2 na m3 potrzebne sa 2 instrukcje

...

z m10 na G potrzebujemy 10 instrukcji

instrukcje powinno czytac sie jedna za druga poniewaz gdy nas wyrzuci albo przejdziemy przez portal a mielismy np przeczytane 5 z 10 potrzebnych ksiag musimy znow czytac od nowa 10 ksiag (usuwa z pamieci te 5 juz przeczytanych) tak wiec najlepiej czytac majac 200k expa wybitego (to jest kolo 40 lvl) i w jakims miejscu w ktorym nikt naz nie zaatakuje ani nie grozi nam kick

BICIE Z G NA P

tu sprawa ma sie troche gorzej gdyz potrzebujemy pkt rangi dodatnich lub ujemnych, co do tych pierwszych sprawa jest o tyle trudna ze na prywacie trudno wbic te 5k pkt rangi, a znow w druga strone latwiej gdyz wystarczy tylko kogos zabic i wbic sobie -5k pkt jednak minusem tego jest ze gdy wbijemy negatywna range a ktos nas zabije jest szansa na wypadniecie jakiegos cennego przedmiotu, a wiec najlepiej jest to robic na wysokim lvl albo z pustym eq

potrzebne nam sa znow zwoje i porady

kamienie dusz

hxxp://www.longjuyt2.com/shop/player.php?id=50513 kupujemy je na bierzaco po 10 az w koncu wbijemy na p

fasolki zen

hxxp://www.longjuyt2.com/shop/player.php?id=70102 tych proponuje kupic pozostala nam czesc eq czyli kolo 75

i znow czytamy zwoj i porady uzywamy kamienia dusz wybieramy skill modlimy sie zeby wszedl i tak az nasza ranga osiagnie minimum (ok -17k zalezy od G na jakie wbijamy)

zbijamy range do -5k fasolkami i znow probujemy

to na tyle mam nadzieje ze dzieki temu nie bedzie juz zbednych pytan co do stylistyki poradnika wiem... ale pisany na szybko na kolanie xD

nie moglem wstawic linkow wiec wystarczy skopiowac i zamienic hxxp na http

jesli ktos nie wie jak sprawdzic pkt rangi wystarczy nacisnac C i najechac na nick postaci

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

piękny piradnik koniec z pytaniami..

Opublikowano

Zaloguj się jeszcze raz, też tak miałem chwile.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

musisz przeczytac jeszcze 10 instrukcji zeby wskoczylo na G co do poprzednich pytan kody wzialem ze stronki podaniej w innym temacie z mysla ze sa dobre...

Opublikowano

hmm poradnik extra a gdyby ktoś znał value n płaszcz uciekiniera to wbijanie skilla na P to żaden problem bez obaw można dojść do dozorcy po fasolki i kamienie. Tylko w tym problem że szukam i szukam tego płaszcza i nie moge znaleźć.;/ Jak ktoś znajdzie niech da mi value

Opublikowano

A działa wam serwer wogóle na dzień dzisiejszy...? ten serwer to coś podobnego do godmt2?

Jak się loguje to takie cos mi sie pokazuje, niby zrobiłem konto ale czy napewno, co to może oznaczać?

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES) in /web/www/conn.php on line 2

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/www/shop/ok.php on line 15

The past has gone

Gość Mounthains
Opublikowano

omg nie ten temat -,- i masz wszystko opisane gdzie indziej

Opublikowano

gdzie opisane, sry jestem nowy na tym forum raczej może nie nowy ale od dzisiaj zaczołe m intensywaniej korzystać, pomóżcie mi przy rejstracji...

The past has gone

Gość Mounthains
Opublikowano
a i proszę o ID na 3 rękę ;]

jest? na 3 ręke?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...