Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMS v.65 CHEAT-TEMAT.

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GoodMode można łatwo zrobić za pomocą .wz edit... :D

poszukaj na forum a na 100% znajdziesz... a co do tematu dobry pomysł a bot jeszcze lepszy... :D szkoda tylko że wszystko pod GMS robią a prawie nic pod EMS... :D

Opublikowano

działa ..;) .. no i wreszcie ktoś taki temat założył .. Brawo Yooj ;)

hmm... pamiętam za starych czasów takie coś było .. ale wtedy najlepsze Haxy itp to robili Simpson i Detox....

Opublikowano

"Otwórz plik iMaxMacro47.exe i skopiuj Skrypt do białej ramki tego też Macro."

Jaki skrypt trzeba skopiowac bo ja troche kulawy z tego jestem??

i do jakiej białej ramki?? mi sie otwiera jako unknow plik??

Z gory THx

Pozdro

Opublikowano

Mój problem z tym 24/7 ore botterem

Gdy zapełni się całe etc (ani przed tym ani po tym) nie idzie sprzedać tej zawartości po prostu stoi w miejscu

Jak potrafisz pomóc Yooj to pomóż , trzeba dodatkowo edytować ten skrypt czy nie ?

@edit

Bot gdy dochodzi do komendy "delay 30000

keyup "Left""

Po prostu nie idzie (ale wcześniej retrun scrolla używa a dalej już nie chce działać)

juz wszystko działa to wina klawiatury :P dziś na noc zostawie 2 postacie na botowanie :D

Opublikowano

no ja zrobilem tak samo i co? gowno hahaha :D... nie idzie mi to jakos... patchuje tego map.wz i nie idzie nic potem pisze ze sie zrobilo ladnie wchodze tam na JQ a tu jeb dup i nic :D

Opublikowano

jaki punk d? ja to wziolem skopiowalem, wkleiłem i dzialalo... a o co chodiz z punktem d? ehehe :D... a dziala Ci normalnie wszytsko czy co?

@EDIT

gdzie sprzedajacie ore? w sklepie normalnie czy chodzicie po fm i probujecie tam sprzedac? jak sie bardziej oplaca czasowo i ogolnie?

Opublikowano

Mogłbys napisac na gg2410040??

No wziolem sciagnolem te pliki, spatchowalem map.wz, te pliki skopiowalem do pliku binary, wlaczylem notatnikiem ten plik imaxmacro47.exe i skopiopwalem co tam bylo, wkleilem na dole i co dalej??

Opublikowano

mi to dziala elegancko... tylko mam do was pytanie gdzie to sprzedajecie?... bo mam juz kolo 900 ore ale jak to sellne w sklepie to moze bedzie 100k albo troszke wiecej wiec malo oplacalne

Opublikowano

no sie sklada ze sklepiku nieposiadam :D... a jak yoooj to zrobil ze w 13h zarobil 19 mil?... w sklepie sprzedawal?... ja juz boce z 3h... i chyba to sprzedam w sklepie bo to nie ma sensu chodzic po fm i i tak nikt tego nie kupi :D

Opublikowano

Nie opłaca się sprzedawać w FM. Zanim ktoś od was to kupi, zbierzecie tyle samo sprzedając w sklepie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak ja tyle zarobiłem nawet więcej... Po 1 mam postać z 60lvlem i robie jq na 60lvl ;s. Najpierw sobie wybociłem 60lvl i jadę na jq + na VMware boce 1 postacia a 2 jq dodam, że na 1 mam hotspota :P.

Opublikowano
Tak ja tyle zarobiłem nawet więcej... Po 1 mam postać z 60lvlem i robie jq na 60lvl ;s. Najpierw sobie wybociłem 60lvl i jadę na jq + na VMware boce 1 postacia a 2 jq dodam, że na 1 mam hotspota :P.

To musisz miec niezla maszyne o.0

Mniej wiecej jaki masz sprzet?

U mnie jest slabo wiec nie ma szans na VMware ;/

Jeśli jesteś wśród osób które mają w opisie coś o muzyce, to

Wypier*****!

Opublikowano

kacper27000 ,dobij 2x60lv i na VMware ore rushing po 1,5-3h masz kolo 4mil

PharaPL ,ja tak samo na VMware jade ^^

Sprzęt:

CPU DualCore Intel Pentium E2180, 2@2,85 GHz

GPU GF9600GT

Mobo Gigabyte P31-DS3L

2GB ramu

net 512kb/s :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...