WItam.
Mam taki problem , chciałem uzyc tego na serwerze war of nation ver 1.02c , sciagnalem galux.dll wrzucilem do folderu z clientem tak samo cheatzor , probowalem kazdy protokol i nic.
Pomoze ktos z tym cudenkiem?
P.S gra sie laduje itp odpala sie niby cheat ale hit count nie dziala ;/
Pani Kasia
Napisano 19 marzec 2010 - 15:45
He ja mam z deczka inny problem bo jak wybrałem jpn versje ( dobrze zrobilem) to mi gra sie na 0,354564654 s włącza po czym pyk i okno off ;]
Si Vis Pacem Parabellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!
You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.
Pierdolić Win7 nic normalnie na nim nie działa BOJKOT KURWA;[
You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.
Pierdolić Win7 nic normalnie na nim nie działa BOJKOT KURWA;[
Napisano 17 maj 2010 - 01:46
hola .. na youtube widziałem oszukać w ten sposób, różnicą, że nie doszło do gry o nazwie AutoMu ... i myślałem, że był z tej strony, proszę podać mi link może, przepraszam, do pisania, używam tłumacz
Saludos
Saludos
Napisano 25 sierpień 2010 - 14:10
A u mnie nie dziala :/ mam wind 7 64 bity , wlaczam hacka maina i wszystko ladnie znajduje , wybieram protokol ( sprawdzalem na wszystkich ) i super , DLL Wstrzykniety itp ale nie dziala ani mapka ani hit hack tzn , jak wpisuje %hitcount np 50 to nic sie nie dzieje a mapki nie moge wlaczyc . Da sie cos z tym zrobic ? Czy poprostu hack juz nie dziala albo nie dziala na win 7 ??
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry