Użytkownik Małpiszon dnia 22 luty 2012 - 10:17 napisał
ProGosciu3= ProBoszcz największe 0 na tym Forum

niech ci rozpierdolą tego serwa jak po przednio
nie grajcie tu po max po 2 dniach serwer padnie on ma tyle wrogow ze głowa boli
@P.S
ProBoszcz Prawdo Podobnie atakował PandoreMt2 ( tak słyszałem ) to trzeba poinformować odpowiednich ludzi ze PorBoszcz stawia serwa nq cnotko Sylwia :*
hahahahahahahahahahahaahahahahahaha o ja pierdziele ja cy wy wszyscy jesteście PORĄBANI . Ludzie oGARNIJCIE SIE ! bo robicie niepotrzebna szopkę .
Małpiszon Za dużo się naczytałeś na tym forum o proBoszczu a wiesz wielkie G jak wy wszyscy
Po pierwsze To nie serwer ProBoszcza ( NIE MA ZADNEGO I NIE BEDZIE STAWIAL NIGDY )
PO 2: ProBoszcz rozwalił Lexalie tak jak czytaliście śledząć tematy przez Kurlza ALE PODKRESLAM Lexalia MA INNYCH WROGÓW WIEC NIE TYLKO ProBoszcz coś tam robił przy tym . Nie czepiał sie zadnego innego serwa . WIEC DO JASNEJ CHOLERY jak upada jaki kolwiek nowy powstaly serwer to nie piszcie tych zrytych , szczeniackich wypowiedzi typu ProBoszcz nie umie stawiać serwera i niszczy inne , i nie życze Sobie żebyście obrażali go i pisali takich bzdur na jego temat . Większość z Was nawet z nim nigdy nie rozmawiała więc radzę nie pisać skoro nie wiecie jak jest naprawdę
I OSTATNI RAZ POWTARZAM : ProBoszcz nie jest w tym TEAMIE i nie ma ztym nic wspolnego . dziękuje CZEŚĆ i CZOŁEM

a co do serwa faktycznie pliki Akaint , powodzenia z zabezpieczeniami i ogarnieciem tego serwera może wkońcu jakiś bedzie działał prawdidłowo .