Pani Kasia
Napisano 22 luty 2012 - 21:22
Lol. Ale ostro up'ki polecieli. A tak szczerze mówiąc to w zasadzie na Akaincie to Kurlz wszystkim dupę ratował. Nawet ze stroną serwa nie mogli sobie poradzić, a jak się Kurlz pojawił to od razu i stronka się ładna ukazała i zaczęło się coś dziać. No ale atak i ...
Rozdupcone.
A teraz widzę, że takie obozy się porobiły. I raczej co nowszego wyjdzie teraz to na góra tydzień. Wszyscy wszystkich chcą zniszczyć i tyle z tego. Jak admini wewnętrznie serwerów nie rozpierdzielą eq navi, faworyzowaniem graczy itp. to ktoś się wpierdzieli i pliki pokasuje. Nastały złe czasy na privy, oj złe.
A teraz widzę, że takie obozy się porobiły. I raczej co nowszego wyjdzie teraz to na góra tydzień. Wszyscy wszystkich chcą zniszczyć i tyle z tego. Jak admini wewnętrznie serwerów nie rozpierdzielą eq navi, faworyzowaniem graczy itp. to ktoś się wpierdzieli i pliki pokasuje. Nastały złe czasy na privy, oj złe.
Gdzie się podziały, tamte privy(atki)
Tamto eq i tamten świat...
Tamto eq i tamten świat...
Napisano 23 luty 2012 - 01:13
Cześć i czołem!
Kto z teamu Akaint prowadzi ten serwer?
Valkyrie, rychol ?
Ogólnie wszedłem, zobaczyłem i jest okej.
Tylko brakuje osoby która daje wszystkie skille na P.
Kto z teamu Akaint prowadzi ten serwer?
Valkyrie, rychol ?
Ogólnie wszedłem, zobaczyłem i jest okej.
Tylko brakuje osoby która daje wszystkie skille na P.
Napisano 23 luty 2012 - 01:23
Sura nie wydaję żadnych dzwięków, czy to podczas ataku, czy podczas logowania, nigdy
Napisano 23 luty 2012 - 01:30
Użytkownik AdrRek dnia 22 luty 2012 - 21:22 napisał
Lol. Ale ostro up'ki polecieli. A tak szczerze mówiąc to w zasadzie na Akaincie to Kurlz wszystkim dupę ratował. Nawet ze stroną serwa nie mogli sobie poradzić, a jak się Kurlz pojawił to od razu i stronka się ładna ukazała i zaczęło się coś dziać. No ale atak i ...
Rozdupcone.
Powiem ci że i tutaj ktoś się wpierdoli
Napisano 23 luty 2012 - 01:40
rychol, valkerye, czy wy za przeproszeniem niedojebani jesteście?
Od początku były problemy z mapą Dolina śmierci, od początku...
Panowie mapy nie naprawili i znowu ją dali...
Ktoś dziś założył przy mnie PD ring i leciał mu exp jak dziki.
I ja się kurwa pytam, ciężko znaleźć jakąkolwiek inną mapę?
Od początku były problemy z mapą Dolina śmierci, od początku...
Panowie mapy nie naprawili i znowu ją dali...
Ktoś dziś założył przy mnie PD ring i leciał mu exp jak dziki.
I ja się kurwa pytam, ciężko znaleźć jakąkolwiek inną mapę?
Napisano 23 luty 2012 - 15:58
Użytkownik ProGosciu3 dnia 21 luty 2012 - 20:03 napisał
Po 1 Nie mamy tsa i miec nie bedziemy. Po 2 klient napewno już sie uploadnął ale czekamy na kolegę ponieważ nie znamy linku do klienta. Po 3 Jeżeli chodzi wam o kopie Akaint to ja ja bym mógł skopiować przerobione przez siebie pliki??? To są pliki akaint ale 2x lepsze.
Oj zdziwisz się kolego zdziwisz hackujesz inne chyba hamachi przez bashpanela a swojego nie potrafisz zabezpieczyć lohoho
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry