Napisano 17 luty 2012 - 13:12
Pani Kasia
Napisano 17 luty 2012 - 13:13
Użytkownik Bertek dnia 17 luty 2012 - 12:10 napisał
Ja tam nie miałem żadnych lagów jak grałem.. ( teraz nie gram bo nie moge założyć cholernej zbroii)
Użytkownik Bertek dnia 17 luty 2012 - 12:10 napisał
Ja tam nie miałem żadnych lagów jak grałem.. ( teraz nie gram bo nie moge założyć cholernej zbroii)
PIerdolisz glupoty i pierdolisz.. sciagnij clienta a nie pierdol glupot myslisz ze ktos ci zrobi patcha bo ty hwanga nie widzisz?
jak masz clienta i nadal nie widzisz poszukaj w google i sciagnij nowe zbroje
Napisano 17 luty 2012 - 13:26
Ma ktoś ip, porty i pong? Bo wbiłbym, ale przy moim łączu ściąganie clienta cały dzień zajmie, a nie wiem czy warto...
Napisano 17 luty 2012 - 14:00
Nie rozumiem tej nowej mapy. Nie da się z niej wyjść... (chodzi mi o tą pierwszą mapę gdzie się pojawiamy)
Ktoś pomoże? ;p
Edit: Wcześniej mi pierscien nie działał, już rozumiem
Ktoś pomoże? ;p
Edit: Wcześniej mi pierscien nie działał, już rozumiem
Użytkownik UpssErroR edytował ten post 17 luty 2012 - 14:01
Server: Shuzi
Królestwo: Chunjo
Nick: ErroR
Poziom: 94 +
Na razie off ;/
Królestwo: Chunjo
Nick: ErroR
Poziom: 94 +
Na razie off ;/
Napisano 17 luty 2012 - 15:01
Ej nie da sie clienta pobrać, dajcie ip serwa porty albo spolszczenie czy coś...
Napisano 17 luty 2012 - 15:05
Nie polecam
Admini nie wiedza nawet jak banowac ^^ w m1 ludzie klna a oni nic . ja sie nawet przyznalem do hackow
i nic mi nie zrobili bony wchodza tylko wit i zr a sila i inta nie wchodzi pozdrawiam
Admini nie wiedza nawet jak banowac ^^ w m1 ludzie klna a oni nic . ja sie nawet przyznalem do hackow
Użytkownik L3inad edytował ten post 17 luty 2012 - 15:09
Serwer : Pompamt2.pl
Nick : DiscrubSee
Królestwo : Shinsoo
start:
12 Maja 2012
SZUKAM Stałej gildii / buffa do gry PW na forum :>
Napisano 17 luty 2012 - 15:12
Teraz ja coś napiszę i mówię z gór, "Nikogo nie zapraszam i nikomu nie odradzam" po prostu moja opinia co z niej wywnioskujecie to was interes. Ja grałem z paroma kumplami z reala poznało się jeszcze paru takich "wirtualnych" w grze, więc troche nas było. Serwer niby był on wszystko ładnie pięknie nagroda dla pierwszej 100 i nagroda dla tych co wbija do 22 i co pograło się z 2 dni i GM uprzedzał o resecie ale każdy myślał, że zwykły res a tu się okazało reset serwa bo bez reseta nie umieją naprawić bugów. Wszyscy stracili wszystko, i my którzy nabiliśmy po 100 pare lvl cieżką pracą paroma godzinami.. wszystko zabrali a jakie wytłumaczenie ? Bo za dużo dobrych lvl i ludzie nie będą chcieli grać.. Ej no sorry, rozumiem gdyby nie było prezki a my juz gralismy ale prezka byla kupę czasu tylko czekaliśmy na clienta (na łatke) każdy miał dostęp więc wynika z tego że na serwie nie może być 80+ dopóki nie będzie 1000kont na serwerze... No i dodam, że na pocieszenie tych co tyle wydropili i naexpili dostaną 200 SM na IS (supcio na prawde). Po pierwsze nie każdy ma frajde kupując all w IS ja osobiscie czerpie frajde z gry a nie wszystko na latwizne... bynajmniej mnie dziecko Is nie zrobicie i nie zrobiliście
Po drugie te 200 SM to nawet nie opłaca godziny mojej gry... Miałem najlepszego szamana naa serwie i zrobie eq wyexpienie z metków i bossow wielu rzeczy nie jest łatwe iż to nie woj ani WP... Hmmm serwer ogólnie dobry bardzo bo grało się zajebiście lecz doświadczenie Administracji nie jest na tyle doświadczone by to ogarnąć, chodż mogę się mylić ludzie się zmieniają.Myślę, że trochę dałem wam do zrozumienia, ja osobiście nie zagram ale jeśli HA nie powtórzy tego błedu co wtedy to w 10000% polecam serwer i życzę każdemu wspaniałej gry jak i Administracji dużo sukcesów. Ja osobiście nie zagram ponieważ za dużo straciłem by zaufać ponownie.
PS: Pozdrawiam HOoli i Torisa bo miły na prawdę mili i sympatyczni bynjamniej zawsze potrafili odpisac i spróbowac pomóc.
PS: Pozdrawiam HOoli i Torisa bo miły na prawdę mili i sympatyczni bynjamniej zawsze potrafili odpisac i spróbowac pomóc.
Napisano 17 luty 2012 - 15:20
Napisano 17 luty 2012 - 15:21
każdy serwer na początku ma swoje nie doskonałości. ale wszystko zostanie naprawione.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry