Pani Kasia
Napisano 17 luty 2012 - 11:42
A mi się serwer bardzo podoba. Nie wszystkie serwery były w 100% dopracowane. I wielki plus tego serwera? Bardzo mało dzieci neo które nie zagrają bo serwer działa "już" od 1h. O jejku. Tą godzinę można nadrobić w chwilę na tym serwerze ale cii bo jeszcze neokidy się zlecą na serwer
Zapraszam TYLKO ogarniętych graczy. Widać ,że team pracuje nad serwerem i zapewne poprawią te rzeczy które się nie podobają graczom. Tyle ode mnie
Napisano 17 luty 2012 - 12:02
Serw fajny i exp wcale nie taki szybki 6/7 dośc dobrze dobrane bony oczywiście bez sillny/abs na klasy,ale są też minusy bardzo duże lagi <>przy takiej ilości graczy strach się bac co będzie jak wbije 400+ paczka zmianek(100 sztuk) 6/7 kosztuje 100kk kupiłem i dostałem tylko 1, zmianke,,,,klient waży 1,01GB ;p co tam kamieni wjebaliście ?? ale ładnie za 15 min się pobrał.,,jak narazie mała ilośc graczy jak będzie dobry serw pewnie się to zmieni ale na to trzeba czasu.

Napisano 17 luty 2012 - 12:41
Użytkownik UpssErroR dnia 17 luty 2012 - 12:20 napisał
Zasysam clienta.
Ale pobieranie go trwa już jakieś 40 min. A pobiera mi się 250-500kb/s... Jeszcze 80 plików
Ale pobieranie go trwa już jakieś 40 min. A pobiera mi się 250-500kb/s... Jeszcze 80 plików
Użytkownik UpssErroR dnia 17 luty 2012 - 12:35 napisał
Z tego co widzę na stronie, jest online ch2. I 60 graczy...
Więc co mówisz że off? ;p
Więc co mówisz że off? ;p
logowanie padlo moze licznik podkreconny:P
Serwer : Pompamt2.pl
Nick : DiscrubSee
Królestwo : Shinsoo
start:
12 Maja 2012
SZUKAM Stałej gildii / buffa do gry PW na forum :>
Napisano 17 luty 2012 - 12:56
Trochę się nudzę i wchodzę sobie na ranking. Wybieram pare graczy z różnych królestw a w ich profilach każdy ma "królestwo:TEST" czy to czasem nie beta?
Pobrałem clienta, epickie menu logowania + muzyka. Ale faktycznie, baza MySQL off ;/
Pobrałem clienta, epickie menu logowania + muzyka. Ale faktycznie, baza MySQL off ;/
Użytkownik UpssErroR edytował ten post 17 luty 2012 - 12:57
Server: Shuzi
Królestwo: Chunjo
Nick: ErroR
Poziom: 94 +
Na razie off ;/
Królestwo: Chunjo
Nick: ErroR
Poziom: 94 +
Na razie off ;/
Napisano 17 luty 2012 - 13:01
Jak widać kilka rzeczy na stronie nie skończone ale czy Ci to w czymś przeszkadza, że piszę tam Test? 
Ten downloader trzeba wkleić do klijenta 2011,2012 i wszystko będzie działać. Jak się "zatnie" to należy odpalić jeszcze raz.
Ten downloader trzeba wkleić do klijenta 2011,2012 i wszystko będzie działać. Jak się "zatnie" to należy odpalić jeszcze raz.
Użytkownik PleSX edytował ten post 17 luty 2012 - 13:02
Napisano 17 luty 2012 - 13:05
Im wszystko przeszkadza że downloader nie działa albo że nie ściąga plików mi działa każdym tylko tym którzy chcą ponarzekać nie działa !!
Serwer spoko nie ma zbyt dużego wymagania chodzi mi o epiki gra się luzacko !!
Kto nie wierzy niech sprawdzi ja tam plusika dam tylko chciałbym ogólnie wiedzieć jaki jest system ulepszeń
Serwer spoko nie ma zbyt dużego wymagania chodzi mi o epiki gra się luzacko !!
Kto nie wierzy niech sprawdzi ja tam plusika dam tylko chciałbym ogólnie wiedzieć jaki jest system ulepszeń
Użytkownik G_r_e_g_o_R edytował ten post 17 luty 2012 - 13:07

Napisano 17 luty 2012 - 13:10
dlaczego pisz zostaniesz poloaczony z serwerem i nie idzie dalej?
nie chce dalej pójść zatrzymuje się na zostaniesz połączony z serwerem.... POWIE KTOŚ O CO CHODZI?
nie chce dalej pójść zatrzymuje się na zostaniesz połączony z serwerem.... POWIE KTOŚ O CO CHODZI?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry