Pani Kasia
Napisano 09 luty 2012 - 00:09
usuncie zielone rosy bo idzie zaabsować przez to na bm 120% czyli dmg=0
Napisano 09 luty 2012 - 00:17
padło coś...
@edit
juz działa
@edit
juz działa
Napisano 09 luty 2012 - 01:22
przy takich absach powinno wchodzić conajmniej 20% na ludzi
a jak narazie nie włożyłem więcej niż 6%...
a jak narazie nie włożyłem więcej niż 6%...
Napisano 09 luty 2012 - 02:54
Biolog po restarcie się zbugował, niektórzy zrobili i dostali 20bonow inni nie, drop yangów w porównaniu do cen MASAKRA, w dt dropią broszki, jedno ch, mało lokacji w pierścieniu TP, bugów pełno, np bije kogoś po 4k, daje do miasta i nagle po 700 w tą samą osobę i w dodatku ten niby patcher. Oraz zapomniałbym o wspaniałych bonach, nno wejdzie za 50razem z innym beznadziejnymi bonami i znowu trzeba zmieniać 50 razy, w broni 60 inta itd może wejść. ABS po 20%, a na ludzi z trudem wchodzi 10% na ludzi, najczęściej po 6%. Gdyby nie to, to byłby dobry serwer.
Użytkownik McM001 edytował ten post 09 luty 2012 - 03:01

by Zkumeku
Napisano 09 luty 2012 - 09:14
Witam.
Więc tak aktualnie padło tylko logowanie które zostanie przywrócone jak pojawi się administrator (na pewno będzie to niedługo)
Niektóre z tych rzeczy które kolega napisał na pewno zostaną poprawione.
Dodam że dziś już pojawią się konkursy dla graczy!
Serwer polecam!
Więc tak aktualnie padło tylko logowanie które zostanie przywrócone jak pojawi się administrator (na pewno będzie to niedługo)
Niektóre z tych rzeczy które kolega napisał na pewno zostaną poprawione.
Dodam że dziś już pojawią się konkursy dla graczy!
Serwer polecam!
Napisano 09 luty 2012 - 09:20
Jest to samo co wcześniej ... Też zaczęło się od padania logowania... Mam nadzieje że tym razem nie będzie takich problemów jak kilka dni temu, bo serwer jest naprawdę dobry...
własnie naprawcie bony żeby wchodziły normalne jak na serwerach pvp a nie na HARD'ach. Na ludzi minimum 15% jak są ABS 20%.
Kd też nie można ulepszać max +5...
własnie naprawcie bony żeby wchodziły normalne jak na serwerach pvp a nie na HARD'ach. Na ludzi minimum 15% jak są ABS 20%.
Kd też nie można ulepszać max +5...
Użytkownik xZiutek edytował ten post 09 luty 2012 - 09:22

Napisano 09 luty 2012 - 09:36
Ciekawe czy padnie tak szybko jak tamten poprzedni czyli w sumie za chwile
NoAir wtedy skasowal jakies pliki (tak mowil D666A) ale widze ze probuja jeszcze raz ;] Dziwi mnie natomiast fakt, ze zostala zmieniona ekipa - jakis Frek zamiast D666A. Ciekawa sprawa
"Wymagajcie od siebie choćby inni od was nie wymagali." - Jan Paweł II
Napisano 09 luty 2012 - 09:39
Logowanie zostanie poprawione.
Bony, a więc tak. Przy takich abs poprawienie bonu na ludzi jest bezsensowne. W grze muszą być jakieś utrudnienia, jak wszędzie.
Jednemu to pasuje a innemu nie. Ludzi skarżyli się na mały exp po zwiększeniu dochodziły skargi, że za duży. Tak samo jest z bonami.
Serwer 4fun ma być przyjemnością, został zrobiony tak jak tego sobie życzyli gracze. Odbyły się różne sondy i rozmowy na TS.
Pobierz plik startowy, znajduje się na stronie głównej.
Bony, a więc tak. Przy takich abs poprawienie bonu na ludzi jest bezsensowne. W grze muszą być jakieś utrudnienia, jak wszędzie.
Jednemu to pasuje a innemu nie. Ludzi skarżyli się na mały exp po zwiększeniu dochodziły skargi, że za duży. Tak samo jest z bonami.
Serwer 4fun ma być przyjemnością, został zrobiony tak jak tego sobie życzyli gracze. Odbyły się różne sondy i rozmowy na TS.
Cytat
zal ten klient nie działa pobrałem wypakowywałem i dupa nie działa
Pobierz plik startowy, znajduje się na stronie głównej.
Użytkownik Natumi edytował ten post 09 luty 2012 - 09:47
Napisano 09 luty 2012 - 09:49
Logowanie off znów. Czyli powtorka z pierwszego startu gdzie Air cos usunal i logo padalo co 5 minut. wbije po szkole jak dalej bedzie taki problem to omijam ten serwer z daleka.
PS: BS dziala znajomy sprawdzal a wyrzekaliscie sie ze bedzie zablokowany
PS: BS dziala znajomy sprawdzal a wyrzekaliscie sie ze bedzie zablokowany
"Wymagajcie od siebie choćby inni od was nie wymagali." - Jan Paweł II
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry