Napisano 28 styczeń 2012 - 12:13
Witam. Mial ktos moze problem polegajacy na tym ze proxy itp dziala odpalam loadera zmieniam port na 20001 w obu i zaznaczam ptaszkami. Daje start odpala mi sie okienko SRO_Client i na tym sie konczy, nic wiecej sie nie dzieje:/ Silka odpalam pod server hellroad!! Prosze o pomoc i z gory THX
Napisano 28 styczeń 2012 - 17:54
Napisano 03 luty 2012 - 21:33
Czy tutaj wchodzi kotś jeszcze wogóle i czy można liczyć na jakąś pomoc gdyż mam problem i byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś pomógł mi. Gram na Infinitesro serwer na plikach vsro prywat silka,puszczam kd bota,wszystko było okej tylko że teraz mam taki problem iż włączam bota i loadera i pokazuje sie logo silka ten taki kwadracik i ciagle on jest nie znika czyli nie pojawia sie logowanie tylko ciagle ten emblemat kwadratowy silka ktoś wie co to może być jak to zrobic aby działało?
//Sygnatura niezgodna z regulaminem
Napisano 10 luty 2012 - 19:51
Użytkownik michas235 dnia 02 luty 2012 - 20:44 napisał
gram na HarukiSro, wie ktoś jak w ipfinder dodac ten serwer, mam tam trzy inne ale mojego nie ma.. szulem sporo i nic nie znalazłem w odpowiedzi na moje pytanie wiem że KDbot działa bo widziałem jak na bocie biegają.Proszę o odpowiedz.
Użytkownik Gara1234 dnia 04 luty 2012 - 13:07 napisał
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawić bota żeby expił , bo u mnei cały czas stoi ale wrzuca buffy itp . Tylko nei chce zabijac potworow
Użytkownik Rafimag edytował ten post 10 luty 2012 - 19:51
Napisano 19 luty 2012 - 17:56
Witam, mam taki problem: bot na spocie działa jak należy, ale gdy padnę i pojawiam się w mieście bot i gra się zacinają, mogę dać tylko zakończ proces. Czasami również wyskakuję błąd z "phConnector01" (program przestał działać) na spocie jak i w mieście. Mam win7 64bit, na wszystkim poustawiane zgodności i uruchom jako administrator, wszystkie biblioteki itp mam ściągnięte. Gram na atomix, na ich cliencie. Wie ktoś jak naprawić ten problem?
Napisano 20 luty 2012 - 12:58
Witam . Gram na HarukiSro i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was posiada na niego Loadera (multiclienta) , bo chciałbym odpalać 2 chary .
Jeżeli ktoś posiada taki programik to proszę o link do niego
Użytkownik BARTES434 edytował ten post 20 luty 2012 - 13:00
Napisano 24 luty 2012 - 09:45
Mam problem z KDBotem ... chodzi o zbieranie itemow ... nie zbiera pet wszystkiego tylko postac... zaczelo sie tak dziac jak wrzucilem do bota pliki ze 120lvl itemy, mooby i skille jak ustawic zeby pet zbieral a nie postac ? i jak nazywaja sie soxy w d12 bo wpisuje RARE i nic ?
Napisano 25 luty 2012 - 12:46
Użytkownik Frex dnia 19 luty 2012 - 17:56 napisał
Witam, mam taki problem: bot na spocie działa jak należy, ale gdy padnę i pojawiam się w mieście bot i gra się zacinają, mogę dać tylko zakończ proces. Czasami również wyskakuję błąd z "phConnector01" (program przestał działać) na spocie jak i w mieście. Mam win7 64bit, na wszystkim poustawiane zgodności i uruchom jako administrator, wszystkie biblioteki itp mam ściągnięte. Gram na atomix, na ich cliencie. Wie ktoś jak naprawić ten problem?
Użytkownik BARTES434 dnia 20 luty 2012 - 12:58 napisał
Witam . Gram na HarukiSro i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was posiada na niego Loadera (multiclienta) , bo chciałbym odpalać 2 chary .
Użytkownik ziomofhaste dnia 20 luty 2012 - 18:31 napisał
co mam zrobic jezeli mi to wyskakuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry