Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Wersja 1.0.0][Dedyk][24/7][WhiteList][SURVIVAL+RPG][BrakPremium][UnikalnySerwer][EpicMapa][Gildie][Zadania][Nowy][RESET WSZYSTKIEGO 100%][Zapraszamy]

PanFrytka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b]Nick:

Ile gram w minecrafta: około 1 roku

Czy posiadasz konto premium: chwilowo nie bo kupiłem ale nie doszedł jeszcze kod

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):[/b] Wybrałem ten serwer w nadziei że nie będzie tu dzieci które utrudniają grę (WL). O Easy Craft Słyszałem bardzo wiele pozytywnych opinii od znajomych. Szukam dobrego Free Bilda na którym ludzie będą zgrani i mili. ;)

- - - - - - - - - -

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: MiXaSs

Ile grasz w minecraft: Od wersji alpha

Dlaczego EasyCraft? (min 3 zdania): Gralem raniej na tym serverze, server jest zajebisty! Adminy sa ogarnieci, Mila atmosfera. Poprostu chcialem bym zagrac z nowymi graczami na nowej mapce ;] Dziekuje, Pozdro! ;D

Opublikowano

Nick: Killing232

Ile gram: Aa trochę będzie, pierwszy raz zagrałem u kolegi w jakąś starą wersję około 4 miesięcy temu, i się tak wciągnąłem że gram do dziś :)

Czy posiadasz konto premium: Nie(może sprezentuje sobie na gwiazdkę :)) )

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania): Z tego co widzę po opiniach innych użytkowników to poprostu EasyCraft jest świetnym serwerem, a oczywiście oprócz tego singiel okropnie nudnyy, więc poszukuje fajne serwera multi :)

Opublikowano

Da Sie Dać Działkę Na 2 Tak Więc Prosze Adma Na Serwer Bo Chcemy Z Kolegą Mieszkać :)

Prawdo Podobnie Admin Jakiś Wczoraj Podjaral Mi Domek Na Drzewie Na Którym Miałem Cuboid'a -.-

A Po Co Mi Sygna :P

Opublikowano

Da Sie Dać Działkę Na 2 Tak Więc Prosze Adma Na Serwer Bo Chcemy Z Kolegą Mieszkać :)

Prawdo Podobnie Admin Jakiś Wczoraj Podjaral Mi Domek Na Drzewie Na Którym Miałem Cuboid'a -.-

Admin nie podpala domków, i da się we 2 działkę,

@2x up dodany.

boom

Opublikowano

To Jak Wbijesz Frytka I Dasz Działkę Na 2 ?

Takie sprawy to nie tutaj, admin wbije jak wbije. Administrator to nie BOT który siedzi 24/7 ;)

boom

Opublikowano

Nick:QiwiPL

Ile gram w minecrafta:6 miesięcy

Czy posiadasz konto premium:Tak, oczywiście ;d

Dlaczego EasyCraft:Przede wszystkim ładna publikacja serwera.Bardzo spodobały mi się screenshoty. Lubie serwery survival , to są moje ulubione. Zauważyłem, że ludzie

bardzo chwalą ten serwer , więc napisałem podanie.

timz.png
Opublikowano

Nick:QarterPL

Ile gram w minecrafta:6Miesięcy

Czy posiadasz konto premium:Tak posiadam

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):Bardzo lubię połączenie serwerów Rpg i Survivalu.Grałem na wielu super serwerach ale myśle że EasyCraft jest tym wyjątkowym serwerem.Większość użytkowników polecali ten serwer a mi to wystarczyło żaby napisać podanie.

Opublikowano

Siemka

Nick:Symus

Ile gram w minecrafta:od 1.3

Czy posiadasz konto premium:Narazie nie ale planuje:0

Dlaczego EasyCraft, dlatego ze mysle ze to bardzo fajny serwer.I lubie na takich grac!!

Opublikowano

Server fajny tylko pvp włączone i boty zabijają

BANER468.gif

ZA POMOC DAJ + TO NIE BOLI

CSYT2 PAMIĘTAMY ;((

Konfucjusz powiada: wróbel cierpliwy jest cierpliwszy niż wróbel nie cierpliwy

Opublikowano

Witam Oto Moje Podanie :

Nick : Epic - Nie Mój Wybór Jestem W Teamie Minecraft Dział Rozrywka

Masz Konto Premium : Oczywiście

Ile Grasz W Minecraft : Od Jego Powstania

Ile Grasz Czasu : Zależy Kiedy

Dlaczego Właśnie Ten Serwer: Lubie Takie Serwery Są Ciekawe Temat Wyszedł Na Inspirujący I Zachęcający

Więc Ja Się Już Żegnam Pozdrawiam Team I Graczy Tego Serwera

Opublikowano

Witam Oto Moje Podanie :

Nick : Epic - Nie Mój Wybór Jestem W Teamie Minecraft Dział Rozrywka

Masz Konto Premium : Oczywiście

Ile Grasz W Minecraft : Od Jego Powstania

Ile Grasz Czasu : Zależy Kiedy

Dlaczego Właśnie Ten Serwer: Lubie Takie Serwery Są Ciekawe Temat Wyszedł Na Inspirujący I Zachęcający

Więc Ja Się Już Żegnam Pozdrawiam Team I Graczy Tego Serwera

Nie ten wzór ;d, serwer zostanie zaktualizowany do najnowszej wersji 1.10 gdy tylko pojawi się rekomendowany bukkit, tzn stabilny ;)

Pozdrawiam.

boom

Opublikowano

@2x up dodany.

@2x up dodany.

Sorki Że Zawracam Głowe Ale Mógłbyś zrobić na 1.9 lub 1.0.0?

Nie ten wzór ;d, serwer zostanie zaktualizowany do najnowszej wersji 1.10 gdy tylko pojawi się rekomendowany bukkit, tzn stabilny ;)

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

A Przyjęte ? Ja do Bukkit moge dać linka
Opublikowano

Nick: Mlynio

Ile gram w minecrafta: 8/9 Miesięcy

Czy posiadasz konto premium: Tak :D

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):Lubie Serwery Takiego Typu.Lubie Pograc Z Kolegami Mój Kolega Tam Gra Ma Nazwe : Dxiubek.I To Wszystko :)

Opublikowano

Nick: Klapioczek

Ile gram w minecrafta: rok

Czy posiadasz konto premium: Nie ale zamierzam kupić

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania): Ponieważ szukam serwera dla siebie który nie rozpadnie się po paru dniach

Nick: GruBsoN

Ile gram w minecrafta: 2 lata

Czy posiadasz konto premium: nie

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania): Lubie grać ze znajomymi a ten serwer mi to umożliwi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...