Industrial Intense [1.1+][IC2/BC/RW/RP][40 slotów][FB/SV][No-Premium][24/7][MODY!]
Rozpoczęty przez Terrain, 20 wrz 2011 22:22
Pani Kasia
Napisano 10 marzec 2012 - 20:51
Wszystkich zainteresowanych grą, zapraszam na moje GG. Mówię szczególnie o osobach, które grały długo na serwerze czy też bardzo by chciały zagrać. Najlepiej by było gdybyście się jeszcze wcześniej przedstawili. Piszcie cały czas bo jestem zwykle na niewidocznym.
pod tym linkiem znajdziecie info jak dostać się na najlepszy serwer na jakim przyjdzie Wam grać!
vib.xaa.pl
pod tym linkiem znajdziecie info jak dostać się na najlepszy serwer na jakim przyjdzie Wam grać!
vib.xaa.pl
Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA

Zostawiam bo bardzo fajnie to wygląda ;) 

Napisano 12 marzec 2012 - 13:08
Wszystko pięknie itd. ale zaczynasz myśleć sceptycznie i zastanawiasz sie kto za to zapłaci?
Odpowiedź jest bardzo prosta: Ty
"To rozwiązanie jest najlepszym jakie wymyśliłem. Pomyśl. Skoro na coś wyłożyłeś kasę to szkoda by było to stracić, co nie? Lepiej nie używać cheatów, zachowywać się jak człowiek, po prostu grać!
Jaka jest cena?
Koszt miesięcznej gry to zaledwie 6,15 PLN (razem z Vat i całą resztą innych, bezsensownych podatków nałożonych przez ludzi, którym najwyraźniej brak piątej klepki.) Oczywiścię mam na myśli wysłanie SMS (Short Message Service).
Przelew to zaledwie 3 zł ( tyle kosztuje 1 slot)."
Z takim czymś to tam szału mieć raczej nie będziesz .A wszystko jebnie po miesiącu dwóch zobaczysz .No ale w każdym razie serwer zapowiadał się fajnie i nawet przez chwilę działał.
Odpowiedź jest bardzo prosta: Ty
"To rozwiązanie jest najlepszym jakie wymyśliłem. Pomyśl. Skoro na coś wyłożyłeś kasę to szkoda by było to stracić, co nie? Lepiej nie używać cheatów, zachowywać się jak człowiek, po prostu grać!
Jaka jest cena?
Koszt miesięcznej gry to zaledwie 6,15 PLN (razem z Vat i całą resztą innych, bezsensownych podatków nałożonych przez ludzi, którym najwyraźniej brak piątej klepki.) Oczywiścię mam na myśli wysłanie SMS (Short Message Service).
Przelew to zaledwie 3 zł ( tyle kosztuje 1 slot)."
Z takim czymś to tam szału mieć raczej nie będziesz .A wszystko jebnie po miesiącu dwóch zobaczysz .No ale w każdym razie serwer zapowiadał się fajnie i nawet przez chwilę działał.
Napisano 12 marzec 2012 - 19:57
Cytat
Jeśli czytasz ten tekst możesz czuć sie wybrany...
Wszystko co powinieneś wiedzieć znajduje sie na tej stronie. Nie robiłem jej od tak, dla kaprysu.. Głęboko wierzę, że mój pomysł spodoba sie Wam, garstce wybranych, których uważam za godnych gry na najbardziej elitarnym serwerze Minecraft jaki powstanie. Tak więc nie zwlekaj.
Wszystko co powinieneś wiedzieć znajduje sie na tej stronie. Nie robiłem jej od tak, dla kaprysu.. Głęboko wierzę, że mój pomysł spodoba sie Wam, garstce wybranych, których uważam za godnych gry na najbardziej elitarnym serwerze Minecraft jaki powstanie. Tak więc nie zwlekaj.
Ta czyli jak wejde na tą strone to od razu jestem wybrany
Napisano 12 marzec 2012 - 22:49
Użytkownik janw66 dnia 12 marzec 2012 - 19:57 napisał
Ta czyli jak wejde na tą strone to od razu jestem wybrany
Nie, ten tekst dotyczy tylko tych osób, które otrzymały to na samym początku kiedy serwer był tylko dla 6 osób.
@Nautil
To, że tak Ci się wydaje możesz zostawić dla siebie. Ten serwer nie działał 'chwilę' tylko grubo ponad 8 miesięcy, a to, że postanowiłem grać tylko z osobami, które wg mnie na to zasługują to nie Twój biznes
Nie jebnie, możesz być o to spokojny
Pozdrawiam

Pani Kasia
Napisano 14 marzec 2012 - 20:32
Użytkownik Koniuh dnia 13 marzec 2012 - 00:45 napisał
Przykro mi, nie będziesz zarabiał na MPC. Albo server robi się darmowy
albo temat leci do kosza, masz godzine na decyzję.
albo temat leci do kosza, masz godzine na decyzję.
W żadnym wypadku nie mam zamiaru zarabiać na MPC beż porozumienia z kokoszem. Jak widzisz ten temat to prezentacja całkiem innego serwera, który aktualnie wyłaczyłem, a link to oferta tylko i wyłącznie dla ludzi z którymi nie mam kontaktu, a zależy mi żeby dać im szansę gry
Użytkownik mateuszom306 dnia 13 marzec 2012 - 01:23 napisał
On nie zarabia na serwerze. Poprostu jezeli ktos bedzie gral to wykupuje slot dla siebie. Jak widac nie kazdy moze tam grac... Pieniadze te wystarczaja tylko na utrzymanie serwera.
Włąśnie
Użytkownik Nautil dnia 13 marzec 2012 - 01:53 napisał
Sory ale działał 8 miesięcy chyba jak był darmowy
Owszem i nadal będzie jak tylko będę miał dedyka. Nie wprowadzaj ludzi w błąd pisząc o 2 różnych serwerach.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry