ZOSTANĘ MODERATOREM
1.Nick: madison
2.Wiek: 14
3.Doświadczenie: Bardzo dobre
4.Staż w minecraft: Gram 1,5
5.Kontakt: Pisz na pw , GG:19151161
Pani Kasia
Użytkownik SlavAP dnia 21 maj 2012 - 20:29 napisał
Witam szanowną Administracje szanownego serwera:
----
1.
Nick:
"Gibalski",
-------
2.
------------
3.
Imię:
"Bartek",
-------------------
4.
Ile razy byłeś Moderatorem/Administratorem na serwerze:
"Te rangi miałem dość często z powodu zaufania, jestem miłym i spokojnym graczem",
--------------------------------
5.
Znajomość komend:
"Komend uczyłem się ze stron i innych serwerach bardzo pomagały mi różne: "Tut'y", dobrze orientuje się w komendach i znam kilkadziesiąt na pamięć. Znam komendy: "WorldGuard" jaki i: "WorldEdit",
-------------------------------------------
6.
Dlaczego ty:
"Jestem doświadczony, ogarnięty, miły, pomocny oraz wiele innych dobrych cech. Znajdą się u mnie też zalety. Grałem i gram na wielu serwerach na których zostaję na dłuższy czas. Potrafię się dogadać z innymi ludźmi i jestem wobec nich kulturalny. Posiadam dużo wolnego czasu więc mogę grać i pilnować serwera, będę regularnie sprawdzał graczy czy przypadkiem nie używają żadnych "dopalaczy",
---------------------------------------------------------------
7.
Dlaczego ten serwer:
"Serwer dopiero wystartował więc myślę że potrzebujecie moderatorów na serwer. Serwer widać zapowiada się ciekawie z prezentacji która jest na forum. Lubie serwery z frakcjami na których gra dużo ludzi z którymi można się zmierzyć i na których można nieźle spędzić czas",
-----------------------------------------------------------------------------
8.
Składka na serwer:
"Niestety bardzo słabo u mnie z kasą, nie chcę nic sugerować ale nie polecam wam robić płatnych rang prócz: "Vip"
I tym podobnym.
Była raz kiedyś sytuacja - młody człowiek - 6 lat kupił Administratora na serwerze, nie wiedział żadnych komend ani nic, przeklinał jak szewc, obrażał graczy oraz niszczył budowle. Następnego dnia po zakupie rangi ekipa zadecydowała zdjąć mu rangę, młody człowiek powiedział to rodzicom, a ci zaś dali sprawę do sądu. Nie chcecie wiedzieć co było dalej.
Ekipa serwera jako wyrok musiała płacić przez rok 100 zł na miesiąc jako kara.
Morał chyba nie muszę przedstawiać.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
9.
Kontakt:
Gadu - Gadu:
"42803954",
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziękuję, pozdrawiam.
Z poważaniem - Gibalski.

Witam szanownych użytkowników! ![]()
Poszukuję administracji do tego serwera:
http://www.mpcforum....alizowany-24h7/
Oferuję:
* miłą atmosferę,
* darmowe szkolenie na moda/admina,
* spolszczone pluginy,
* konkursy na najlepszego moderatora/admina (z wartościowymi nagrodami!)
Wymagania:
* minimum 14 lat,
* czas,
* TeamSpeak (ts.streetcraft.pl),
* chęć pomocy innym,
* duże zaangażowanie
Wybrane screeny z serwera:

Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu na PW ![]()
Użytkownik katrio022 edytował ten post 21 maj 2012 - 20:38
Witam szukam kolesi co by ze mną zbudowali mapkę na serwa i byli współwłaścicielami.Potrzebuje 2 współcicieli żebyś my we 3 złożyli na opłacanie serwa i jeszcze powiem że ja będę Head Założycielem.Czyli potrzebuje budowniczych i współwłaścicieli.Powiem jeszcze że serwer będzie hostowany na
Będę też go ogłaszał na mpcforum.pl jak jest ktoś chętny pisać na pw.To będzie dedykowany dla wszystkich graczy z mpcforum.- Moderatora (który zna się na php co w razie potrzeby dopisze skrypt na stronę i zadba o nią )
- Kogoś do pomocy technicznej, Bardzo dobra znajomość servera i pluginów
-Budowniczych do pomagania w budowania mapy(jak cos to juz jest mapa)
1. Wiek:
13 lat2. Obycie z komendami:
Znam prawie całęgo bukkita komendy mi nie strażne
3. Dlaczego ty:
Znam prawie całego bukkita więc czemu nie ja?
4. Staż z minecraftem:
Od wersji Beta 1.3
5. Staż z serwerami:
6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:
Tak,Byłem nie raz adminem,technikiem i moderatorem.
7. Na ilu serwerach grałeś:
* Imperium to złączenie wszystkich innych posiadłości!
Rangi inne:
Właściciel – założyciel serwera
Admin
Mod
Grafik
Technik
Rangi Premium:
MVip
Vip
SVip
Działka wynosi 15 na 15 i kosztuje tysiąc!
Stragan wynosi 5 na 5 i kosztuje 500.
Flagi:
Cub – 5000
PvP – 5000
Potwory – 5000
Koszt założenia nowej wsi wynosi 10000!
WIEŚ à MIASTO
10 działek, młyn, tablica ogłoszeń, przyjęta wiara, wieża strażnicza, dom sołtysa, droga z gravelu lub desek, studnia, znak wyznania, budżet 10000.
MIASTO à ZAMEK
Kaplica, port, 30 działek, mury drewniane, wieżyczki, droga z cobla, ratusz (zamiast dom sołtysa), kosz na śmieci, targowisk 5, budżet 100000.
ZAMEK à KRÓLESTWO
10 targowisk, 50 działek, mury z cobla, budżet 1000000, wieże z cobla, fort (zamiast ratuszu), drogi z sandstona lub stona, mały statek, kościół, koszary, wielka studnia, pakt (wojna lub sojusz).
KRÓLESTWO à IMPERIUM
25 straganów, mury z sandstona lub cegły, 70 działek, katedra, pałac (zamiast fort), duży statek, ładne drogi, pomnik, fontanna, ławka, więzienie, rozwinięty pakt, budżet 10000000, 3 wioski, 2 miasta, 1 zamek.
* Imperium to złączenie wszystkich innych posiadłości!
Rangi inne:
Właściciel – założyciel serwera
Admin
Mod
Grafik
Technik
Rangi Premium:
MVip
Vip
SVip
Działka wynosi 15 na 15 i kosztuje tysiąc!
Stragan wynosi 5 na 5 i kosztuje 500.
Flagi:
Cub – 5000
PvP – 5000
Potwory – 5000
Koszt założenia nowej wsi wynosi 10000!
WIEŚ à MIASTO
10 działek, młyn, tablica ogłoszeń, przyjęta wiara, wieża strażnicza, dom sołtysa, droga z gravelu lub desek, studnia, znak wyznania, budżet 10000.
MIASTO à ZAMEK
Kaplica, port, 30 działek, mury drewniane, wieżyczki, droga z cobla, ratusz (zamiast dom sołtysa), kosz na śmieci, targowisk 5, budżet 100000.
ZAMEK à KRÓLESTWO
10 targowisk, 50 działek, mury z cobla, budżet 1000000, wieże z cobla, fort (zamiast ratuszu), drogi z sandstona lub stona, mały statek, kościół, koszary, wielka studnia, pakt (wojna lub sojusz).
KRÓLESTWO à IMPERIUM
25 straganów, mury z sandstona lub cegły, 70 działek, katedra, pałac (zamiast fort), duży statek, ładne drogi, pomnik, fontanna, ławka, więzienie, rozwinięty pakt, budżet 10000000, 3 wioski, 2 miasta, 1 zamek.
Pisać:
Pw
GG: 43198477
Użytkownik R&W dnia 22 maj 2012 - 15:04 napisał
[...]
7. Na ilu serwerach grałeś:Użytkownik AHC1 edytował ten post 22 maj 2012 - 20:53
Pamiętaj, zawsze liczę na:
"+"
Cześć.
Poszukuje moderatora na serwer (nie Mój serwer lecz poszukuje bo potrzebuje pomocy bo 2 H@ sie opierdalają i tylko ja z innym adminem pracujemy)
Piszcie Skype: mateusz.jurga2
Wzór:
1. Ile masz lat (minimum 13) Głos może być bez mutacji
2. Czy masz premium? (nie wymagane)
3. Zdolność budowania 1-10
4. Znajomość komend 1-10 (Będzie test na komendy więc ...)
5. Dlaczego Ty, a nie ktoś inny?:
6. Coś o Sobie:
To wszystko czekam do 2012-05-24

...:::POSZUKUJE SPONROSA SERWER 15/17 SLOTOW DEDYKT:::...
Witam poszukuje sponsora na serwer minecraft [FB] z ilością slotów podaną w nagłówku (dedykt)... Chciałbym mieć dostęp do plików serwerowych
jak ja to widzę?:
-> Serwer z mapą typu miasto/osada
-> działki po ok 30x30 lub 35x35
-> na start kamienne narzędzia i eq ze skóry
-> pierwsza działka free następną można kupić
-> (MIASTO: dzialki,sklepy,hotele,urzędy,ratusz,kina,teatry,place zabaw i inne rozrywki,firmy)___(OSADA: puby,karczmy,dzialki,możliwość kupienia farm czyli działek ok 40x40 lub 50x50 zastanowie się,no i inne tego typu)
-> pluginy pod FB (FreeBuild)
-> rangi: (MIASTO: prezydent (wlasciciel),parlament (admini),moderator,obywatel)___(OSADA: Sultan (wlasciciel),admin,moderator,chłop)
KONTAKT DO MNIE: GaduGadu: 13876250
PS: KOMU PODOBA SIĘ POMYSŁ DAWAĆ "I LIKE IT"
CHOMICZEK! IS THE BEST
tutaj będzie sygnatura
Użytkownik SoldantPL dnia 23 maj 2012 - 13:13 napisał
Peach (posiadam nie oryginalnego minecraft'a)
11 lat(wiek nie jest ważny, lecz umiejętności)
Interesuje się administrowaniem serwerów i pomaganie graczom.
2 lata, dokładnie nie wiem
PW na forum
Gdybym użył czysto wzoru to nie mógłbym nic więcej napisać o sobie. Mam na imię Karol i mam 11 lat. Szukam dodatkowego zajęcia między siedzeniem na forum i budową z minecraft'owych klocków, co już mi się trochę nudzi. Postanowiłem zgłosić się na Administratora
/Mod'a, gdyż myślę, że mógłbym się przydać wielu ludziom przy organizacji i administracji serwera. To jedno z zajęć które mnie pasjonują. Interesuje się także Informatyką i Grafiką.
Pozdrawiam
Pani Kasia