po prostu zasysam plik spakowany rarem i recznie go rozpakowuje i wyskakuje blad bo nie ma w srodku katalogu z sh i txt i czyms tam jeszcze.wczesniejsza wersje sciagalem i nie mialem problemu a teraz jest.
Pani Kasia
Napisano 08 listopad 2007 - 15:00
Witam
Na poczatku uznania dla tworcy programu. Mam pytanie wszystko dziala zgodnie z zalozeniami ale wywala w czsie gry, nie jestem w stanie ubic nawet 1 moba, najwidoczniej za duzy speed (pewnie na serwerze jest jakies zabezpieczenie) mam wiec pytanie do autora programu czy jest mozliwosc podniesienia speeda np o jakies 30 , 50 % od normalnego w grze ? Czy musi byc az tak wysoki bo w sumie jak bedzie o jakies 40% szybszy od normalnego to tez wystarczy.
Na poczatku uznania dla tworcy programu. Mam pytanie wszystko dziala zgodnie z zalozeniami ale wywala w czsie gry, nie jestem w stanie ubic nawet 1 moba, najwidoczniej za duzy speed (pewnie na serwerze jest jakies zabezpieczenie) mam wiec pytanie do autora programu czy jest mozliwosc podniesienia speeda np o jakies 30 , 50 % od normalnego w grze ? Czy musi byc az tak wysoki bo w sumie jak bedzie o jakies 40% szybszy od normalnego to tez wystarczy.
Napisano 08 listopad 2007 - 23:23
Prędkości nie zmienisz, hack wykorzystuje całą "moc" jaka drzemie w szybkości Twojego neta.
Lecz teraz są limity na pakiety no-skill i można atakować tylko 5 razy na 1s. Połowa pakietów nie dochodzi to wychodzi tak jakoś 2 ataki na 1s
Zależy... Najlepiej atakować ze skilla.
W CM jest możliwość ustawienia prędkości ataku
W CM jest możliwość ustawienia prędkości ataku
Emerytura
Może kiedyś...
Może kiedyś...
Napisano 11 listopad 2007 - 19:06
z tym juz sobie poradzilem.... cos zle mi wybralo main.exe. jak zrobilem wlasno ręcznie to juz sie naprawilo wszystko natomiast włączyłem mu i SH mi jakos nie działa. wszedlem w swich na początku prawy alt + P> puscilem > wybralem postke > i enter.... speed nadal 26
Napisano 12 listopad 2007 - 22:27
podmieniam plik, wlaczam mu, wszystko jest ok, po zalogowaniu wciskam alt+P, wchodze na postac i mu sie wylacza .. od razu pokazuje sie pulpit jak bym wcisnal lat i F4 f .. przeczytalem inne posty i widze ze nie tylko u mnie jest ten problem .. poprzednia wersja dzialala bez zarzutow
Napisano 16 listopad 2007 - 21:15
od dzis zaczoel uzywac sh i mam pytanie czy na cc mozna atakowac chodz by moby ?? Bo nialem cos takiego ze wszedlem na cc i nie moglem zaatakowac zadnego moba w ogole nie moglem uzywac czasow (gram SM) to jest jednowazowy jakis blad czy poprosty zawsze tak jest ??
Napisano 26 listopad 2007 - 11:54
Wchodzę w mu nabijam 6 lvl wychodzę z gry postępuje wg. instrukcji loguję się na konto i mam dc. Na początku miałem dc o wejściiu na postać
EDIT: Zwracam honor zrobiłem jeszcze raz i działa niezła szybkość
musze tylko zdobyć troche agi i bedzie git
EDIT 2 : Zauwazyłem że wiele osób narzeka na dc ja do tej pory nie miałem nawet 1 dc
EDIT: Zwracam honor zrobiłem jeszcze raz i działa niezła szybkość
EDIT 2 : Zauwazyłem że wiele osób narzeka na dc ja do tej pory nie miałem nawet 1 dc
Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Napisano 07 grudzień 2007 - 23:46
Ziomal czy mógłbyś mi udostępnić starszą wersje tego hacka gdyz okazuje sie ze nie dziala w 100%
otoz:
załączam MU, oczywiscie podstawiony speedhack,
wszystko ok dark horse bez dark lorda :-)
loguje sie naduszam alt+p
i... wychodzi mi z MU (nie jest to DC po prostu wychodzi do windowsa)
probowalem wiele sposobow minimzerow itd.
ktoras poprzednia wersja dzialala mi bez zarzutu a ta ni huhu
chyba ze jakies nowe zabezpieczenia zrobili o ktorych nie wiem
...
otoz:
załączam MU, oczywiscie podstawiony speedhack,
wszystko ok dark horse bez dark lorda :-)
loguje sie naduszam alt+p
i... wychodzi mi z MU (nie jest to DC po prostu wychodzi do windowsa)
probowalem wiele sposobow minimzerow itd.
ktoras poprzednia wersja dzialala mi bez zarzutu a ta ni huhu
chyba ze jakies nowe zabezpieczenia zrobili o ktorych nie wiem
...
Napisano 08 grudzień 2007 - 00:00
Nic Ci to nie da, spróbuj naprawić błąd lower. Jak to nic nie da, spróbuj bez mini zagrać, jak nic to popróbuj z travisem/lodiego mini. Nie polecam mini webzenu bo on ma coś skopane. (przynajmniej u mnie
)
Jak nic, to spróbuj wyłączyć dźwięki,muzykę oraz czat w grze.
Jak nic nie pomoże, to już nie wiem... może masz coś skopane z windowsem? Albo z samym MU? Robiłeś jakieś dodatkowe operacje na plikach w MU?
Jak nic, to spróbuj wyłączyć dźwięki,muzykę oraz czat w grze.
Jak nic nie pomoże, to już nie wiem... może masz coś skopane z windowsem? Albo z samym MU? Robiłeś jakieś dodatkowe operacje na plikach w MU?
Emerytura
Może kiedyś...
Może kiedyś...
Napisano 15 grudzień 2007 - 21:13
Ja jednak prosilbym o udostepnienie starszej wersji
ta nie dziala na kazdy sposob probowalem i nie daje rady :/
a na prv serwerze dziala przez 5sec doslownie i sie wylacza
prosze o udostepnienie mi starszej wersji
lub wyslanie na maila
Pozdro600lol900@o2.p
ta nie dziala na kazdy sposob probowalem i nie daje rady :/
a na prv serwerze dziala przez 5sec doslownie i sie wylacza