Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zamierzasz zakładać rodzine ?

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz za?o?y? rodzin? ?

• Tak
      79
    • Nie
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam.Nieśmiałość nie śmiałością(u mnie niestety też to jest,wręcz absurdalnie) ale w sumie dobrze "budzić się i wiedzieć ,że ma się dla kogo...".

Widzę ,że tutaj mamy dużo żartownisiów(sądząc po postach) <_<

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, że tak. Z Miltinką będziemy mieli super rodzinkę.

Jeżeli komin za mnie urodzi to będzie rodzinka + dzieci. xD

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Z Miltinką będziemy mieli super rodzinkę.

Endymion nie bedzie zadowolony.

Opublikowano

Żonka, jedno dziecko, ślub kościelny odpada, taki jest mój plan.

Opublikowano

Analizowałem to przez całe życie i stwierdziłem że nie opłaca mi się, w obliczeniach wychodzi że będąc sam jest o wiele łatwiej załatwić wszystkie rachunki i opłaty a jeszcze mi starczy na swoje zachcianki, nie mogę mieć żony bo jestem zbyt wrażliwy i agresywny, 1 kłótnia i mógłbym wpaść w taki szał że żona RIP nie pisząc o tym że jeszcze by mnie taki szał wykończył zdrowotnie. Poza tym nienawidzę dzieci a gdyby się jeszcze urodziło z moim charakterem to już w ogóle wolałbym zdechnąć :D

Nie zapominaj jeszcze, że zaoszczędzisz nerwy, bo nie będziesz musiał zasuwać na wywiadówki, kupować książki itp. :D

A na serio... Przy obecnej polityce prorodzinnej, to nie opłaca mi się rodziny zakładać to raz... A dwa To serio, po co mam szargać sobie znowu nerwy, ale z własną żoną i dziećmi? Już moi bracia i rodzice wystarczą do tego seriously...

Opublikowano

Myślę że zamierzam ale dopiero w wieku 34/37 lat , i wtedy także jak już mam mieć dzieci to mogę mieć ale chcę mieć tylko jedno , najlepiej chłopak :D

u6pv.jpg

Opublikowano

U większości ludzi czymś normalnym jest chęć założenia rodziny,ale wydaje mi się że w sytuacji jaka panuje teraz w naszym kochanym kraju to można myśleć o tym dopiero kiedy się odkujemy trochę finansowo.Jak wiadomo wszystko kosztuje.

Opublikowano

Jak wyjadę z kraju, to założę rodzinę. W UK. Tam to nie ma problemu z ludźmi, co jest w Polsce. W UK są wszystkie rasy i nikt się nie gapi.

Opublikowano

Rodzina, wiadomo kiedyś przyjdzie na nią czas, lecz myślę że nie wcześniej jak po 24-25 roku życia. Do tego czasu planuje się wyszaleć, czyli imprezy itp.

Opublikowano

Może żonę, dzieci nie. Mimo to wolałbym nie, w końcu nie potrzebuje mojej miłości mieć na papierku potwierdzone.

Opublikowano

Ja nie chce mieć dzieci ani ślubu bo to moim zdaniem bezsensowne... będę żył z osobą którą kocham i z taką która ma takie same poglądy jak ja.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Chłopie :D Jak przypadkiem spotkasz gdzieś w mieście tą jedyną, to znajdziesz dla niej czas chociażby nie wiem co :D

Opublikowano

Tylko nienormalny czlowiek nie bd chcial zalozyc rodziny. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...