Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zamierzasz zakładać rodzine ?

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz za?o?y? rodzin? ?

• Tak
      79
    • Nie
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślub cywilny i życie z bliską osobą to na pewno. Świat jest zbyt porypany, by egzystować w pojedynkę. Jeśli chodzi o dzieci - nie wiem. Do tego jeszcze nie dorosłam.

#don't care

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam zamiar, ale ożenie się w wieku ~25 lat.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zamierzam, ale wolę jednak najpierw skończyć naukę, ustatkować się finansowo i dopiero wtedy : )

Opublikowano

Na pewno w przyszłości :- )
Kto by nie chciał założyć rodziny ? Nawet jeśli nie masz czasu, co Ci szkodzi ? Możesz próbować. Teraz siedzisz na mpc, zamiast iść wyrywać jakieś fajne kobitki na dyskoteke ;)
i się nie wstydź, dziewczyny to widzą. ale przy tym myślą, że to bardzo fajne :- )

Opublikowano

Może kiedyś jak już się ustatkuję i będę pewny ze warto.

Opublikowano

Uff, swiat uratowany z tego co widze moda na single i wolnosc sie skonczyla. Teraz przez singilstwo i rozne durne mody jest wielki spadek narodzin w Europie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jakby jakaś chciała takiego brzydkiego kolesia jak ja, to czemu nie? ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Analizowałem to przez całe życie i stwierdziłem że nie opłaca mi się, w obliczeniach wychodzi że będąc sam jest o wiele łatwiej załatwić wszystkie rachunki i opłaty a jeszcze mi starczy na swoje zachcianki, nie mogę mieć żony bo jestem zbyt wrażliwy i agresywny, 1 kłótnia i mógłbym wpaść w taki szał że żona RIP nie pisząc o tym że jeszcze by mnie taki szał wykończył zdrowotnie. Poza tym nienawidzę dzieci a gdyby się jeszcze urodziło z moim charakterem to już w ogóle wolałbym zdechnąć :D

Opublikowano

Ja tam nie zamierzam zakładać rodziny... Będę noł lajfił w LoL-a, będę gruby, a moim motto życiowym będzie ,,Czipsy, cola, gramy w LoL-a''

A tak na serio to zamierzam zakładać rodzine. Bo w końcu kto Ci pomoże jak będziesz już starcem ? Oczywiście, że żona albo dzieci.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Nie, a po co. W sumie moja decyzja może się zmienić wiele razy, ale obecnie nie wyobrażam sobie, że będę miał kiedyś dzieci, nie widze w tym wielkiego sensu, ba może nawet ślubu nie będę miał, po co mi ślub

Opublikowano

Ja chce założyć rodzinę. Chcę mieć 2 lub 3 dzieci ale oczywiście najpierw chciałbym zarobić by ją utrzymać nooo i dziewczyna sama się nie znajdzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...