Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zamierzasz zakładać rodzine ?

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zamierzasz za?o?y? rodzin? ?

• Tak
      79
    • Nie
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Czy zamierzacie zakładać rodzinę ?

Ja nie zamierzam, a jaki jest tego powód ? otóż jestem człowiekiem który nie uczęszcza na imprezy, nie zarywa w jakikolwiek sposób do dziewczyn, jestem po prostu nie śmiały, a mój dzień wygląda następująco, od rana do wieczora praca w warsztacie, więc nie ma się czego dziwić, a dziewczyna sama nie rzuci się w ramiona.

; *

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie, że zamierzam. Też jestem nie śmiały, ale to Ci nie utrudnia w założeniu rodziny czy znalezieniu dziewczyny.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pewnie, że zamierzam. Też jestem nie śmiały, ale to Ci nie utrudnia w założeniu rodziny czy znalezieniu dziewczyny.

Osobiście jestem zdania, że utrudnia.

Tak sobie myślę, kurde rówieśnicy ciągle próbują zarywać do dziewczyn etc. a mnie jakoś to nie cieszy, ja lubię pracować przy samochodach a tez chciałbym tak w głębi serca mieć dzieci, ale jak ? przecież nawet nie próbuję.

; *

Opublikowano

Chyba tak... ale nie mam do konca pewnosci.

A co do ciebie- wiesz ile bezimprezowych dziewczyn na ciebie czeka?

Pomysl sobie ze teraz gdzies w twoim miescie siedzi sobie niesmiala dziewczyna nad ksiazka i Mysli ze nie ma chlopaka. Nie musisz pic, impreziwac- byc moze ladna dziewczyna sama wpadnie ci w rece. Moze ojciec przyjdzie z ladna 18 letnia corka? Moze jakas fajna zechce oddac auto? Nie trac nadziei :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

mysle ze zaloze rodzine przynajmniej chcialbym ale na razie czas szalenstwa

24 sierpnia biorę ślub z mechanikiem, więc trochę dziwi mnie twój pkt widzenia :-)

powodzenia na nowej drodze zycia ;)

Opublikowano

Ja zamierzam mieć trójkę dzieci chłopca i dziewczynke.

a 3 dziecko to obojnak?

@TOP

Zamierzam założyć rodzinę jak każdy zdrowy na umyśle człowiek ;) Ja też nie imprezuję, nie zarywam. Po prostu to mnie aktualnie nie interesuje bo co mi po tym jak będę z jakąś dziewczyną a potem się rozejdziemy? No w sumie można zamoczyć... ;DD

Opublikowano

Tak ale jak znajdę dobrą robotę gdzie będę ją miał na stałe dobrą żonę która mnie nie będzie zdradzała.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Cześć.

Ja nie zamierzam, a jaki jest tego powód ? otóż jestem człowiekiem który nie uczęszcza na imprezy, nie zarywa w jakikolwiek sposób do dziewczyn, jestem po prostu nie śmiały, a mój dzień wygląda następująco, od rana do wieczora praca w warsztacie, więc nie ma się czego dziwić, a dziewczyna sama nie rzuci się w ramiona.

24 sierpnia biorę ślub z mechanikiem, więc trochę dziwi mnie twój pkt widzenia :-)

Opublikowano

Cześć.

Szczerze to też jestem nieśmiały, mam podobne cechy do Twoich, z tym, że jestem jeszcze młody i liczę na to, że kiedyś w przyszłości mi się uda :D.

@EDIT

Co do ankiety głosu nie oddam, bo zabrakło mi w niej 3 opcji, typu "Nie mam pojęcia" :D

Opublikowano

Można łączyć prace z przyjemnością, przypuszczam że twój narzeczony nie siedzi od rana do nocy w robocie.

; *

Opublikowano

Można łączyć prace z przyjemnością, przypuszczam że twój narzeczony nie siedzi od rana do nocy w robocie.

Od 7 do 18:00 18:30. Mimo to, ja tez pracuje, chociaż trochę krócej. Niestety tak już to jest i trzeba się z tym pogodzić, że w jakimś wieku nie ma się tyle czasu wolnego, jak w młodości.

Opublikowano

Od 7 do 18:00 18:30. Mimo to, ja tez pracuje, chociaż trochę krócej. Niestety tak już to jest i trzeba się z tym pogodzić, że w jakimś wieku nie ma się tyle czasu wolnego, jak w młodości.

Dokładnie, a gdy młodość przeminie i trzeba pracować więc czasu człowiek nie ma.

Mniejsza z tym, zaraz człowieka posądzą o wyżalanie sie.

; *

Admin Cienia
Opublikowano

25 sierpnia liczymy na ujawnienie się w mordkach forumkowych razem z mężem :)

Corydoras

Nie peniaj za szybko bo masz albo będziesz miał dopiero 18 lat :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

25 sierpnia liczymy na ujawnienie się w mordkach forumkowych razem z mężem :)

No nie wiem, czy to dobry pomysł. Chyba przynajmniej każdy tutaj doświadczył lub obserwował, jak wygląda dzień po weselu ;-)

Topic@

Teraz rodziny zakładac nie chcesz, ale kiedyś znajdziesz dziewczynę, która będzie nadawać się na żonę. Nie musisz chodzić na imprezy i bawić sie w playboya. Kto wie, może przyjedzie do warsztatu i będziesz jej "ustawiać zbieżność" xD

Opublikowano

Zbieżność ustawia się na diagnostyce :D to taki szczegół, heh ale jestem suchy, nie ?

Ale doceniam poczucie humoru :P

; *

Opublikowano

No zbieżność ustawia się na diagnostyce, heh ale jestem suchy, nie ?

Ale doceniam poczucie humoru :P

Wiem, ale to taka mała anegdotka do humoru, jaki panuje w warsztacie mojego narzeczonego :P Wy mechanicy czasami macie zboczone porównania do zadań mechanika.

Chociażby w sezonie letnim stwierdzili, że bardzo często "zmieniają gumki" :D

Opublikowano

Żona, partnerka, partner - spoko.

Ale żeby mieć dzieci trzeba mieć określony charakter i pewną dozę odpowiedzialności względem innych, nie tylko siebie.

Ja niestety jestem egoistą i nie wiem, czy zdołałbym poświęcić cały swój czas dla takiego dziecka.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

za młody jestem na to jeszcze :P no ale mam takie plany no ale czy wiadomo co życie przyniesie ? autorze ty sie jeszcze nie martw raczej nie jesteś taki stary :P mój wujek założył rodzinę jak miał 35 lat

Opublikowano

Ja zostane bogatym kawalerem i bede podrozowal po swiecie zeby sie spelniac erotycznie :)

@Top: Tak chce, dwoje dzieci, luzacka praca i luz zona.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...