Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaloryfer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja robiłem a6w przez jakieś 3tygodnie potem przerwa z braku chęci, wróciłem do tego po tygodniu jeszcze szybciej kończąc. Przerzuciłem się na ćwiczenia Mel B, robiłem przez jakieś 2 tygodnie i znowu przerwy, szczerze mówiąc w dotyku mam niezły kaloryferek szkoda tylko, że kryje się pod niewielką ale zawsze przysłaniającą go tkanką tłuszczową :D

Musisz poczytać o dietach i popytać o ćwiczenia na profesjonalnych stronach tam doradzą Ci najlepiej.

Zwykłe ćwiczenia źle wpływają na kręgosłup, czego jestem żywym dowodem ale czasu nie cofnę.

A co do czasu to nie licz, że do końca wakacji zobaczysz zaskakujące efekty.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Admin Cienia
Opublikowano

Na lato to ja kaloryfer ze ściany sobie podwieszam, idzie zima to ładnie na ścianie na powrót grzeje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tyle ludzi potrzebnych do robienia na budowie, do kopania rowow, oglolnie do budowlanki.

Systematycznosc - praca na pierwsza/druga zmiane, pieniadze, zarobisz tyle ze w zimie mozesz na silke chodzic a potem znowu.

Opublikowano

Największą rolę odegra twoja genetyka i dieta, brzucha nie trzeba ćwiczyć żeby mieć widoczne mięśnie wystarczy, że zejdziesz na ok 6% BF.

Ps. Nie stosuj takich programów jak ABS II i A6W, bo możesz dostać stagnacji bez przerw na regenerację.

Opublikowano

Kup sobie kółko, sprawdź na allegro jak wygląda kosztuje do 30 zł. Na yt zobacz jak się go używa.

Ewentualnie drążek i wszystkie ćwiczenia na brzuch.

Co do diety :

Powiedz mi ile masz lat, ile ważysz i jaki wzrost oraz typ budowy ciała, zrobię Ci rozpiskę teningową i dietetyczną.

Opublikowano

Pompki i brzuszki rano i wieczorem. Zacznij od serii po 20, z czasem zwiększaj sobie ilośc powtórzeń np. co tydzień o 5 więcej. Rezultaty będą już jakieś po miesiącu :)

owd7.png

Opublikowano

Codziennie musisz pompować brzuszki. Np. dziś 10, jutro 20, pojutrze 30 itd. Ja tak robiłem, to mi w szkole zazdrościli (Oczywiście miałem się czym lansować :P )

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Brzuszki , Brzuszki i jeszcze raz Brzuszki , oraz dobra dieta i bedziesz mial kaloryfer taki ze chlopie ^^ lepszy niz ten na scianie :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

a6w jest raczej na wytrzymałość, robiłem to przez ponad 90 dni i szczerze to w chuj mam wytrzymałość.

Robię swoje ćwiczenia na sprzęcie na siłowni, a6w nie polecam no chyba że na wytrzymałość.

Opublikowano

Polecam napierniczanie pompek o brzuszków ;)

Ja robiłem przez pół roku i nie narzekam.

Codziennie 15 tego i tego rano i wieczorem ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Największą rolę odegra twoja genetyka i dieta, brzucha nie trzeba ćwiczyć żeby mieć widoczne mięśnie wystarczy, że zejdziesz na ok 6% BF.

Ps. Nie stosuj takich programów jak ABS II i A6W, bo możesz dostać stagnacji bez przerw na regenerację.

Ja mam 2% a kaloryfera nie mam o0 (anorektykiem jestem)

Robie codziennie od 2 tyg pompki i zaczyna się coś pojawiać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...