Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaloryfer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2%? jesli mierzyles to internetowym kalkulatorem >wiedz ze nie są bardzo dokłade + musiales popieprzyc dane. Ja przed treningami mialem 14 z hakiem, gdy skonczyłem po niecałych dwóch miesiącach zszedłem do 10 z hakiem i tak utrzymuje.

09071535498836998897.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napireniczanie brzuszkow nie wiele pomoze jezeli w okolicach brzucha jest dosc duzo tkanki tluszczowej , wystarczy warstwa kilku cm , a miesnie nie pokaza sie wcale , urosna ale beda zakrtye pod tluszczem . Zwiekszy sie obwod pasa zamiast sie zmniejszyc bo miesnie urosna , co zatym idzie bedzie optycznie wygladal gorzej .

Redukcja tkanki tluszczowej , potem robienie "masy miesniowej"

Chyba ze jestes sczuply to w takim razie trening masowy , znajdziesz tego bardzo duzo w "internecie"

Pozdro

Opublikowano

Jebnij 200 brzuszków na dobry początek jeśli w 1h dasz rade zrobić 1000 ( tak jak ja ) to bedziesz miał kaloryfer na 100%

Gówno mu to da.. Jak nie wiesz to po co się udzielasz? Rozwali sobie plecy i potem płacz.

Weź idź do specjalisty od tego, a nie na mpc się pytasz.

Ja mogę robić 3 tysiące brzuszków dziennie, a mieć 150cm i ważyć 150kg. I co? kaloryfer na 100%? nie sądzę.

Opublikowano

Te wasze rady są tyle warte co piasek na pustyni.

Odpuść trening siłowy jak nie będziesz ćwiczył całego ciała.

Musisz spalić tłuszcz czyli musisz mieć dietę na ujemnym bilansie kcl i wykonywać aeroby.

Dieta:

Zapotrzebowanie kcl: waga*24*1,2=?

Od tego odejmij 300 kcl, staraj się raczej ciąć węglowodany.

Trening: bieg 3 razy w tygodniu po 60 min.

Prócz tego możesz wykonywać inne ćwiczenia ogólnie rozwojowe czyli pływanie, skakanka, rower itd.

po ok 3 miesiącach jak się przyłożysz będzie widać efekty, a kratę( jak się nie będziesz opierdalał) to będziesz miał po jakiś 12 miesiącach.

Oczywiście wszystko zależy od twojej genetyki i ile % BF miałeś przed rozpoczęciem redukcji.

Opublikowano

Gówno mu to da.. Jak nie wiesz to po co się udzielasz? Rozwali sobie plecy i potem płacz.

Weź idź do specjalisty od tego, a nie na mpc się pytasz.

Ja mogę robić 3 tysiące brzuszków dziennie, a mieć 150cm i ważyć 150kg. I co? kaloryfer na 100%? nie sądzę.

To.

up@

Pewnie, redukcja przy budowie typowego suchoklatesa. x

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

ABS2, startuj od 0, ćwicz codziennie, systematycznie, jak dojdziesz do 8 to już będziesz miał zajebisty 'kaloryfer', a przynajmniej brzuch.
Dieta - dorzuć białka, z czegoś muszą się mięśnie formować, zatem więcej: jajek, sera białego, żółtego, pleśniowego, szynek, kabanosów, wszelkiego rodzaju mięsa.
No i powodzenia.

7yo9.png

Opublikowano

Stosujcie a6w a potem narzekajcie że plecy, kręgosłup Was boli ;) Chcecie mieć kaloryfer ? Codziennie 30-40 minut biegania + ograniczyć słodycze, słodkie napoje.

Opublikowano

Na cycki to rozpiętki , sztanga , pompki , a brzuch to ławeczka rzymska , spięcia oraz brzuszki - zrobisz w zimie i na lato nad rzeke wyrywać panienki ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...