Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dobieranie przeciwników - Co to kur** jest?!

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak mam. Dobiera randomowo. 10 przegranych po kolei, a przeciwników dobiera tak:

-enemy: 900, 1100, 500, 700, 400

-mój team: (ja) 200, 220, 300, 250, 240

No i powiedz Root jak tu coś wygrać jak takich prosów dobiera.

Opublikowano

Ja sie pytam co z tego ? w takiej sytuacji uczysz sie grac na wyzszym poziomie i tyle . Zrob wszystko co mozesz zeby wygrac, niektorych gier nie da sie wygrac i tyle.

Za dużym, jak mam wbić lvl, jak mam zrobić wygraną dnia, jak 5 gier pod rząd przegranych...

Opublikowano

Tak właśnie wygląda to dobieranie przeciwników >.<

Również miałem taki problem na rankedach, byłem w silver 4 i trafiłem w team 4x bronze 2-5...

Hahah ten zalosny puacz. Przegrywales ma silv V ogromnie duzo razy, pozniej sie wybiles ma farcie I teraz narzeka... Dlatego mam powod bym mogl die nazywac "bronzem " . A bronzy oskarzaja riot o teamy. Its all

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Stary gram rankedy , i dostaje UNRANKEDA warwicka , i po pierwsze picknoł trolla bo nic nie pisał to jeszcze miał 2/11 , a teraz najlepsze !

W przeciwnej drużynie był GOLD , kiedy ja jestem Silver 3 i u nas to było najwyżej S3 a u nich gold ..........

1e448722.png

Opublikowano

Przestań grac w tą gre, nie podoba ci się, idz se graj w dote, albo w innego smite, nie podobaja ci sie tworcy i system dobierania przeciwnikow a mimo to jest to najpopularniejsza gra na swiecie i w dodatku calkowicie darmowa ( wyjatek skiny ) a autorzy mogli ja po prostu zrobic platna ty im dziekuj a nie ich obrazasz za takie cos

No nie zesraj się kurwa w gacie, gram w LoL'a bo lubię, nie jestem jednak fanboy'skim chujkiem i potrafię dostrzec wady danej produkcji, pokroju najgorzej zoptymalizowanego clienta ever, ale nadal gram, bo plusy rekompensują mi te minusy. Nikt nie wie, na jakiej podstawie działa system dobierania przeciwników, czegoś takiego jak ukryte ELO nie ma, bo jak by było, to by nie było ukryte, tyle.

Opublikowano

Ja ostatnio grałem rankeda (silver III ) , mój team miał same silvery a u nich z nikąt platyna III na midzie , oczywiście wycarrował grę ... Głupie ogólnie jest te dobieranie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...