Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego nikt nie gra Nunu+Galio?

misiek2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorka, mi chodziło np. Galio mid i Nunu jungle. Napisz, w czym mobilność pomoże, skoro jesteś sprowokowany o.O I jak 1 Assasyn zjedzie 2 OffTanków ?

Galio i Nunu pod offtanki? pozdro. xD

Dla wytlumaczenia galio i nunu sie robi pod AP Tanki

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Galio i Nunu pod offtanki? pozdro. xD

Dla wytlumaczenia galio i nunu sie robi pod AP Tanki

Nie zrobie Nunu i Galio pod AD... Przecież to oczywiste że AP OffTanki...

Nikt nie gra Nunu !? Widzę go w co piątym pojedyku i nawet często jest na jungli (ale częściej na supporcie) .

Z Galiem się zgodzę , bo widzałem go tylko raz . Te dwa champy nic nie robią 1v1

Nie napiosałem że nikt nie gra Nunu, tylko że nie gra Nunu+Galio w połączeniu. Myśl trochę.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Bo Nunu i Galio nie za dużo zrobią w late, musiałaby jeszcze na topie być taka nafeedowana Fiora czy Tryndamere a nie zawsze się da. W brązie to możesz nawet 5 osób złapać w taki ultimate, wszystko zależy od tego gdzie na jakim poziomie grasz :D Ludzie nie grają takim połączeniem bo tak nie ma na LCS a przecież to oni ustalają metę.

Opublikowano

Bo Nunu i Galio nie za dużo zrobią w late, musiałaby jeszcze na topie być taka nafeedowana Fiora czy Tryndamere a nie zawsze się da. W brązie to możesz nawet 5 osób złapać w taki ultimate, wszystko zależy od tego gdzie na jakim poziomie grasz :D Ludzie nie grają takim połączeniem bo tak nie ma na LCS a przecież to oni ustalają metę.

Ano zapomniałbym... Anivią nie grają Prosy to jej nigdzie nie widać, **uj z tym że to da się skontrować tylko Kassadinem albo Fizz'em... Anivia to mój main i wiem co mówię.

Opublikowano

Nie zrobie Nunu i Galio pod AD... Przecież to oczywiste że AP OffTanki...

Nie ma czegos takiego jak ap offtank. albo ap tank albo offtank -,-

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak ap offtank. albo ap tank albo offtank -,-

No to od dzisiaj jest... PS: Serio nie wiesz że można zrobic 50% AP i 50% Tank?

Opublikowano

To może inaczej. AP Tank, to to samo co ten Twój "AP Offtank". W wyrazie offtank, cząstka "off" zastępuje "AD", dlatego nie ma ad tank, tylko offtank, rozumiesz?. Do AP Już tak się nie da łatwo wymyślić, dlatego jest po prostu AP Tank.

Opublikowano

RaVal nie zgodze sie z toba,
Offtank = offensywny tank
AP Tank = tank który bije dmg magiczny ( malphite z ulti e i q )
AP Offtank = Na przykład rumble, AP który buduje się pod obrone i att

Opublikowano

Moze lepiej galio top amumu jungla morgana mid nunu support ;) ciekawe jak by wyszlo takie polaczenie w praktyce

Słabe naprawdę ,bo nie ma nikogo kto może zadać wystarczający dmg aby zabić przeciwników ... Wszyscy mają piekielnie duży CD... Jeśli większość przeżyje lub poprostu nie złapią ADC + APC (i oni nie umrą) to poprostu lose...

Opublikowano

Słabe naprawdę ,bo nie ma nikogo kto może zadać wystarczający dmg aby zabić przeciwników ... Wszyscy mają piekielnie duży CD... Jeśli większość przeżyje lub poprostu nie złapią ADC + APC (i oni nie umrą) to poprostu lose...

Yhy nie ma... Tylko jakby to combo wypierdolili na mordę to Summoner's Rift by rozjebało.....

Opublikowano

Jeśli nie ma w przeciwnym teamie żadnego champa ze stunem, tauntem itp. to może przynieść korzyści ale wątpię by udało się złapać 5 w pułapki.

Opublikowano

Jeśli uda ci się złapać chociaż 3 osoby w TF tym combo to faktycznie można by coś zrobić. Ale to wymaga ogromego ogarnięcia no i szczęścia.

BTW Imo Galio to useless champ....

Ostatnio na lcsach ktoś grał galio. I przejebali : D

Nunu + Galio to nawet dobre połączenie jak uda się złapać kilku typa : >

lucyfergif.gif

Opublikowano

Yhy nie ma... Tylko jakby to combo wypierdolili na mordę to Summoner's Rift by rozjebało.....

Dobra ryj dzieciaku

@T

Mysle ze oriana mid galio top nunu jungle op bardziej bylo by

Opublikowano

Dobra ryj dzieciaku

@T

Mysle ze oriana mid galio top nunu jungle op bardziej bylo by

Skoro piszesz do mnie ryj (autora tego tematu) To wiesz że właśnie przedłużasz temat i to że ja więcej napiszę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...