Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Triador jak w/w zostanie kontynuowany przez HA Fakela, oraz GM, jednak musicie nam dać troszkę czasu na przyzwyczajenie się do tego serwera.
Dziękujemy za wspracie :)
Administracja ma sie przywiczajać do servera? Beka xD

Skoro Fakel ich nie robił, to jak ma umieć coś robić tam od razu? :P

@@

Dajcie mu z 2 miesiące.

//nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy ktos pamieta co pisalem przy starcie i przed startem serwera, jakos nikt mi nie wierzyl, ze to gowno padnie jak te wszystkie gowna wczesniejsze, a nawet szybciej no,ale to forgame, a forgame po prostu jest gownem. Pamietacie to...?

Skoncz juz z tym filmem bo to powoli staje się nudne. Polecam oglądnij sobie ten filmik bo takie ludzie o Tobie zdanie mają :

http://www.youtube.com/watch?v=FfxLcHZguv4&feature=youtu.be

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Budowniczy
Opublikowano

Ciekawe czy ktos pamieta co pisalem przy starcie i przed startem serwera, jakos nikt mi nie wierzyl, ze to gowno padnie jak te wszystkie gowna wczesniejsze, a nawet szybciej no,ale to forgame, a forgame po prostu jest gownem. Pamietacie to...?

Musgównica ty weź wgl. usuń wszystkie konta na wszystkich serwerach, bo o Tobie wszędzie już mówią... I że ty nie wstydzisz się z takim nickiem latać.

Jak gówno to już Ciebie od dawna wszyscy traktują..

Co do serwera, to że odeszliśmy, nie znaczy że cokolwiek pada. Po prostu, odchodzą 3 osoby, nie ma żadnych problemów?

Jest technik Fakel, ogarną inne 3 osoby i wszystko wraca do normy..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Spam sie robi na miejscu moda takie tematy bym zamykal po podaniu informacji , mpcforum to nie forum Triadora , takie jest moje zdanie na ten temat.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ADMINISTRACJA banuje za nic . phi expie we v2 a tu ban 2 w topce ale cóż lepiej banować

a wiesz dlaczego? ponieważ musisz zrobić 2 postać i grać odnowa oraz wjeb*ć w chu* kasy w is ^^

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

O godzinie 24:00-01-00 Nastapi przerwa techniczna, która ma na celu poprawienie wydajności oraz stabilności serwera, dodanie kostiumów, opcji zapisywania passów w cliencie.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Tak jak myślałem - kolejny fail forgame. Pazerność na kasę jest u nich tak duża jak u grubego ;) Nie wiem kto tu najbardziej ucierpiał i kto mówi prawdę, jednakże na początku tak zaciekle broniliście całego forgame'u, wyzywaliście itp. jak coś złego się powiedziało i nie mówię, że akurat w tej prezce, a teraz kłótnia kochanków, oczernianie i kłótnie i rzucanie w siebie screenami z gg :D Śmieszne.

Niepowodzenia z serwerem :)

io7e.jpg

Opublikowano

Musgównica ty weź wgl. usuń wszystkie konta na wszystkich serwerach, bo o Tobie wszędzie już mówią... I że ty nie wstydzisz się z takim nickiem latać.

Jak gówno to już Ciebie od dawna wszyscy traktują..

Co do serwera, to że odeszliśmy, nie znaczy że cokolwiek pada. Po prostu, odchodzą 3 osoby, nie ma żadnych problemów?

Jest technik Fakel, ogarną inne 3 osoby i wszystko wraca do normy..

Nie gram na innych serwerach niz ravia i pl?

Skoncz juz z tym filmem bo to powoli staje się nudne. Polecam oglądnij sobie ten filmik bo takie ludzie o Tobie zdanie mają :

http://www.youtube.com/watch?v=FfxLcHZguv4&feature=youtu.be

Jak to nie o mnie lulz xD

Opublikowano

Nie jestem w temacie ale nwm czemu lourt odszedł zostawiając wam te pliki ^.^

Bez tych czech chłopaków serwer długo nie postoi ;)

AKTUALNOŚCI żeby ludzie widzieli że się staracie?^^

Opublikowano

Wszystko co teraz dzieje się na serwerze, jest po to aby wyciągnąć jak najwięcej kasy.

Większy exp - ludzie będą kupować chętniej PD, dodatkowe stroje, fryzury itp to tylko przykrywka aby wycisnąć jak najwięcej.

Radzę nie zaczynać gry ma tym serwerze, bo padnie zanim coś osiągniecie, jeśli nie, napisze publiczne przeprosiny dla całej aktualnej administracji za to co powiedziałem.

Odważ się !

sp4n3rekx.jpg

Opublikowano

Wszystkie serwery wyższej administracji (Kilka osób zmieniających co jakiś czas nicki) padają po okresie około miesiąca, czyli po czasie gdy gracze wkręcą się w grę, przeważnie ktoś kradnie pliki, ktoś odchodzi bądź coś się dzieje z dedykiem.
@
Zapomniałem o własnej gildii administracji którą zawsze posiadają oraz o tym, że po pewnym czasie nudzą się grą i olewają wszystko czekając końca miesiąca (dedyka).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...