Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie halo ..

Ja juz od poczatku gdy serwer się zapowiadał wiedziałem że miesiąca nie wytrzyma :)

Dlatego na 46 poziomie skończyłem gre :)

Życzę serwerowi Triador jak najszybszego upadku bo szkoda tych ludzi co ladują w IS

08945921259705007813.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
POŻEGNANIE DLA TYCH KTÓRZY NIE WIDZIELI

A więc przyszedł i ten czas w którym odchodzą osoby takie jak Rafau, iGuana oraz Lourt. Co jest powodem takiej decyzji ? Otóż powodem jest lenistwo ze strony wszystkich z administracji triador. Ostatni tydzien Haya i Anek wzięli się do roboty bo z naszej strony już nic nie wnosiliśmy do serwera bo po prostu były to przygotowania do odejścia. Sam Haya wziął się nawet za ogarnianie lecz trochę za późno. Brak zorganizowania to jedno oraz brak mobilizacji do dalszej pracy to drugie. Sponsora zadaniem jest raczej aby takie przypadki nie występowały w ekipie. Powinien nas motywować oraz sprawdzać co kto danego dnia zrobił. Mimo że tego nie robił skutkowało to lenistwem ze strony wielu osób. Według Hayi oraz Anek nikt nic nie robił chociażby dlatego, że dane osoby nie przebywały w tym czasie co oni na ts3. Nie dziwcie się, że w ciągu tych ostatnich dni nie mogliście iGuany zobaczyć w ogóle a Rafaua oraz Lourta rzadko.

Prócz tych dwóch przypadków znajdzie się również kolejny. Mianowicie bardzo dużo pieniędzy z serwera przeznaczane jest po prostu na nic. Rzucanie kasy w błoto dlatego, że jej się ma zbyt dużo. Kupowanie rzeczy za dużą sumę, których nawet się nie używało i nie będzie się używać, zamiast zainwestować w coś przydatnego do serwera. Co lepsze dlaczego finansami Triadora były opłacane serwery Senthi, TeamSpeak3 oraz inne ? To pytanie zostaje zagadką.

Gdyby podczas tworzenia serwera chociaż padły słowa ze strony Hayi takie jak "Jak tam idzie serwer", "Pomóc Wam w czymś"? No ale Haya jak to Haya dopiero obudził się jak zobaczył wielkie zainteresowanie Triadorem na MPCforum. (Mam na myśli tutaj początki Triadora) Wtedy udawał wielce zainteresowanego. A podczas jego tworzenia nawet nie miał pojęcia że Lourt tworzy tak dobrego harda. Nie pomijamy również mobilizacji którą kierował w naszą stronę Fakel słowami "I tak ten serwer padnie" czy "Ten serwer jest poczekalną przed następnymi które wyjdą". Smutne ale prawdziwe.

Następną również przykrą sytuacją jest ruchanie za przeproszeniem własnych ludzi z administracji. Wysyłanie linków z wgranymi keylogerami gdzie wymagana była java mówiąc, że jest to screenshot?? Również dziwnym przypadkiem była taka sytuacja gdy Rafau oraz iGuana odeszli z ekipy około w Lutym a nastepnego dnia iGuana miał dziwne włamy na komputer których nie mógł powstrzymać. Mówię tu o wyświetlaniu się dziwnych obrazków na pulpicie, pisanie durnych wiadomości do ludzi poprzez iGuany GG, czy po prostu bez powodu wyłączanie się laptopa.

Co lepsze, Lourt siedząc nocami, tworząc serwer, pisząc questy na telefonie nie wliczając ile ma nieprzespanych nocy za sobą ma zarabiać tyle co fakel którego napotkać online chociażby na tsie czy gg liczy się z cudem ? Nie pomijając że na gg odpisuje po tygodniu a do Triadora nie włożył od siebie zupełnie nic.

DOWODY :

Jak ktoś czegoś ważnego potrzebuje to trzeba wołać Haye i przyłożyć mu nóż do gardła aby w końcu to wysłał.

Ale jak czegos Fakel i Haya potrzebują to ma być to zrobione natychmiast nie ważne że mówią o tym o 24 w nocy czy nawet sporo po północy.

Fakel jest tak znudzony, że nie chce mu się poprawić literówki w nazwie serwera podczas pierwszego logowania do gry.

Szkoda Haya, że nie dostrzegasz błędów na serwerze tylko w IS'e. Zamiast wymyślać nowe pomysły do Itemshopu takie jak koło fortuny czy jakieś nowe metody przelewem i sms wymyślił byś coś też do gry.

Również często można spotkać się z taką sytuacją gdzie Haya oraz Fakel przechodzą po prostu na inny kanał a jak ktoś wejdzie to go wyrzucają. Czyżby coś ugadywali ? Czyżby coś ukrywali przed własnymi ludzmi z ekipy przy których nie mają odwagi tego powiedzieć ?

Z drugiej strony serwer Triador miały trzymać takie osoby jak Rafau, iGuana oraz Lourt. Osoby, które wkładały własny trud oraz cięzką pracę podczas jego tworzenia. A tutaj co ? Dowiadujemy się że Haya banuje konta bezpodstawnie co lepsze po całym IP. Anek banuje konto gracza w grze dlatego że gracz napisał na ts że sprzeda miecz za PLN. Powinno to skutkować blokadą na teamspeak3 a nie w grze bo co lepsze można podrobić nick na teamspeak3. Fakel robi przerwę techniczną w której zamiast poprawiać błędy wprowadza ich coraz więcej tłumacząc, że to nie jego wina tylko lourta bądź hosteamu. Również mogliście zauważyć że podczas pobytu Lourta na wakacjach nagle na DT zaczęło Wam ścinać grę oraz lagować. Oczywiście wszystko poszło na Lourta którego nawet nie było a Fakel w tym czasie robił kilka przerw. I z tego wszystkiego Rafau, Lourt oraz iGuana muszą się tłumaczyć. Zresztą szperając nawet po różnych forach/tematach oraz słysząc nawet od samych graczy na teamspeak3 doszliśmy do wniosku, że doradzają nam odejscie dlatego ze po prostu ludzie Ci źle na nas wpływają a my odwalamy za nich całą, brudną robotę. Nie ukrywam również, że jest tak na drugim serwerze jakim jest senthia i za chwile ludzie z administracji senthi będą pisać podobne pożegnanie, bo dojdą do wniosku że po co mają ładować kase do kieszeni komuś, kto nic nie robi. Widzimy już odejście pierwszego admina z serwera Senthia jakim był Ozim czy Fresh który był adminem na forum.

Nie podoba nam (administracja triador) się również sposób w jakim podchodzą do graczy. Głównie mam na myśli teamspeak3 o który Rafau musiał walczyć z Hayą aby powstał oddzielny teamspeak3 dla graczy Triadora a nie pchać teamspeak3 Triadora na forgame zakładając dla 1600 graczy tylko kilka kanałów. Zresztą teamspeak3 i tak został znowu połączony z forgame bo jak to powiedzieli oni " Zależy nam na rankingu teamspeak3" no a nie na wygodzie gracza.

Można by jeszcze więcej wymieniać i wymieniać. W tym pożegnaniu nie mieliśmy na myśli upokorzeniu Was tylko pokazaniu, jak naprawdę jest. Abyście w końcu przejżeli na oczy. Mamy nadzieję że naszych zastępców których znajdzicie, będzie dazyć szacunkiem.

Ostatnią naszą prośbą jest, abyście do nas nie dzwonili, nie pisali oraz nie kontaktowali się, gdyż po prostu dobrze to przemyśleliśmy i już nie wrócimy. Kilka podobnych rezygnacji już było ale wracaliśmy, gdyż Haya obiecywał, że sytuacja się poprawi. Natomiast z dnia na dzień jest coraz to gorzej. Jesteśmy ludźmi wolnymi i możemy podejmować jakie chcemy decyzje. Na błędach człowiek się uczy. Prosimy o odebranie nam praw w grze, na stronie, na forum oraz na teamspeak3.

Żegnamy oraz życzymy miłej gry na serwerze Triador.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Cała prawda o Administracji ForGame.iGuana, Lourt, Rafau, postanowili dnia dzisiejszego odejść od zespołu ForGame i założyć własny serwer. Odpowiadając na wasze zarzuty… iGuana, odchodziłeś od nas już 100 razy i znów z płaczem wracałeś, bo Haya ci płacił za robienie grafik, więc wiedziałeś, że masz u nas „ciepłą posadkę”. Ile razy nas olewałeś albo zawodziłeś z grafikami, przez co my nie mogliśmy iść dalej, Layout na Senthie robiłeś nam ponad miesiąc czasu.Rafau, chyba jedyna osoba, którą darzyłam sympatią i mogę powiedzieć, że faktycznie się starał ale oczywiście też brał za to pieniądze hehe… oni by zrobili coś za darmo? Poniżej dowody na to..Haya obiecał wszystkim, że będą pilnować, będą gracze, będą pieniądze to w przyszłym miesiącu po opłatach każdy dostanie wyższą pensję za starania, co widać na poniższym ss. Lourt, faktycznie od początku cię nie lubiłam i uważałam, że ty w naszym team, to tylko kłopoty, wręcz cieszę się, że odszedłeś. Jedno ci trzeba było przyznać, że umiałeś stworzyć serwer ale potem go miałeś gdzieś! Co widać po twoich byłych serwerach Grayst, Almantia, Tilian, Paradais, wcześniejszy z Asejem, Triador itd. Nie umiesz się opiekować, zbierałeś najwięcej pieniędzy za serwery, a potem miałeś wyj** na nie i graczy. Nie raz trzeba było czekać na ciebie aż się odezwiesz po kilka dni. Jedynie Triador się trzymał, jak byłeś na wakacjach. Wróciłeś, miałeś wielce ogarniać. Niech gracze powiedzą ile na ciebie musieli czekać  przychodziłeś, zgłaszaliśmy ci bugi, totalna olewka albo, że kłamią, albo, że nie ma bugów i na tym się kończyła twoja praca. Miałeś robi update, hehe… właśnie, miałeś.. olałeś cały update i postanowiłeś, stworzyć swój serwer z iGuaną i Rafau, za kasę, którą zarobiłeś z Triadora i innych serwerów od nas. Dobrze, że Fakel ci zabezpieczał te serwery i zawsze pomagał naprawić, bo byś leżał i płakał. Życzę ci powodzenia z serwerem ale i tak po jakimś czasie go zamkniesz, bo tyle potrafisz. Wczoraj ci wysłali chłopaki 4000 zł, co widać na ss, za pracęi myślisz, że zwojujesz świat za zarobione pieniądze? Nie na tym rzecz polega. Serwer trzeba pilnować i graczom pomagać, a nie ich olewać ;)Co do Haya, on faktycznie ma mało czasu, owszem. Dobrze o tym wiecie, że wraca z firmy nie raz koło godziny 19-20, wchodzi od razu i siedzi do 23, więc każdy swój wolny czas poświęca na serwer. Pieniądze jakie zarabiał, ładował w serwer, żeby się rozwijać i mieć stabilność, a ty tylko olewać potrafiłeś, byle by kasę ci wysłali.Początkowo się staraliście, owszem ale od dłuższego czasu macie to gdzieś, bo kasę dostaliście..Haya cię wziął do Teamu, myśląc, że coś z ciebie będzie, bo inni cię ciągle oszukiwali.Piszecie, że nic nie robiliśmy. Codziennie byliśmy na serwerze, ogarniać, pomagać graczom, itd.nawet pytałam was, co wam mogę pomóc, no to nic, nic ale teraz płakać, że nie pytaliśmy  Nikt was nie zmuszał do siedzenia kilku h dziennie, wręcz przeciwnie, co widać na ss.Kaylogger? Komputer iGuany świrował? A może z Wami jest coś nie tak?? Pozostawię to bez komentarza, gracze dobrze wiedzą ile musieli się prosić o pomoc techniczną  p.s. Tak się kochacie, że iGuana i Rafu codziennie przeklinali na Ciebie Lourt ;)Linki do ss:http://scr.hu/7bt/yz2ay (przelew dla lourta)http://iv.pl/images/78430534282136804296.png (taa.. Zmuszanie do pracy ) http://iv.pl/images/06067414418316244627.png (widać jak się znają na serwerze + Lourt nie ogarnął i dał ciała, po czym zrobili słynne, lipne zuo)http://iv.pl/images/92183629838479660522.png tak Rafau, ty za siedzenie i odp. Graczom, nie miałeś nic prawda?http://iv.pl/images/77807454652352879534.png (niedziela, haya w pracy,  miłość Lourta z Rafau , oraz moja wypowiedź, jak mówię wprost, że się nie lubię z lourtem)http://iv.pl/images/84314928595114180128.png (nie, wgl nie pomagaliśmy )http://iv.pl/images/15289671334526260722.png  a ile pracy włożone, na którą nie ma ss..http://iv.pl/images/41312600122189577274.png (po co mówić lourtowi, przecież on i tak ma to gdzieś )http://iv.pl/images/63181032672257313851.png jak to lourt ciężko pracuje..http://iv.pl/images/40004388071323436192.jpg iGuana, co sądzi o Lourt  masz racje, zachowanie Lourta, to dnohttp://iv.pl/images/41427314643403344905.png kolejny dowód na ciężką pracę lourta i jego rzeczyhttp://iv.pl/images/04245960857711660451.png taa niech se gracze sprawdzą, od tego są 

Od Paradise i Grayst to się odczep. Byłaś tam? Nie? To buźkę zamknij, rączki złóż na kolankach i przestań pisać takie bzdety.

Idą założyć nowego priva? I bardzo dobrze. Wolę grać na takich, gdzie zamkną może po miesiącu+, ale przynajmniej starają się coś zrobić, dobrym przykładem jest Grayst, było ponad 1k+ graczy, starali się naprawić, ale nie dali rady, trudno. Jednak STARALI SIĘ ;)

Co to jest "Kaylogger"?

Nie wiem, czy wiesz, ale prywantych wiadomości nie powinno się publikować [czyli PW na forach, gg, itd.], ale ok, ok. Do tego troszkę nazwiska zakryte...

Znów wszystko leci na Lourt`a *facepalm*

Nie polecam Triadora, nie podoba mi się Administracja, bo serwer sam w sobie jest OK.

Opublikowano

Fajny serwer polecam wszystkim po samej prezentacji widac ,ze oplaca sie grac , serwer zapowiada sie na dlugie lata :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Szczerze, to każde z was ( Fakel, Anek, Haya, Lourt, iGu, Rafau ) się nie starał na tyle, by serwer poprawnie funkcjonował. Szczerze to z bólem się muszę przyznać, że myliłem się co do ForGame i cofam wszystkie komplementy co pisałem i wmawiałem ludziom. Jak cała administracja tego serwera, nie miała pojęcia o połowie rzeczy i rozwiązań na serwerze... Lourt się starał na początku to mu muszę przyznać, ale z własnych odczuć to mi jako testerowi zamkniętej BETY bardziej zależało by ten serwer działał niż 3/4 tego TEAM'u. W zasadzie podczas tworzenia serwera, testerzy ciężej pracowali niż ten TEAM, testerzy mobilizowali Lourt'a by ruszył du*ę bo się nie wyrobi. Więc Rafau nie pier*ol, że siedzieliście noce na ts, bo k*rwa padne -,- Rafau, iGuana, Anek, Haya mieliście wszystko w du*ie ;) O Fakelu nie wspomnę, bo to nie rób i kaleka, który dostaję pieniądze i to grube hajsy za pierdzenie w stołek i niszczenie DC xD Te szybkie wbicie lv'a na mapce od 90 to wina Fakel'a, mówiliśmy zmniejsz szybko ten exp, póki są niskie lv ( wtedy był max 93 ) bo się serwer spier*oli, a co odpowiedział Fakel? Wieczorem, bo teraz mi się nie chce. Szczerze, tylko głupi by nie expił :) Ogólnie to ślepo wierzyłem, że Lourt wróci z Turcji i ogarnie serwer i nieróbstwo Fakel'a ale oni już tylko czekali na wypłatę. Moim zdaniem takie obrzucanie się g*wnem przez obie strony tego sporu, jest bezsensowne... WSZYSCY JESTEŚCIE WINNI UPADKU TRIADORA, serwer w którym ponad 1,5k osób kładło nadzieję i traciło swój cenny czas. Teraz tak na oko jest tam z 500 osób ( śmiech). Osobiście w porę uciekłem z serwera i nie żałuję, bo rozsądek podpowiedział, że lepiej sprzedać, niż nie mieć później nic i nie żałuję. Pisze te moja marne wypociny, gdyż sam siedziałem non stop na testach i traciłem czas i szkoda mi strasznie do jakiego stanu doprowadziliście ten serwer. Więc jeszcze raz uprzejmie proszę nie zrzucajcie winy na innych, bo cały TEAM Triadora miał wyje*ane cały czas, oprócz Lourta który coś tam się starał przed startem...

P.S.

Najpierw popracujcie nad sobą, a później sobie wzajemnie wytykajcie wady, bo każdy z was posiada ich dużo.

Opublikowano

Szczerze, to każde z was ( Fakel, Anek, Haya, Lourt, iGu, Rafau ) się nie starał na tyle, by serwer poprawnie funkcjonował. Szczerze to z bólem się muszę przyznać, że myliłem się co do ForGame i cofam wszystkie komplementy co pisałem i wmawiałem ludziom. Jak cała administracja tego serwera, nie miała pojęcia o połowie rzeczy i rozwiązań na serwerze... Lourt się starał na początku to mu muszę przyznać, ale z własnych odczuć to mi jako testerowi zamkniętej BETY bardziej zależało by ten serwer działał niż 3/4 tego TEAM'u. W zasadzie podczas tworzenia serwera, testerzy ciężej pracowali niż ten TEAM, testerzy mobilizowali Lourt'a by ruszył du*ę bo się nie wyrobi. Więc Rafau nie pier*ol, że siedzieliście noce na ts, bo k*rwa padne -,- Rafau, iGuana, Anek, Haya mieliście wszystko w du*ie ;) O Fakelu nie wspomnę, bo to nie rób i kaleka, który dostaję pieniądze i to grube hajsy za pierdzenie w stołek i niszczenie DC xD Te szybkie wbicie lv'a na mapce od 90 to wina Fakel'a, mówiliśmy zmniejsz szybko ten exp, póki są niskie lv ( wtedy był max 93 ) bo się serwer spier*oli, a co odpowiedział Fakel? Wieczorem, bo teraz mi się nie chce. Szczerze, tylko głupi by nie expił :) Ogólnie to ślepo wierzyłem, że Lourt wróci z Turcji i ogarnie serwer i nieróbstwo Fakel'a ale oni już tylko czekali na wypłatę. Moim zdaniem takie obrzucanie się g*wnem przez obie strony tego sporu, jest bezsensowne... WSZYSCY JESTEŚCIE WINNI UPADKU TRIADORA, serwer w którym ponad 1,5k osób kładło nadzieję i traciło swój cenny czas. Teraz tak na oko jest tam z 500 osób ( śmiech). Osobiście w porę uciekłem z serwera i nie żałuję, bo rozsądek podpowiedział, że lepiej sprzedać, niż nie mieć później nic i nie żałuję. Pisze te moja marne wypociny, gdyż sam siedziałem non stop na testach i traciłem czas i szkoda mi strasznie do jakiego stanu doprowadziliście ten serwer. Więc jeszcze raz uprzejmie proszę nie zrzucajcie winy na innych, bo cały TEAM Triadora miał wyje*ane cały czas, oprócz Lourta który coś tam się starał przed startem...

P.S.

Najpierw popracujcie nad sobą, a później sobie wzajemnie wytykajcie wady, bo każdy z was posiada ich dużo.

Nie no sory. Mowisz że Lourt się "coś tam starał" ? Nie no spoko, serwer cały sam sie zrobił, same naprawiły się bugi, gracze automatycznie byli banowani za WH, forum za mnie "bot Rafau" ogarniał, filmy z serwera tak samo same sie nagrywały. Wszystko samo się robiły a my nic nie robiliśmy. Bo co ? Bo nie widziałeś mnie na becie to mowisz ze nie robiłem nic ? Bo nie zmniejszylismy jakiegoś levela bo po prostu ne mogliśmy to też nasza wina ? Człowieku, proszę Cię. Widzę wszystko opisujesz od dupy strony.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

właśnie jakiegoś lvl'a Przez coś takiego było gadanie, że ktoś jest faworyzwany, a tak nie było i między innymi, przez takie "błachostki" straciliście ponad połowe graczy, forum to ogarniała pro elo Caroline, która nie powinna się wgl tym zajmować. Odnośnie serwera, nie bądź śmieszny -,- Drop ustalaliśmy my z bossów, siłe bossów tak samo, system ulepszeń cały rozpisaliśmy, drop z metków też, nawet nazwy mobów na mapki od 90 mu k*rwa pisałem. Zero waszej inwencji twórczej, wszystko podstawialiśmy mu pod nos, oj uwierz że gdybyś słyszał jego pomysły na serwer, to bys płakał ze śmiechu :) Owszem Almantia była udana, ale głowy do hardów to on nie ma

Opublikowano

a jednak płaczesz, że mało zarabiałeś, więc logiczne dla mnie jest to, iż będziecie próbować założyć serwer, żeby zarobić na nim tylko. Sam na to wskazałeś. My bynajmniej staramy się od dawna i śmiejecie się z Fakela ale jego senthia jest już ponad rok czasu, a Lourta serwery? co prawda ogromną zasługę za to przypisujemy GM Senthii, jednak gdybym ja nie siedziała dziennie i nie zaganiała do pracy to triador nawet gm by nie miał. Napisał iGuana do Haya, że odeszliście z Honorem i godnością. Może pierw zapoznajcie się z tym pojęciem, bo wg. mnie honorowo i godnie byłoby przyjść na ts3, pogadać i odejść a teraz robicie z siebie niewiniątka. Bany dostaliście? trudno żeby nie wlepić Wam banów skoro odeszliście i skończmy tę żałosną gadkę, bo do niczego nie prowadzi.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Nie no sory. Mowisz że Lourt się "coś tam starał" ? Nie no spoko, serwer cały sam sie zrobił, same naprawiły się bugi, gracze automatycznie byli banowani za WH, forum za mnie "bot Rafau" ogarniał, filmy z serwera tak samo same sie nagrywały. Wszystko samo się robiły a my nic nie robiliśmy. Bo co ? Bo nie widziałeś mnie na becie to mowisz ze nie robiłem nic ? Bo nie zmniejszylismy jakiegoś levela bo po prostu ne mogliśmy to też nasza wina ? Człowieku, proszę Cię. Widzę wszystko opisujesz od dupy strony.

Znalazł się wielki obrońca Lourta a sami na niego plakaliście i wyzywaliście ;) Tak naprawde byliście siebie warci, prosiłem każdego z Was ,, Ludzie czekają na pomocy odnośnie gry zejdzcie'' Odpowiedzi zajęty jestem ! nie mam czasu, nie teraz, a siedzieliście i pierniczycie o niczym, głupie śmiechy i hihy hihy ;) ale nawet tych czterech literek ruszyć Wam się nie chciało. Wielka jedna paczka teraz a tak to kazdy kazdemy tylek obrabia, pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

a jednak płaczesz, że mało zarabiałeś, więc logiczne dla mnie jest to, iż będziecie próbować założyć serwer, żeby zarobić na nim tylko. Sam na to wskazałeś. My bynajmniej staramy się od dawna i śmiejecie się z Fakela ale jego senthia jest już ponad rok czasu, a Lourta serwery? co prawda ogromną zasługę za to przypisujemy GM Senthii, jednak gdybym ja nie siedziała dziennie i nie zaganiała do pracy to triador nawet gm by nie miał. Napisał iGuana do Haya, że odeszliście z Honorem i godnością. Może pierw zapoznajcie się z tym pojęciem, bo wg. mnie honorowo i godnie byłoby przyjść na ts3, pogadać i odejść a teraz robicie z siebie niewiniątka. Bany dostaliście? trudno żeby nie wlepić Wam banów skoro odeszliście i skończmy tę żałosną gadkę, bo do niczego nie prowadzi.

Z tego co widzę , nawett Fakel'owi nie chce się wejść i pisać we własnym imieniu .

qolJA1e.png

Opublikowano

Dlaczego piszesz z jego konta? Przyjść na ts3 ? Jak sama widzisz do czego prowadzisz ta rozmowę pisząc a co dopiero byłoby na tsie ? Napisaliśmy normalnie pożegnanie a to, że musisz wszystko komentować to już Twoja sprawa. Triador by GM nie miał gdyby nie Ty ? Teraz to mnie powaliłaś. Gdyby nie GM na senthi Miuosh oraz Stain nic by z senthi nie zostało więc nie mów że się staracie bo to wszystko widać kto ile co robi. I przestań w końcu komentować to co ja piszę, bo nie tak wyobrażałem sobie to pożegnanie. Gdybyśmy nic nie robili to byście się tu z nami nie kłócili, a to, że odeszły najbardziej aktywne stanowiska daje Wam powód aby się mścić bo wiecie, że sami dalej triadora nie poporwadzicie.

Żegnam.

Czytaj opis

Opublikowano

to teraz skoro taki fajny server juz nie jest taki fajny :( a szkoda servera bo był naprawde zajebisty na czym teraz grac? :(

mca.png
Opublikowano
Serwer Triador bedzie dalej kontynuuwowany, dolozymy staran żeby stał tak długo jak nasz pierwszy serwer Senthia. triador nie ebdzie miał juz nic wpsolnego z Lourtem. Niestety i my stracilismy juz do niego zaufanie.

Niebawem zobaczycie postepy na serwerze, nie pozowlimy abyscie stacili zabawe na naszym serwerze

b_560_95_1.png
Opublikowano

"Nie pomijamy również mobilizacji którą kierował w naszą stronę Fakel słowami "I tak ten serwer padnie" czy "Ten serwer jest poczekalną przed następnymi które wyjdą". Smutne ale prawdziwe."

I tu mieli racje.. :) Jak wyjdzie Ast**m to wątpię że ktokolwiek będzie grać tutaj.. Tak samo dużo graczy odejdzie pewnie z innych serwerów.

Serwera nie polecam ja z ekipą skończyłem grę praktycznie od razu po rozpoczęciu jak przejrzeliśmy na oczy jaki ten serwer jest dziadowski.

Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

No cóż server miał być top w polsce wyszło jak wyszło.. bez Lourta i reszty sobie nie poradzicie po czasie Triador do końca upadnie a wy bedziecie chcieli zrobić nowy server... ludzie juz wam szansy wam nie dadzą (Moim zdaniem) ciekawi mnie tylko jedna rzecz jaki robi teraz server Lourt :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawe czy ktos pamieta co pisalem przy starcie i przed startem serwera, jakos nikt mi nie wierzyl, ze to gowno padnie jak te wszystkie gowna wczesniejsze, a nawet szybciej no,ale to forgame, a forgame po prostu jest gownem. Pamietacie to...?

Opublikowano

No cóż server miał być top w polsce wyszło jak wyszło.. bez Lourta i reszty sobie nie poradzicie po czasie Triador do końca upadnie a wy bedziecie chcieli zrobić nowy server... ludzie juz wam szansy wam nie dadzą (Moim zdaniem) ciekawi mnie tylko jedna rzecz jaki robi teraz server Lourt :)

Pozdrawiam

Dokładnie :D

Zdradzicie moze jaki serwer teraz stawiacie?

Opublikowano

Dokładnie :D

Zdradzicie moze jaki serwer teraz stawiacie?

To nie ja pisałem, że serwer stawiamy, a FG. Gdy będę robić pojawi się w mojej sygnaturze.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Triador jak w/w zostanie kontynuowany przez HA Fakela, oraz GM, jednak musicie nam dać troszkę czasu na przyzwyczajenie się do tego serwera.

Dziękujemy za wspracie :)

Administracja ma sie przywiczajać do servera? Beka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...