Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palla by Palavia - PixelBotPalladium.

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest bezpieczny , wedlug mnie najlepszy pixel bot jaki aktualnie jest . Teraz niestety nie dziala bo nie zrobili aktualizacji bota po update Bigpointu

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam taki błąd i nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić mam wersję PRO

Zmien rozdzielczość ekranu żeby było 1200xcoś.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

ja tez mialem aktualizacje trial versii ale i tak po aktualizacji byl komunikat ze cos tam cos tam w ciagu 24h ma byc nowa wersja :D ale ja ten komunikat widze od kilku dni juz :P dlatego pytam czy dziala juz bo nie wiem czy u mnie sie cos nie zepsulo :D

Opublikowano

Zna ktoś jakiś bezpieczny link do pobrania pallavii? Bo ten z pierwszej strony ma wirusa.

I czy wersja darmowa to tylko trial? Bo pisze że jest premium i darmowa

Opublikowano

do dowlandu trzeba sie nameczyc samemu mialem problemy jak chcesz korzystac to si pomeczysz troszke bo link do pobrania jest zupelnie inny  sorki 

podal bym ci link ale zaraz by mnie zbanowali  HAHAHA

Opublikowano

Wie ktos kiedy pallavia zacznei znowu dzialac ?

Nope.Trzeba czekać na jakąś informację od twórcy.

Opublikowano

I jak obecnie wygląda sprawa z bocikiem? 

Aktualnie nie działa :/Trzeba czekać.

Pozdrawiam.

IPlayDO

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie uzywajcie tego bota sa bany ja 1.5 miesiaca bana zlapalem  !comeBacK!  pl 3   bylem na MMO   i tylko go wlaczylem ale sam gralem i BP stwiedzilo ze to bot gra juz im nie udowodnilem  pamietam ze Portos  z LORD latal i ja i paru z mmo walczylismy z nim  

Przestrzegam was !!!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam :) Mam pewien problem, od dłuższego czasu bot jest dla mnie bardzo niewygodny - bardzo wolno zbiera palladium... Zbierze 2-3 jednostki i kursor wędruje w lewy górny róg ekranu na 6-7 sekund i tak ciągle w kółko. Macie pomysł co może być tego przyczyną ? Dodam, że kiedyś bot działał dobrze, szybko zbierał, ale po aktualizacji sprzed chyba 3 miesięcy działa jw. ... Mam Win XP.

Za każdą sensowną pomoc daje lajki :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Witam :) Mam pewien problem, od dłuższego czasu bot jest dla mnie bardzo niewygodny - bardzo wolno zbiera palladium... Zbierze 2-3 jednostki i kursor wędruje w lewy górny róg ekranu na 6-7 sekund i tak ciągle w kółko. Macie pomysł co może być tego przyczyną ? Dodam, że kiedyś bot działał dobrze, szybko zbierał, ale po aktualizacji sprzed chyba 3 miesięcy działa jw. ... Mam Win XP.

Za każdą sensowną pomoc daje lajki :)

no bo wiesz po tamtej akurat aktualizacji palladynki zaczely sie krecic i chyba ciezko jest mu je zlapac :D 

kiedys pallavia zbierala na godzinke 2tys pallki 

teraz zbeira 1,5tys moze troszke wiecej 

to i tak jest nie zly wynik wiec nie wiem co ty narzekasz :D 

Opublikowano

no bo wiesz po tamtej akurat aktualizacji palladynki zaczely sie krecic i chyba ciezko jest mu je zlapac :D

kiedys pallavia zbierala na godzinke 2tys pallki 

teraz zbeira 1,5tys moze troszke wiecej 

to i tak jest nie zly wynik wiec nie wiem co ty narzekasz :D

Ale jak zbierze 2-3 palladynki, to nie probuje namierzyc innych, tylko kursor wedruje w lewy gorny rog ekranu i nic sie nie dzieje, wiec to nie jest wina tego ze pall zaczelo sie ruszac... poza tym przy takim działaniu, bot zbierze moze 1 tysiaca pall na godzine, oczywiscie z petem, wiec to troche bez sensu...

Pisalem do tworcy bota, powiedzial ze moze musze zmienic cos w ustawieniach w systemie... tylko co, skoro nie bawilem sie ustawieniami ... 

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Ale jak zbierze 2-3 palladynki, to nie probuje namierzyc innych, tylko kursor wedruje w lewy gorny rog ekranu i nic sie nie dzieje, wiec to nie jest wina tego ze pall zaczelo sie ruszac... poza tym przy takim działaniu, bot zbierze moze 1 tysiaca pall na godzine, oczywiscie z petem, wiec to troche bez sensu...

Pisalem do tworcy bota, powiedzial ze moze musze zmienic cos w ustawieniach w systemie... tylko co, skoro nie bawilem sie ustawieniami ... 

nwm u mnie zbiera normalnie jedna za druga palladynka :D a co u ciebie nei tak to nie wiem bez kitu hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...