Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LoD

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Nie wiem czy wiecie że LoD będzie 2 razy dziennie o to godziny

(16-17,18-19)

"Drodzy NosGracze!

Od dnia 22.07.2013 godziny otwarcia bramy Krainy Śmierci* zostaną zmienione.

Nowe godziny to: Start: 18:00 , DH: 18:30 , Koniec: 19:00 **

Dodatkowo do 30.09.2013 LoD będzie również w godzinach:
Start: 16:00 ,DH: różnie, Koniec: 17:00

* Informacja o ewentualnym zamknięciu pojawi się w tym temacie
** Informacja o ewentualnej zmianie czasu otwarcia pojawi się w tym temacie

Wasz Nostale.pl Team"

Dla mnie jest to bezsensu ponieważ każdy będzie na luzie mógł osiągnąć 80lvl w krótki okres czasu już widzę to nosvile pełne osób z 80lvl z eq na 1lvl :P na dodatek lod jeden po drugim od razu jak mogli to nam zrobić :(

Co o tym sądzicie ???

Opublikowano

uważam że 2 LOD dziennie to lekka przesada w tydzień można by wbić z 60lvl do ok 75

był by problem z eq bo nikogo by to nie interesowało wystarczy mieć w pt WK i już exp leci bez itemów

sry że tak chaotycznie pisze ale dopiero wstałem ;/

Opublikowano

Super. Ja nie wiem co wy macie z tym ze ktoś ma słabe eq na wys lvl. To jego problem, jest słaby w pvp a jak ty ogarniasz to mozesz go łatwo rozwalic nawet jak ma ten większy lvl.

a11176.jpg

Opublikowano

NosTale tak strasznie się zmieniło. Tyle Lodu codziennie to zbyt duża przesada. Ehh. Kiedyś to było ciężko wbić wysokie lvl. A teraz proszę, parę dni i mamy 70+ To takie smutne.

sygnatroll.jpg

Opublikowano

@up

Dokładnie 2 dni .

1. Wstajesz rano o 6 i expisz postać jak najszybciej do 55 lvl, kończysz tak przed drugim lod,jak bedziesz mial przygotowane ancki na doexpianie lvl.

2. Idziesz na drugie lod, bierzesz pt z 2 wk i wbijasz na ancku job + zwyklym 60 lvl , na drugi dzien dobijasz 70 xD

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up

Weź nic nie mów... Gra spadła na psy. Kiedyś biło się tydzień lub dwa jakiś normalny lvl. Teraz to można się za przeproszeniem zesrać. Że ludziom chce sie jesio chodzić ;o Dziwi mnie to.

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Ale powiem wam tyle ;)

DH: różnie

Czyli Napy wchodzą takie +65 i padją na strzał dh :) , bo bez resa .. a dobry res taki to 76-77 lv masz na ogien/sw :)

Więc nie wiem czy macie aż taki powód do dumy :)

A ci co tu tak cieszą jape to widac , dzieci expa --> dzieci LoD = 70 lv repa 40k --> niebieski woj

PS.Mi tam starcza 1 lod dzienie ;)

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

To nie ma sensu.

Niech jeszcze zniosą wymagany poziom, aby wejść na LoD.

Wolałbym stare NosTale, gdzie LoD otwierany był w święta i wszyscy się cieszyli, nie to co teraz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up

Racja, kiedyś to był szał ciał jak LoD dali na godzinkę lub dwie. Wtedy to każdy fastem leciał z zacieszem na twarzy, a teraz wygląda to tak:

- Hej, LoD zara.

- Ta ide.

Tataradam.

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem o co te żale na temat LoD. Przecież nikt wam nie stoi nad głową i nie każe grać. Bez sensu są też Wasze lamenty na temat dzieci expa - wbiją 70 i dobrze, potem będą padać na arenie jak muchy bo oprócz lvla nic nie osiągnęli. Na Nostale SE jest event letni, w którym każdy może sobie wziąć 70 lvl za free, od tak. To jeszcze nic, można sobie wybrać dużą wróżkę, a w pakieciku dostajemy ancki, marco pollo, wodę z cylloan itd. Grywalnośc jest? Jest! A gra jest tak banalna, że z mobów lecą przekąski które uleczają 5k hp. Doceńcie chociaż co macie, a nie wiecznie narzekacie.

Opublikowano

Ciekawi mnie jakie będą nagrody za wygranie/przegranie areny 3vs3 na PL bo wiem, że na SE dostaje się za wygranie 10% expa, 30k golda, złotą monetę, a za przegranie 8% expa (?), 10k golda (?), 3 srebrne monety (?) nie pamiętam czy to wszystko jest dokładne.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Opublikowano

To jest dyskusja kochani, my po prostu wspominamy jak to było kiedyś i jakie były tego plusy. :3 I nie płaczemy, tak mi przykro. Co do NosTale SE to w sumie nie jest nawet gra, bo gra sie aby coś osiągnąć, a na SE za przeproszeniem gunwo osiągniesz gdy masz all za free. I my wiecznie nie narzekamy. Narzekający człowiek wygląda tak: Boże dajcie to LoD, bo expić chce, no dajcie or Weźcie to LoD o już dość tego mam, same dzieci expa wszędzie OMB. ;___;

My nie mamy problemu o to, że ktoś chodzi na LoD tylko, że teraz to standard, a kiedyś był to wyjątek i świetna zabawa :3

sygnatroll.jpg

Opublikowano

pamiętam jak jeszcze kiedyś LOD dawali na święta stare dobre czasy każdy z uśmiechem szedł na niego a nie jak teraz

-Lod zaraz

-taaa

dałem przykład z kolegi up

Opublikowano

Właśnie o tym mówię, teraz ci wytrwali gracze, co grali w Nostale, bądź wciąż grają znają te czasy. Była ta euforia jak pojawiło sie info o LoD, te pierwsze karty sp. Wszystko było idealne. Teraz z biegiem czasu im częściej LoD tym bardziej standardowa reakcja. Po prostu LoD się przejadł. Ludzie chodzą tam tylko aby wbić lvl, profe i expić pety, wróżkę lub bóg wie co jeszcze. Kiedyś była to po prostu fajna zabawa z expem i rodziną :3 Teraz nie wiele ludzi patrzy na atmosferę na LoD tylko szuka Pro elo 3 2 0 pt. Tyle się pozmieniało xD

sygnatroll.jpg

Opublikowano

często teraz widzę jak ludzie narzekają w rodzinie że mają słabe pt spotkałem gościa który miał 2 WK w pt i on był na normalu i narzekał że mu leci wolno profa

unikam takich rodzin ale często się trafią

Opublikowano

Połowa rodzin to właśnie takie typowe rodziny. Szczerze podziwiam rodziny, które istnieją od początków tego serwera, że wciąż są w podobnym składzie i są w dobrych kontaktach. Trzeba umieć się bawić. Ahh. To takie przykre, że ta gra tak się zmieniła. Ludzie powinni się cieszyć, że wgl mają pt, a nie narzekać. Są ludzie dobroduszni co lurają bez pt, bo jest nie równo czy coś. To są dopiero ludzie, z którymi chce się grać! :D

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Ja osobiscie ciesze sie ze LoD bedzie przez walacje 2x dziennie (dobrze ze tylko przez wakacje)

Daje wam przyklad na mnie

Wstaje z lozka o 14 pozniej sie ogarniam jest przed 16 ide na Lod do 17 pozniej przerwa od kompa kolejne LoD od 18 do 19 a nastepnie ide na spotkanie ze znajomymi o tak to mi pasuje :]

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...