Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LoD

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie moim zdaniem przesadzili z tym 2x dziennie. Nie wiem po co, raz dziennie to i tak dobrze, a nawet lepiej niż dobrze. Cóż ta logika xD

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Wy sie cieszcie, ze nie jest tak na stale. Ostatnimi czasy zaczyna im cos odj... (przyklad fibi). Jak dla mnie to godziny 1 otwarcia lod moglyby byc w godzinach 14-15 a 2 zostac jak jest. Godzina czasu tylko miedzy 1, a 2 otwarciem to troszku za malo czasu. No ale cuz. Hieny zawsze beda zadowolone :D

Opublikowano

i dobrze że nie na stałe nieraz były narzekania że 80 lvl nie wie jak coś podstawowego wycraftować teraz jak by było 2 razy dziennie to zaledwie 2 tygodnie i już 80 lvl wbiją

Opublikowano

Jestem ciekawa czy jakby przeprowadzić taką ankietę w śród osób chodzących stale na LoD z +80 lvl czy poprawnie by odpowiedzieli...

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Ale powiem wam tyle ;)

DH: różnie

Czyli Napy wchodzą takie +65 i padją na strzał dh :) , bo bez resa .. a dobry res taki to 76-77 lv masz na ogien/sw :)

Więc nie wiem czy macie aż taki powód do dumy :)

A ci co tu tak cieszą jape to widac , dzieci expa --> dzieci LoD = 70 lv repa 40k --> niebieski woj

PS.Mi tam starcza 1 lod dzienie ;)

To chyb ty by padasz n 65 lvl ja mam 63lvl i jakso nei padam a nie lduje nd ni nie kupuje golda na allegro i mam 101% na ogien :> w vul i padam na 3 strzaly :>

Opublikowano

@UP On nie pisał o Tobie tylko ogólnie więc się nie spinaj, tak się poddenerwowałeś że literki gubisz.. Po za tym, po części ma racje. Co z tego, że mamy wysoki poziom jak brak eQ i resów. Oby tylko nie na stałe :-) korzystajcie póki można.

v7tfsh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...