Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z przyjaciółka/dziewczyna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak twój kumpel ją "odrzuci" to być może wróci do Ciebie z podkulonym ogonem. A jak nie to odpuść, nie pierwsza i nie ostatnia ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Powiedziałem, jej co czuje, powiedziała, że czuje coś do tego kumpla a ja jestem jest best friends, że tylko mi może tak się wygadać bla bla bla bla... tsaaa... no to zostałem jeszcze bardziej zniszczony psychicznie, a myślałem, że się nie da bardziej.

No to stary, już sobie odpuść.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Powiedziałem, jej co czuje, powiedziała, że czuje coś do tego kumpla a ja jestem jest best friends, że tylko mi może tak się wygadać bla bla bla bla... tsaaa... no to zostałem jeszcze bardziej zniszczony psychicznie, a myślałem, że się nie da bardziej.

No ale co tam że Cie ostrzegałem lepiej być debilem i brnąć w coś co nie ma sensu .

Ale w sumie człowiek się na swoich błędach uczy .

Opublikowano

Chłopie, szukasz dalej... Zobaczysz, że jak sobie znajdziesz inną to ona nagle zrozumie, że zrobiła błąd... ;) Lecisz dalej i szukasz następnych... Z tego już nic nie wyciśniesz ;)

Opublikowano

Wiesz, zawsze możesz dalej przy niej zostać, żeby zobaczyła że to Tobie zależy na prawdę, i to z Tobą może znaleźć szczęście. Niedawno byłem w podobnej sytuacji, i po podobnej rozmowie jaką Ty miałeś, a po jakimś czasie zrozumiała, że tamten ma ją w dupie, i u mnie może znaleźć coś więcej :)

Opublikowano

Jest dużo mięsa na świecie, a czemu właśnie to ona ? kurde też nie wiem, a szkoda bo też chciałbym sie dowiedzieć :(

Moze dlatego, ze nie bierzesz samego miesa, tylko jeszcze reszte?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...